14 Temmuz 2010, Çarşamba 10:35:28

TÜRBÜLANS: 7 YOLCU 3 MÜRETTEBAT YARALI

Körfez şirketi Gulf Air’e ait Airbus A330-200 tipi uçak Bayreyn-Manila seferi sırasında türbülansa girdi. 7 yolcu üç mürettebat yaralandı.
  • gecmis olsun. Baytar Ahmet Sogan
  • Geçmiş olsun herkese. Uçakta devamlı olarak kemerlerin bağlı kalması zorunlu bir şey bazen aniden oluşan türbilans da ciddi yaralanmalar olabiliyor pilotun bilemediği, zaman olabiliyor normal ayrıca uçakta anons yapsa bilse yolcuların oturması kemerlerini bağlaması bir kaç dk alıyor. Bu da yeterli bir zaman bir kaç saniyede cabinde sağa sola veya tavana çarpabilirsiniz. Ben kendim şahit oldum pilot anons yapıyor türbalansa girdik diye oturun kemerlerinizi bağlayın diye ama yolcular hala geziniyorlar işdte insan oğlu sözdinle kardeşim..
Bayreyn’den Filipinlerin başkenti Manila’ya giden Gulf Air’e ait uçakta korku dolu anlar yaşandı.

Uçak, Vietnam üzerindeyken uçak şiddetli türbülansa yakalandı. Sarsıntı sırasında 7 yolcu ile üç mürettebat yaralandı. Uçak inişini gerçekleştirdikten sonra yaralıların 9’u hastaneye kaldırıldı.

İki kabin görevlisinin türbülans sırasında oturdukları koltukta darbe aldıkları, diğer yaralıların ise başlarından yaralandıkları bildirildi.
TÜRBÜLANS: 7 YOLCU 3 MÜRETTEBAT YARALI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
gecmis olsun. Baytar Ahmet Sogan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmiş olsun herkese. Uçakta devamlı olarak kemerlerin bağlı kalması zorunlu bir şey bazen aniden oluşan türbilans da ciddi yaralanmalar olabiliyor pilotun bilemediği, zaman olabiliyor normal ayrıca uçakta anons yapsa bilse yolcuların oturması kemerlerini bağlaması bir kaç dk alıyor. Bu da yeterli bir zaman bir kaç saniyede cabinde sağa sola veya tavana çarpabilirsiniz. Ben kendim şahit oldum pilot anons yapıyor türbalansa girdik diye oturun kemerlerinizi bağlayın diye ama yolcular hala geziniyorlar işdte insan oğlu sözdinle kardeşim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000