02 Eylül 2017, Cumartesi 10:25:09

Türk işadamı ve eşine British Airways şoku!

Türk işadamı Cem Habib ve eşi Caroline Stanbury, bayram tatili için geldiği İstanbul’da büyük şok yaşadı. British Airways, ailenin 13 bavulunu kaybetti... Eski top model Stanbury, ‘Skandal havayolu, çok yazık’ diye İngilizler’e tepki gösterdi.
  • Kendisinden bikmis bir dunya Ingiliz oldugundan dolayi Richard Branson'a Virgin Havayollarini kurmasini saglamis sirkettir British... Ingiltere'de yasayacagim, Turkiyeye gidecegim ve B.A. i kullanacagim... Yok artik! Lokal sirket kullanmanin mantiksizligi USA'den butun dis hatlar icin de gecerli...
  • 13 bavulnan evimi tasiyor bunlar? Istanbulda short and t shirt not too expensive. Short and Tshirt ile tatile devam
  • bu arap ingilizi o kadar para varken hala herşey dahil tatil peşinde mi? ahahahah beter olsun.
  • Bu gazete avrupanın en iyisi olduğunu iddia eden thy'nin yaptıklarını da yazıyor mu ? Kaybolan ,kırılan,bozulan kargoları, bagajları, taşınırken ölen hayvanları,saatler süren rötarları,kliması bozuk uçak içinde bekletilen yolcuları falan?
  • Thy begenmeyıp ingiliz havayolu seçmiş tebrikler
  • Neden THY uçmamışlar bize ne ingiliz ile Arap.
  • on numara karalama kampanyası tebrikler
  • En iyi yaptıkları yolcu madur etmek Turkish Airllnes'dan şaşmayacaksın...
  • Adamim soyadi HABIB nasil oluyor Turk Isadami ??? Resmen Arap iste.
  • Adam Thy ile uçmamış diye başına gelenlere müstahak görüyorsunuz yani ya pes. Ne biçim hastalıklı bir bakış açısı bu. Bi tanesi de demiş Londrada ne işin var yabancı hayranı diye. Kardeşim sana giren çıkan mı var istediği yerde yaşar adam. Ülkece hastalıklı bakış açısına sahibiz vallahi.

Türk işadamı Cem Habib ve eşi Caroline Stanbury, bayram tatili için geldiği İstanbul’da büyük şok yaşadı. British Airways, ailenin 13 bavulunu kaybetti... Eski top model Stanbury, ‘Skandal havayolu, çok yazık’ diye İngilizler’e tepki gösterdi.

İngiltere'de yaşayan finans uzmanı Cem Habib, 2004 yılında hayatını birleştirdiği eski top model Caroline Stanbury ve 3 çocuğuyla bayram tatilini Türkiye'de geçirmeye karar verdi. Dünyanın en büyük havayolu olduğunu iddia eden British Airways, çiftin tatilini zehir etti. Londra'dan İstanbul'a gelmek için uçağa binen Habib ailesi, saatlerce rötar nedeniyle isyan etti. Ardından havalanan uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Habib ve Stanbury, bavullarını almak için beklemeye başladı. 2 saat boyunca bavullarının gelmemesi üzerine British Airways yetkilileriyle temasa geçen Caroline Stanbury, şok bir cavapla karşı karşıya kaldı. İngilizler, "Bavullarınızı bulamıyoruz. Büyük bir ihtimalle Londra'da kargoda bir aksaklık yaşandı. En kısa sürede bavullarınızı size teslim edeceğiz. Bu olay nedeniyle özrümüzü kabul edin" dedi. Tepkisini sosyal medya hesabından yazdığı mesajlarla paylaşan Caroline Stanbury, bu skandalın kabul edilemez olduğunu belirtti. İşadamı Cem Habib de, British Airways yetkililerine sert tepki gösterdi. British Airways'in bir diğer skandalı 10 gün önce ortaya çıkmıştı. British Airways'le uçuş için yaklaşık bin 250 pound ödeyerek bilet satın alan bir adam, koltukta kötü bir sürpriz ile karşılaşmıştı. Gelen kötü kokular üzerine oturacağı yeri inceleyen adam, koltuğun üzerinde idrar olduğunu fark etti Yine özür dileyen şirket yetkilileri, açılan birçok dava nedeniyle zor durumda kaldı.

​YOL GEÇEN HANI GİBİ

British Airways, sadece bavul skandalına imza atan bir şirket değil. Birkaç gün önce Londra'nın Gatwick Havalimanı'ndan Berlin'e seyahat eden 23 yaşındaki Randall, evden çıkarken yanına kendi pasaportu yerine kız arkadaşı Charlotte Bull'un pasaportunu aldı. Havalimanı güvenlik noktasından herhangi bir sorunla karşılaşmadan geçen Randall, kabin ekibine uçuş evraklarını göstermesinin ardından uçağa bindi. Randall'ın British Airways şirketi tarafından yönlendirildiği ortaya çıktı. (Takvim)

Türk işadamı ve eşine British Airways şoku!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

kusbeyin ~ 7 yıl önce
Kendisinden bikmis bir dunya Ingiliz oldugundan dolayi Richard Branson'a Virgin Havayollarini kurmasini saglamis sirkettir British... Ingiltere'de yasayacagim, Turkiyeye gidecegim ve B.A. i kullanacagim... Yok artik! Lokal sirket kullanmanin mantiksizligi USA'den butun dis hatlar icin de gecerli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
13 bavul ~ 7 yıl önce
13 bavulnan evimi tasiyor bunlar? Istanbulda short and t shirt not too expensive. Short and Tshirt ile tatile devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BA ~ 7 yıl önce
bu arap ingilizi o kadar para varken hala herşey dahil tatil peşinde mi? ahahahah beter olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takvim ~ 7 yıl önce
Bu gazete avrupanın en iyisi olduğunu iddia eden thy'nin yaptıklarını da yazıyor mu ? Kaybolan ,kırılan,bozulan kargoları, bagajları, taşınırken ölen hayvanları,saatler süren rötarları,kliması bozuk uçak içinde bekletilen yolcuları falan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 7 yıl önce
Bu bahsettigin herşey yerhizmetlerinin sorumlulugunda olan aksaklıklar. Bilmeden etmeden boş muhabbet yapıp çamur atma hadi bakayım kalabalık yapma !
cahil'e ~ 7 yıl önce
Haberdeki olay yani kayıp bagajlar neyin sorumluluğunda peki ? Olmayan aklınla okuduğunu anlamayıp,yorum yapıp,millete cahil,boş muhabbet yapma diyorsun da senin ne olduğun ortada...
Anlaşılan ~ 7 yıl önce
Thy begenmeyıp ingiliz havayolu seçmiş tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Neden THY uçmamışlar bize ne ingiliz ile Arap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 7 yıl önce
on numara karalama kampanyası tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
British Dedinmi duraksın ~ 7 yıl önce
En iyi yaptıkları yolcu madur etmek Turkish Airllnes'dan şaşmayacaksın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soyadi ~ 7 yıl önce
Adamim soyadi HABIB nasil oluyor Turk Isadami ??? Resmen Arap iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Adam Thy ile uçmamış diye başına gelenlere müstahak görüyorsunuz yani ya pes. Ne biçim hastalıklı bir bakış açısı bu. Bi tanesi de demiş Londrada ne işin var yabancı hayranı diye. Kardeşim sana giren çıkan mı var istediği yerde yaşar adam. Ülkece hastalıklı bakış açısına sahibiz vallahi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000