15 Ağustos 2011, Pazartesi 15:40:16

TÜRKMEN HAVA YOLLARI ATAKTA...

Türkmenistan'ın tek havayolu taşımacılık kurumu olan Türkmen Hava Yolları, İtalya'nın Milan ve Suudi Arabistan'ın Cidde şehirlerini uçak seferlerini başlatmayı hedefliyor...
  • Bu adamlar ara sıra Çorlu'ya da geliyor. Gümbür gümbür, tertemiz IL76ları var. Eğer imkanınız olursa, airshowlarda filan, IL76'yı yakından görün, içini gezin. Harikulade bir uçak. Bir de bu adamların uçaklarında Niyazov'un fotoğrafı var :)
  • denildigi gibi antalya'da Turkmen potansiyeli var degerlendirilmesi gerekli
  • Antalya'ya da bekliyoruz Türkmen kardeşlerimizi.
Türkmen basınında yer alan habere göre, Türkmen Hava Yolları Milan ve Cidde dışında Rusya'nın Astrahan, Novosibirsk ve Samara kentlerine de doğrudan uçak seferlerini düzenlemeyi planlıyor. 

Türkmen Hava Yolları, halihazırda İstanbul başta olmak üzere Moskova, Londra, Frankfurt, Birmingem, Bangkok, Delhi, Abu-Dabi, Amritsar, Pekin, Almatı, St.Petersburg, Dubay, Kiev ve Minsk gibi şehirlere uçuş yapıyor. Kurumun Asya ve Avrupa'nın 11 şehrinde temsilciliği faaliyet gösteriyor.
 
Türkmen Hava Yolları, uluslar arası taşımacılıkta, ABD'nin Boeing havacılık şirketine özel sipariş verilerek üretilen Boeing-757, Boeing 737 300 ve Boeing 737 800 model uçakları kullanıyor. Yük taşımacılığında ise Rus yapımı İL-76 kargo uçakları tercih ediliyor.

Samanyolu Haber
TÜRKMEN HAVA YOLLARI ATAKTA...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adamlar ara sıra Çorlu'ya da geliyor. Gümbür gümbür, tertemiz IL76ları var. Eğer imkanınız olursa, airshowlarda filan, IL76'yı yakından görün, içini gezin. Harikulade bir uçak. Bir de bu adamların uçaklarında Niyazov'un fotoğrafı var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
denildigi gibi antalya'da Turkmen potansiyeli var degerlendirilmesi gerekli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Antalya'ya da bekliyoruz Türkmen kardeşlerimizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000