21 Temmuz 2013, Pazar 08:16:42

TÜRK YOLCU MÜEBBETLE YARGILANIYOR!

ABD’de uçakta yan koltuktaki kadına tacizden suçlu bulunan Türkiye asıllı Bawer Hasan Aksal ömür boyu hapis cezası alabilir.
  • Adam birazcık ellemiş yav, ne ömür boyusu. Bizimkiler gene çarpıtıyor herhalde. Adam hafif bir hapis cezası daha önce de sabıkası yok ise para cezası ya da ´community service´vs gibi bişeye çevirirler.
  • ömür boyu demek zaten idam cezası yani ölmek demek.fark yok.taciz etti diye ömür boyu alması saçma olmuş biraz.adam öldürüncede orada idam ediliyor yada ömür boyu yatıyorsun aynı şey değil.
  • Alsın Tabii eğer doğruysa idam edilsin... Biz teröriste ada villa kadın verelim ....

İddianameye göre New Jersey eyaletindeki North Bergen kasabasında restoran işletmeciliği yapan Bawer Hasan Aksal (49), 20 Ağustos 2012’de Phoenix-New Jersey seferini yapan uçakta, yanındaki koltukta uyuyan kadın yolcuyu elle taciz etti. 50 yaşındaki kadın, uyandığında Bawer Hasan Aksal’ın bir elini iç çamaşırının, diğer elini ise gömleğinin içinde buldu. Kadının uçuş ekibine şikâyet etmesiyle Aksal, Newark Havalimanı’nda gözaltına alındı, kefaletle yargılanmaya başladı.

3 gündür devam eden duruşmada Bawer Hasan Aksal, “Ona dokundum ama bunu yapmam için o beni zorladı” diyerek taciz iddialarını reddetti. Ancak kadının ifadelerinin dışında başka yolcu da taciz iddialarını doğruladı. Jüri, önceki gün görülen duruşmada Aksal’ı tacizden suçlu buldu. Savcı da Bawer Hasan Aksal için ömür boyu hapis cezası istedi.

Bawer Hasan Aksal’nın ne kadar ceza alacağına davaya bakan yargıç Jose Linares 23 Ekim’deki duruşmada açıklayacak. (Hürriyet)

TÜRK YOLCU MÜEBBETLE YARGILANIYOR!

Yorumlar

saçma haber! ~ 11 yıl önce
Adam birazcık ellemiş yav, ne ömür boyusu. Bizimkiler gene çarpıtıyor herhalde. Adam hafif bir hapis cezası daha önce de sabıkası yok ise para cezası ya da ´community service´vs gibi bişeye çevirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 11 yıl önce
ömür boyu demek zaten idam cezası yani ölmek demek.fark yok.taciz etti diye ömür boyu alması saçma olmuş biraz.adam öldürüncede orada idam ediliyor yada ömür boyu yatıyorsun aynı şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alsın ~ 11 yıl önce
Alsın Tabii eğer doğruysa idam edilsin... Biz teröriste ada villa kadın verelim ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000