27 Mart 2020, Cuma 22:19:39

TÜM YURTDIŞI UÇUŞLAR DURDURULDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüsüne ilişkin alınan tedbirler kapsamında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, tüm yurtdışı uçuşların durdurulduğunu açıkladı.
  • Milyonlarca suriyeliye yıllardır maddi yardım ediliyor ama bize,bu ülkenin insanına bırak parasal yardımı bırak elektrik,su,doğalgaz,internet vs faturalar 2-3 ay ödenmeyecek kararını almayı,faturaları,borçları ertelemiyor bile sonra çıkıp masal anlatıyor. Bu millete herşey müstahak!
  • O kadar insaninin ahini aldinizki gelecegile hayellerile oynadizki,bu olanlar bile az.
  • Yine de çıkartmayın kabini ücretsiz izne.
  • İyi güzel uçuşlar durdu geç bile oldu da vatandaş işe gidemiyor,gelir düştü,insanların vergi, kira,elektrik,taksit,kredi, banka vs giderleri ne olacak? Kimse bu konuda tek kelime etmiyor,parası olmayan adam masraflarını nasıl karşılayacak?Türkiye gibi ekonomisi sorunlu,en ufak krizde yaprak gibi sallanan,bir tivitle doların fırladığı ve inemediği bir ülkede yaşıyoruz ve hiçbir konuda b planı yok.
  • yalana bak kargo uçuşları devam ediyor.
  • Dünya koronavirüsle savaşıyor, AKP’nin gündemi Kanal İstanbul; ilk ihale yapıldı! Bide su luzumsuz yandaş yağlama saçmalıklarını kessen! Saraya kendini kapatan kefenli yiğit!
  • Uçuşlar durdu iyi oldu peki şirketler ve çalışanlar ne olacak? Bizi çok kıskanan Almanya'nın vatandaşına verdiği gibi yüzlerce milyar euro karşılıksız para verebilecek misiniz? Sizin ve damadınızın hep buyurduğu gibi güçlenmiş,büyümüş, gelişmiş,zenginleşmiş,ekonomik hiçbir sorunu olmayan Türkiye için sorun olmasa gerek öyle değil mi?
  • Zamanında durduracaktın çok geç. Umrecilerden virüs geldi,hala İran sınırından bir sürü hapishaneden salınan kaçak giriyor,suriyeliler ayrı bunlarda da virüs var mı yok mu kim nerede ne yapıyor belli değil hamdolsun.
  • Isn’t it too late? Sen saraydan bir kafanı dışarı çıkarabilseydin, daha erken tedbirler alınabilirdi. Birde duydunuz mu a dostlar. Dindar, hak e hukuk bilir umreci vatandaşlarımız, termal kameralara yakalanmayalım diye topluca ateş düşürücü-parasetemol içip yurda girmişler. Başka söyliyecek söz var mı sizce. Ben mihlandım kaldım oturduğum yerde haberi okuyunca.
  • Günaydın Türkiyeeee, ben getireli çok oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüsüne ilişkin alınan tedbirler kapsamında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, tüm yurtdışı uçuşlarının durdurulduğunu açıkladı.

TÜM YURTDIŞI UÇUŞLAR DURDURULDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Müstahak ~ 4 yıl önce
Milyonlarca suriyeliye yıllardır maddi yardım ediliyor ama bize,bu ülkenin insanına bırak parasal yardımı bırak elektrik,su,doğalgaz,internet vs faturalar 2-3 ay ödenmeyecek kararını almayı,faturaları,borçları ertelemiyor bile sonra çıkıp masal anlatıyor. Bu millete herşey müstahak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madur issiz ~ 4 yıl önce
O kadar insaninin ahini aldinizki gelecegile hayellerile oynadizki,bu olanlar bile az.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücretsiz ~ 4 yıl önce
Yine de çıkartmayın kabini ücretsiz izne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 4 yıl önce
İyi güzel uçuşlar durdu geç bile oldu da vatandaş işe gidemiyor,gelir düştü,insanların vergi, kira,elektrik,taksit,kredi, banka vs giderleri ne olacak? Kimse bu konuda tek kelime etmiyor,parası olmayan adam masraflarını nasıl karşılayacak?Türkiye gibi ekonomisi sorunlu,en ufak krizde yaprak gibi sallanan,bir tivitle doların fırladığı ve inemediği bir ülkede yaşıyoruz ve hiçbir konuda b planı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kanır ~ 4 yıl önce
yalana bak kargo uçuşları devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nergisyan ~ 4 yıl önce
Dünya koronavirüsle savaşıyor, AKP’nin gündemi Kanal İstanbul; ilk ihale yapıldı! Bide su luzumsuz yandaş yağlama saçmalıklarını kessen! Saraya kendini kapatan kefenli yiğit!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 4 yıl önce
Uçuşlar durdu iyi oldu peki şirketler ve çalışanlar ne olacak? Bizi çok kıskanan Almanya'nın vatandaşına verdiği gibi yüzlerce milyar euro karşılıksız para verebilecek misiniz? Sizin ve damadınızın hep buyurduğu gibi güçlenmiş,büyümüş, gelişmiş,zenginleşmiş,ekonomik hiçbir sorunu olmayan Türkiye için sorun olmasa gerek öyle değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç ~ 4 yıl önce
Zamanında durduracaktın çok geç. Umrecilerden virüs geldi,hala İran sınırından bir sürü hapishaneden salınan kaçak giriyor,suriyeliler ayrı bunlarda da virüs var mı yok mu kim nerede ne yapıyor belli değil hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey Kingo! ~ 4 yıl önce
Isn’t it too late? Sen saraydan bir kafanı dışarı çıkarabilseydin, daha erken tedbirler alınabilirdi. Birde duydunuz mu a dostlar. Dindar, hak e hukuk bilir umreci vatandaşlarımız, termal kameralara yakalanmayalım diye topluca ateş düşürücü-parasetemol içip yurda girmişler. Başka söyliyecek söz var mı sizce. Ben mihlandım kaldım oturduğum yerde haberi okuyunca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Covidcan ~ 4 yıl önce
Günaydın Türkiyeeee, ben getireli çok oldu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000