25 Ekim 2017, Çarşamba 08:54:03

Türkiye'den aynı uygulama

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların Münih Havalimanında köpekle aranmasının ardından mütekabiliyet uygulaması kapsamında Almanya’dan Türkiye’ye giriş yapan yolcular Atatürk Havalimanında köpekle arandı.
  • ceplerine uyuşturucu koyup göndersek ya şu almanların, lazım heralde çok arar oldular !
  • Birsey bulundu mu bari??? Bu arada neden bunca yil beklendi bu aramalar icin, Almanyada bu uygulama yeni degil yillardir vardi neden simdiye kadar beklendi? Bu uygulama almanyadan yurt türkiyeye 10bin euro üzeri vergisiz para karimala yakandigi icin yapiliyor bizimkiler ne yakaladi?
  • Ulan bir kere de Türkiyeyi değil de diğer ülkeleri eleştirin Ey yerli gavurlar.
  • hasbelkader zengin olmuslar zaten.. ekonomik ambargoda koyalim, surunsunler ..almanyaya yaptigimiz tum ihracati keselim, giyecek fanillari ,donlari kalmasin..
  • Bence bir daha köpekleri yolculara koklatalım farkımız olsun
  • Olmaaz,Bremen'den gelen değil Münih'ten gelen uçağa mütekabiliyet uygulanmalıydı.
  • Onlar Alman kurt köpeği ile yapıyorsa bizde Sivas kangalı ile karşılık verelim bakalım bir daha yapabiliyorlarmı? :) Şaka bi yana böyle haberleri görmekte okumakta üzücü ama yapılan harakete pasif kalmayacağımızda ortada...
  • Cok komik ya. Isimiz gücümüz taklit, hep baskalarini kopyalamak. Yaw, sende bir ilk olarak yapsana. Bu durumda olan yine türk vatandaslarina oldu. Hem Münih'te hemde AHL'de köpek tarafindan koklanmis oldular ;-)
  • yapıyor İnsanlar çekiyor. Yapacaksanız özellikle resmî heyete yapın kardeşim ne bizim insanlarımızın ne de bu insanların hiç bir günahı yok. Özellikle hümanist geçinen Avrupa'nın böyle uygulamalara girişmesi "kendine hümanist" söylemini doğruluyor.
  • eceline susayan TÜRKİYE nin duvarına işiyor.

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların Münih Havalimanında köpekle aranmasının ardından mütekabiliyet uygulaması kapsamında Almanya’dan Türkiye’ye giriş yapan yolcular Atatürk Havalimanında köpekle arandı.

Dün Türkiye’den Almanya’ya giden Türk yolcuların polisler tarafından Münih Havalimanında köpekle aranmasının ardından akşam saatlerinde Almanya’dan İstanbul’a gelen Alman yolcuların bagajlarında Narkotik köpeklerle arama yapıldı. Saat 22.00 sıralarında Bremen’den kalkan uçakla Atatürk Havalimanından gelen Alman yolcular, pasaport kontrolünün ardından ülkeye giriş yaptıktan sonra gümrüklü alandaki bagaj bantlarında köpeklerle arandı.

Polisler tarafından yapılan uygulamayla bagajlar tek tek kontrol edildi.

Geçtiğimiz haftada Avusturya Viyana Havalimanında Türk yolculara yönelik benzer bir köpekli arama uygulaması yapılmış, mütekabiliyet uygulaması kapsamında Türkiye’de harekete geçerek Atatürk Havalimanı’ndan Avusturya’ya giden Avusturya vatandaşları köpeklerle aranmıştı.

Türkiye'den aynı uygulama

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

köpeğe koklatmaktan ziyade ~ 7 yıl önce
ceplerine uyuşturucu koyup göndersek ya şu almanların, lazım heralde çok arar oldular !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAW ~ 7 yıl önce
Birsey bulundu mu bari??? Bu arada neden bunca yil beklendi bu aramalar icin, Almanyada bu uygulama yeni degil yillardir vardi neden simdiye kadar beklendi? Bu uygulama almanyadan yurt türkiyeye 10bin euro üzeri vergisiz para karimala yakandigi icin yapiliyor bizimkiler ne yakaladi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli gavurlara ~ 7 yıl önce
Ulan bir kere de Türkiyeyi değil de diğer ülkeleri eleştirin Ey yerli gavurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 7 yıl önce
Evet. Gavurlar onlari sevdigini saniyorlar ama tam tersi.
ztk ~ 7 yıl önce
hasbelkader zengin olmuslar zaten.. ekonomik ambargoda koyalim, surunsunler ..almanyaya yaptigimiz tum ihracati keselim, giyecek fanillari ,donlari kalmasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaratıcı Fikir ~ 7 yıl önce
Bence bir daha köpekleri yolculara koklatalım farkımız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurt Waldheim ~ 7 yıl önce
Olmaaz,Bremen'den gelen değil Münih'ten gelen uçağa mütekabiliyet uygulanmalıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 7 yıl önce
alaman heryerde alaman ..
Murat ~ 7 yıl önce
Onlar Alman kurt köpeği ile yapıyorsa bizde Sivas kangalı ile karşılık verelim bakalım bir daha yapabiliyorlarmı? :) Şaka bi yana böyle haberleri görmekte okumakta üzücü ama yapılan harakete pasif kalmayacağımızda ortada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ~ 7 yıl önce
Cok komik ya. Isimiz gücümüz taklit, hep baskalarini kopyalamak. Yaw, sende bir ilk olarak yapsana. Bu durumda olan yine türk vatandaslarina oldu. Hem Münih'te hemde AHL'de köpek tarafindan koklanmis oldular ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hükümetler ~ 7 yıl önce
yapıyor İnsanlar çekiyor. Yapacaksanız özellikle resmî heyete yapın kardeşim ne bizim insanlarımızın ne de bu insanların hiç bir günahı yok. Özellikle hümanist geçinen Avrupa'nın böyle uygulamalara girişmesi "kendine hümanist" söylemini doğruluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cayman ~ 7 yıl önce
eceline susayan TÜRKİYE nin duvarına işiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000