26 Şubat 2018, Pazartesi 08:17:15

TÜRSAB'da bir devir sona erdi!

Heyecanla beklenen TÜRSAB genel kurulu sonuçlandı. 23. Genel kurulla birlikte, TÜRSAB’da 18 yıldır kesintisiz devam eden Ulusoy yönetimi resmen sona erdi.
  • Yeni başkan tazminatlarımızı verir bizde 1 yılı geçkin bekliyeşimiz biter !!!
  • ARFF'nindir.
  • Bence TURSAB gereksiz. Tıpkı Hava-İş gibi. Boşuna aidat ödüyorsunuz.
  • Basaran Ulusoy un turizm katkisi olmadi, kazanamamasi hayirli olmustur. Yeni baskan insaallah katkisi olur. Hayirli ugurlu olsun.
  • Bir Ak Partili olarak ak parti adayı nin kaybetmesine sevindim. La her yere dadanmayın. Parti nin değil ordan birinin akrabası imiş. Napalim yani. Oh olsun
  • Gösteriş yapmaktan başka hiçbir işe yaramayan, ciddiyetten uzak, her gelen iktidarın yalakası olan, iş gören değil de kendi kafasına yakın olan ve her yaptığına ve dediğine " Evet " diyecek kişileri alan Türsab denen gerçekten ne işe yaradığı belli olmayan bir kuruluşun başında 18 yıl gibi çok uzun bir süre tamamen kendi başına buyruk yöneten Başaran Ulusoy denen bu kişiden kurtulmak zaten berbat durumda olan turizm için az da olsa bir nefes alması olanağını sunacaktır. Çetin Gürcün ise aynı kafadadır. Çetin'in tek başına kalsa, kazanamayacağını bildiği için aday olmayacağını bilirdim. Fakat Başaran tarafından aday gösterilmesi kaybetmesi için yeterli oldu. Benim şaşırdığım " Talha ağabey " ( ! ) nasıl aday olmadı? Komik adamdır, Türsab'a yakışırdı. ( ! ). Yeni yönetim Başaran'ı onursal başkan yapmak isteyen yalakalara da hayır demesi de bu yönetimin olumlu bir şeyler yapacağının göstergesidir. Başaran Ulusoy'dan kurtulan Birliğe yeni yönetim hayırlı olsun.
  • Görelim vaatleri nasıl yerine getirecek ...
  • Kurtulduk desenize hiç bir işe yaramayan başkandan.
  • TURSAB karşı karşıya gelecektir, ucuz biletin sonu olabilir!!!! Yeni yonetimin Turizm sektörüne hayırlı olacağı kesin.....

Heyecanla beklenen TÜRSAB genel kurulu sonuçlandı. 23. Genel kurulla birlikte, TÜRSAB’da 18 yıldır kesintisiz devam eden Ulusoy yönetimi resmen sona erdi.

4 bin 763 delegenin katılım için başvurduğu genel kurula, 3 bin 668 delege katıldı.

Yapılan oylamaya 3 bin 622 bin acente temsilcisi katılırken, adaylardan Firuz Bağlıkaya 2200,  Başaran Ulusoy’un aday gösterdiği Çetin Gürcün 1057 ve Emin Çakmak ise 357 oy aldı. 28 oy da geçersiz sayıldı.

Oyların yüzde 60’ını Firuz Bağlıkaya, Yüzde 28’ini Çetin Gürcün ve yüzde 9’unu ise Emin Çakmak aldı.

23. Genel kurulla birlikte, Ulusoy’un 18 yıldır kesintisiz olarak devam eden TÜRSAB başkanlığı da resmen sona erdi.


BAĞLIKAYA SEÇİM SONRASI NELER DEDİ?

TÜRSAB genel kurulunda yapılan oylamada 2 bin 200 oy alarak başkan seçilen Firuz Bağlıkaya, resmi sonuçların açıklanmasının ardından delegelere hitap etti.

Sonuçların açıklanmasının ardından kürsüye çıkan Firuz Bağlıkaya, ‘Bu sonuca inanan, bu yarışta bizi yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum’ dedi.

