27 Ocak 2019, Pazar 10:12:24

Türbülans nedeniyle kusan yolculara bilet parasını ödeyecek

Air New Zealand'ın Christchurch-Invercargill seferini yapan uçağı türbülansa girdi. Yolcuların çoğu kusunca bilet paralarını iade edeceğini açıkladı.
  • Hahahahhahaahahh. Ama bileti alanlar antalyada lokal olan sabah aksam instagram Ev Var Come Baby yazan Fikri amca. iade Fikriye yapılcak ama. biletlerin yarııs böyle bilirsin.
  • Pilota bir can borçlular, ötesi var mı... madalya verilmelidir..aklıma hudson nehrine inen uçak geldi...
  • Kusturmalı Yeni Zalanda türbülansı.
  • Keşke Rasim Ozan Kütahyalı da bu uçakta olsaydı da onu şöyle bir kustursalardı.
  • Bu haber süper oldu. Rusyada yasiyorum ve burda yasayip Turkiyeye giden ruslara thy ile olsun her sirkette kusmalarini ve bedavaya bilete sahip olabileceklerini bu haberi tercume edip iletiyorum herkese.

Yeni Zelanda'nın havayolu şirketi Air New Zealand'ın iç hat uçuşu olan Christchurch-Invercargill seferini yapan uçağı şiddetli türbülansa girdi. 

ATR72-600 tipi uçakla gerçekleştirilen seferde, Yeni Zelanda Havayolları'na ait uçak çok şiddetli türbülansa yakalandı. BU sırada yolcuların çoğunun kustuğu öğrenildi. 

Saatte yaklaşık 180 km hızla esen rüzgarlarla da boğuşan pilot uçağı güvenli bir şekilde indirdi. Uçağın yolcuları pilota madalya verilmesi gerektiğini ifade etti. 

Öte yandan Air New Zealand ise yolcuların yaşadığı kötü durum nedeni ile bilet paralarını iade edeceğini duyurdu.

Türbülans nedeniyle kusan yolculara bilet parasını ödeyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

RusskiDavay ~ 5 yıl önce
Hahahahhahaahahh. Ama bileti alanlar antalyada lokal olan sabah aksam instagram Ev Var Come Baby yazan Fikri amca. iade Fikriye yapılcak ama. biletlerin yarııs böyle bilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan yolcu ~ 5 yıl önce
Pilota bir can borçlular, ötesi var mı... madalya verilmelidir..aklıma hudson nehrine inen uçak geldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rasim Ozan K. ~ 5 yıl önce
Kusturmalı Yeni Zalanda türbülansı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ROK ~ 5 yıl önce
Keşke Rasim Ozan Kütahyalı da bu uçakta olsaydı da onu şöyle bir kustursalardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedava ~ 5 yıl önce
Bu haber süper oldu. Rusyada yasiyorum ve burda yasayip Turkiyeye giden ruslara thy ile olsun her sirkette kusmalarini ve bedavaya bilete sahip olabileceklerini bu haberi tercume edip iletiyorum herkese.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklınız fikriniz ~ 5 yıl önce
İşte sizin gibi insanlar yüzünden bu memleket bitti... Aklınız fikriniz sahtekarlıkta nerden para kıstırırım nerden beleşe sahip oluruma çalıştığı için hem mahkemeleri hemde çalışan insanları canlarından bezdirdiniz... Böyle devam bu hükümet ancak size yakışır zaten

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000