07 Mayıs 2021, Cuma 10:19:14

Turkish Cargo Münih'i de uçuş ağına kattı

Global hava kargo taşıyıcıları arasında hızla büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, kurduğu hava kargo köprüleriyle uçuş ağını güçlendirmeyi sürdürüyor.
  • bay bay , paka paka , çaw çaw , miyav miyav :)
  • Hayırlı olsun, Münih Neuaubing'den selamlar
  • Hayirli olsun
  • Hani Almanya naziydi,faşist,ırkçı,Türk ve İslam düşmanıydı ne oldu niye haberde övgüyle bahsettiğiniz teknoloji başkenti dediğiniz Münih'e sefer başlatıyorsunuz? Para her zaman ki gibi tatlı geldi değil mi sizi gidi takiyyeci,paragöz dinciler sizi. Hayatınız yalan hamdolsun.

Global hava kargo taşıyıcıları arasında hızla büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, kurduğu hava kargo köprüleriyle uçuş ağını güçlendirmeyi sürdürüyor.

Turkish Cargo, Frankfurt'tan sonra Almanya'nın ekonomi metropolü olan Münih'i de direkt kargo uçuşu gerçekleştirdiği destinasyonlar arasına ekledi. Başarılı hava kargo markası, bugün (7 Mayıs) Munih'e direkt kargo uçuşlarını başlatıyor. Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen, "Uçuş ağımıza eklediğimiz bu yeni destinasyon ile birinci sınıf iş merkezi olan Münih'in hava kargo taşımacılığı ihtiyacına önemli bir katkıda bulunmanın yanı sıra pazarın lider ihracatçılarına global hava kargo markası olarak istikrarlı ve güvenilir bir işbirliği sunuyoruz. Turkish Cargo olarak yalnızca yaptığımız taşımalarla değil, ürettiğimiz fırsatlar, açtığımız alanlar, gelişimine katkı sağladığımız sektörler ve yarattığımız büyük lojistik ekosistemle birlikte ülkemizin kalkınmasında ve küresel ticaretin rekabet gücünün artırılmasında üstlendiğimiz kritik rolü kararlılıkla sürdürüyoruz" diye konuştu.

BUGÜN İKİ SEFER VAR

Almanya'nın teknoloji başkenti kabul edilen Münih; otomotiv, elektronik, medikal ve biyoteknoloji gibi sektörlerin pazar liderlerine ev sahipliği yapıyor. Turkish Cargo bugün, 17.25'te İstanbul'dan Münih'e, 21.20'de Münih'ten İstanbul'a iki kargo seferi yapacak.

Turkish Cargo Münih'i de uçuş ağına kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Turizm Entertainment de bir klişe vardır , ~ 3 yıl önce
bay bay , paka paka , çaw çaw , miyav miyav :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUC Aubing ~ 3 yıl önce
Hayırlı olsun, Münih Neuaubing'den selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUC ~ 3 yıl önce
Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans ~ 3 yıl önce
Hani Almanya naziydi,faşist,ırkçı,Türk ve İslam düşmanıydı ne oldu niye haberde övgüyle bahsettiğiniz teknoloji başkenti dediğiniz Münih'e sefer başlatıyorsunuz? Para her zaman ki gibi tatlı geldi değil mi sizi gidi takiyyeci,paragöz dinciler sizi. Hayatınız yalan hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyon la değişik? ~ 3 yıl önce
Almanya deyince bi haller oluyor size hayırdır? Sun ex. Burada niye iş yapıyor diyen duyamadık daha. Boş sunuz çok boş...
Ne diyon la değişik yazana ~ 3 yıl önce
Asıl değişik senin gibiler. Para için Sunex veya bir başka yabancı firma buraya gelsin yatırım yapsın ve Almanya'dan turist gelsin diye bir yerini yırtanlar,Alman dostlarımızı ülkemize bekliyoruz diyenler kimler?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000