EMİN ÇAKMAK’IN ULUSOY TEKLLİFİNE SERT TEPKİ

Emin Çakmak’ın dile getirdiği ‘Ulusoy’u onursal başkan yapalım’ önerisine sert cevap veren Bağlıkaya, ‘Onursal başkanlık konusu bu kürsüsünün malzemesi değildir. Malzeme yapmayın. Bir öneri verilecekse bu en yüksek oyu alan gruba düşer’ dedi. Emin Çakmak’ın ‘ensenizdeyiz’ minvalindeki konuşmasına da yanıt veren Bağlıkaya, ‘Daha bin yıl aday olmak istiyorsan ol. Burada 6-7 acente temenni konuşması yaptı ancak sizin konuşmanız ortalığı karıştırdı’ diyerek Çakmak’a sert çıktı.

Bağlıkaya konuşmasının devamında şunları söyledi:

‘TARİH YAZDIK’

''Öncelikle bir dönemi kapattık. TÜRSAB tarihinde bu kadar yüksek oy alan Başka bir yönetim olmadı. Önce sorunlarımızı çözceğiz. Bir çağı kapatıp yeni bir çağı açtık. Tarih yazdık. Tarih yazdık. Bugün bir şeyi değiştirdik, yarın her şeyi değiştireceğiz.

Bugün, yeniden Birlik olduğumuz ve kenetlendiğimiz bir gündür. Bugün, sandığın Değişim diye haykırdığı gündür. Artık değişim başladı.

Bize oy versin, vermesin; Genel Kurul’a katılarak oy kullanan tüm meslektaşlarıma, Divan Heyetine ve Emniyet güçlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, seçime katılan diğer adayları ise centilmence tavırlarından dolayı tebrik ediyorum.'' (TurizmGüncel)

TÜRSAB'da bir devir sona erdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

İnşallah !! ~ 6 yıl önce
Yeni başkan tazminatlarımızı verir bizde 1 yılı geçkin bekliyeşimiz biter !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Başarı ~ 6 yıl önce
ARFF'nindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...TURSAB... ~ 6 yıl önce
Bence TURSAB gereksiz. Tıpkı Hava-İş gibi. Boşuna aidat ödüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tursab ~ 6 yıl önce
Basaran Ulusoy un turizm katkisi olmadi, kazanamamasi hayirli olmustur. Yeni baskan insaallah katkisi olur. Hayirli ugurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 6 yıl önce
Bir Ak Partili olarak ak parti adayı nin kaybetmesine sevindim. La her yere dadanmayın. Parti nin değil ordan birinin akrabası imiş. Napalim yani. Oh olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen uyu ~ 6 yıl önce
Yönetimdeki 1. Derece akrabaları görmüyorsun galiba.Kim olduklarına bak bakalım
B-52 ~ 6 yıl önce
Gösteriş yapmaktan başka hiçbir işe yaramayan, ciddiyetten uzak, her gelen iktidarın yalakası olan, iş gören değil de kendi kafasına yakın olan ve her yaptığına ve dediğine " Evet " diyecek kişileri alan Türsab denen gerçekten ne işe yaradığı belli olmayan bir kuruluşun başında 18 yıl gibi çok uzun bir süre tamamen kendi başına buyruk yöneten Başaran Ulusoy denen bu kişiden kurtulmak zaten berbat durumda olan turizm için az da olsa bir nefes alması olanağını sunacaktır. Çetin Gürcün ise aynı kafadadır. Çetin'in tek başına kalsa, kazanamayacağını bildiği için aday olmayacağını bilirdim. Fakat Başaran tarafından aday gösterilmesi kaybetmesi için yeterli oldu. Benim şaşırdığım " Talha ağabey " ( ! ) nasıl aday olmadı? Komik adamdır, Türsab'a yakışırdı. ( ! ). Yeni yönetim Başaran'ı onursal başkan yapmak isteyen yalakalara da hayır demesi de bu yönetimin olumlu bir şeyler yapacağının göstergesidir. Başaran Ulusoy'dan kurtulan Birliğe yeni yönetim hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vaatler .... ~ 6 yıl önce
Görelim vaatleri nasıl yerine getirecek ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başaran ~ 6 yıl önce
Kurtulduk desenize hiç bir işe yaramayan başkandan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak firmaları ile ~ 6 yıl önce
TURSAB karşı karşıya gelecektir, ucuz biletin sonu olabilir!!!! Yeni yonetimin Turizm sektörüne hayırlı olacağı kesin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000