11 Kasım 2019, Pazartesi 22:54:57

Türk meşrubat devi Çinli havayolu şirketiyle anlaştı

Türk meşrubat üreticisi Dimes ile dünyanın en büyük 7 havayolu firması arasında yer alan China Eastern Airlines işbirliğine gitti. Bu kapsamda China Eastern Airlines First Class ve Business Class yolcularına gerçekleştirdiği ikramlarda şirketin ürünlerine yer verecek.
  • Yakında dimesi de çinlilere satarlar
  • Çinliy satacağın fiyat iç bazarda kıșın ísteríz
  • DİMES GRUBUNUN , ÇİN PİYASASINA VE HAVACILIK SEKTÖRÜNDEN GİREREK DIŞ SATIM YAPIYOR OLMALARI İÇİN TEBRİKLER, MİKTAR VE TİCARİ DETAYLARI ONLARIN ÖZELİDİR. DİMES TÜRKİYE PİYASASINDA DA İYİ ÜRÜNLERİ İLE GAYET BAŞARILI BULDUĞUM BİR FİRMADIR. EDİTÖRDEN BİR RİCAM , BU SEKTÖRÜN REGALTÖRE İHTİYACI VAR. BU NEDENLE ABUK SUBUK VE KONU İLE ALAKASI OLMAYAN NEGATİFLİK YAYICI YAZILARI FİLTRLEMENİZDE FAYDA VAR.
  • Onlara anca ucuza meyvesuyu satarız bunu da ülke ekonomisi için önemli bir adım olarak görürüz. Çin bize bir sürü şey satsın büyük para kazansın biz de bunu onlara satalım ama habere bakınca sanırsın uzay mekiği satmışız.
  • Gurur duydum.
  • First ve business taki adama fresh varken bu mu verilecek?
  • Ülkemiz için gurur verici bir şey. Ama sağlığınız için su ve soda dışında bir şey içmeyin.
  • Hayırlı olsun. Ülkemiz Ekonomisi için önemli adım. Sanki Uçak Araba Uydu Yazılım Satiyoruz. Alt Tarafı Meyve Suyu Satıyoruz. Bunu Bile Büyük Yatırım Olarak Gösteriyorsunuz Bizim Vizuonumuzu Kucumsuyorsun Editör Efendi..

Türkiye'nin en büyük meyve suyu üreticilerinden Dimes, Çin’in önde gelen havayolu şirketi China Eastern Airlines (CEA) ile işbirliğine gidiyor. İşbirliği kapsamında, yılda 110 milyonu aşkın yolcu ile dünyanın en büyük 7 havayolu arasında yer alan China Eastern Airways, First Class ve Business Class yolcularına gerçekleştirdiği ikramlarda Dimes ürünlerine yer verecek. 5 yıl olarak öngörülen işbirliği uyarınca, Dimes ürünleri China Eastern Airways’in online kataloğunda da satışa sunulacak.

Dimes Genel Müdürü Ozan Diren, işbirliği anlaşmasını Çin’in Şanghay kentinde imzaladı. T.C. Dışişleri Bakanlığı Şanghay Başkonsolosu Sabri Tunç Angılı’nın katılımı ile düzenlenen imza törenine, China Eastern Airlines (CEA) Genel Müdürü Li Yang Ming ve Genel Müdür Yardımcısı Tian Niu Wen ile Dimes Satış Direktörü Selim Can Devrim de katıldı.

'ÜLKEMİZ EKONOMİSİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM'

Dimes Genel Müdürü Ozan Diren, Çin devlet televizyonu CCTV’ye bu işbirliğiyle ilgili özel bir röportaj verdi. China Eastern Airlines’ın, iç hatlardaki yaygın erişiminin yanı sıra, uluslararası hatlardaki güçlü büyümesi, modern uçak filosu ve nitelikli hizmetleriyle dünya çapında saygı uyandırdığını ifade eden Ozan Diren, “Dimes ürünlerimizle, dünya havacılığının önde gelen markalarından birinin misafirlerine sunduğu uçuş deneyiminin bir parçası olacağız. Ülkemizin bereketli topraklarının ve tarım üreticilerinin emeğinin meyvesini, katma değerli ürünlere dönüştürmekten kastımız tam olarak budur. İşbirliğimiz, Dimes için olduğu kadar ülkemiz ekonomisi açısından da büyük ve önemli bir adım olma özelliği taşıyor” dedi.

CCTV özel röportajında, Ozan Diren’e eşlik eden China Eastern Air Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Parti Liderlik Grubu Sekreteri Liu Shaoyong İSE müşterilerine en iyisini en kalitesini en uygun şekilde sunmak için büyük araştırmalar sonucu Türkiye’yi ve Dimes' seçtiklerini ifade etti.

İşbirliği ile ilgili olarak Şanghay’da bulunan Dimes üst yönetimi, burada bir toplantı gerçekleştirdikten sonra, ülkenin uluslararası iş dünyası ilişkileri ilgili en önemli etkinliği olarak gösterilen Çin Dış Teşebbüs İşbirliği Forumuna (Chinese-Foreign Enterprise Cooperation Forum) katıldılar. İmza töreni de burada gerçekleştirdi.

Türk meşrubat devi Çinli havayolu şirketiyle anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Dimedi deme ~ 4 yıl önce
Yakında dimesi de çinlilere satarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet taș ~ 4 yıl önce
Çinliy satacağın fiyat iç bazarda kıșın ísteríz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGÜN ~ 4 yıl önce
DİMES GRUBUNUN , ÇİN PİYASASINA VE HAVACILIK SEKTÖRÜNDEN GİREREK DIŞ SATIM YAPIYOR OLMALARI İÇİN TEBRİKLER, MİKTAR VE TİCARİ DETAYLARI ONLARIN ÖZELİDİR. DİMES TÜRKİYE PİYASASINDA DA İYİ ÜRÜNLERİ İLE GAYET BAŞARILI BULDUĞUM BİR FİRMADIR. EDİTÖRDEN BİR RİCAM , BU SEKTÖRÜN REGALTÖRE İHTİYACI VAR. BU NEDENLE ABUK SUBUK VE KONU İLE ALAKASI OLMAYAN NEGATİFLİK YAYICI YAZILARI FİLTRLEMENİZDE FAYDA VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dimes ~ 4 yıl önce
Onlara anca ucuza meyvesuyu satarız bunu da ülke ekonomisi için önemli bir adım olarak görürüz. Çin bize bir sürü şey satsın büyük para kazansın biz de bunu onlara satalım ama habere bakınca sanırsın uzay mekiği satmışız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Tokat'lı olarak ~ 4 yıl önce
Gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski business lardan kim kaldı. ~ 4 yıl önce
First ve business taki adama fresh varken bu mu verilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dimes ~ 4 yıl önce
Ülkemiz için gurur verici bir şey. Ama sağlığınız için su ve soda dışında bir şey içmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı ~ 4 yıl önce
Hayırlı olsun. Ülkemiz Ekonomisi için önemli adım. Sanki Uçak Araba Uydu Yazılım Satiyoruz. Alt Tarafı Meyve Suyu Satıyoruz. Bunu Bile Büyük Yatırım Olarak Gösteriyorsunuz Bizim Vizuonumuzu Kucumsuyorsun Editör Efendi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000