08 Kasım 2019, Cuma 11:29:52

True Course hızla büyümeye devam ediyor!

True Course Uçuş Okulu İzmir Kemalpaşa’daki yeni yerleşkesi için stratejik partnerini yine aynı bölgedeki akademi dünyasının en önemli oyuncularından İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak belirledi.
  • parayla olcaz artık torpilimiz yok akademi falan uğraşalım
  • magnetic uçuyoz biz, talebelere true öğretmeyin
  • Tebrikler Kazım Bey.
  • Tebrikler
  • Boyle bir okul Gokceadaya acilsa ya? Hem ada halkina hemde havalimanina iyi gelir olur.

Geçtiğimiz günlerde Özyeğin, Bahçeşehir ve Antalya Bilim Üniversiteleri ile üst düzey görüşmelerde bulunan True Course Uçuş Okulu İzmir Kemalpaşa’daki yeni yerleşkesi için stratejik partnerini yine aynı bölgedeki akademi dünyasının en önemli oyuncularından İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak belirledi.

İzmir Ticaret Odası, Düzey Group ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin desteğiyle Ege Bölgesi’ni sivil havacılık eğitimi merkezi haline getirmeyi amaçlayan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi / EKOSEM işbirliğiyle Türkiye’nin nitelikli pilot ihtiyacını karşılamaya yönelik büyük atılımlarda bulunan True Course Uçuş Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Öğretmen Kaptan Pilot Kazım Dikici ile birlikte İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Aşkar ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Güneri Şahin İzmir Kemalpaşa’daki kampüs inşaatına ziyarette bulundu. Değerli akademisyenlerden tam not alan yeni yerleşkede okulun kendisine ait özel pisti ile uluslararası öğrencilere yönelik lüks konaklama imkanı bulunuyor.

Yurt dışından öğrenci getirmeye hazırlanıyor!

Asya Pasifik Bölgesi’nden öğrenci getirmek için gerekli hazırlıkları tamamladığını ifade eden True Course Uçuş Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Öğretmen Kaptan Pilot Kazım Dikici konuyla ilgili ilk imzaların atıldığını ve yüzlerce öğrencinin aynı anda, dünya standartlarının da üzerinde bir uçuş eğitimi alması için gereken altyapıyı sağladıklarını, 22 yıllık havacılık deneyimine dayanarak ülkemizdeki sivil havacılığın yerli ve yabancı nitelikli personelle kalkınacak olmasından dolayı kıvanç duyduğunu belirtti.



Dikici, “Bu işbirliğinde amacımız yerli ve yabancı öğrencilerimize İzmir Kemalpaşa’da teorik eğitim, uçuş eğitimi, uygulamalı eğitim laboratuvarı, simülatör ve konaklama imkanı sunarak tam teşekküllü bir kampüs içerisinde kendimize ait özel pistimizle hava yollarına pilot yetiştirmek ve Ege Bölgesi’ni havacılık eğitimi alanında bir merkez haline getirmektir. Bu işbirliğine katkıda bulunan başta İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Rektörümüz Prof. Dr. Murat Aşkar, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yaşar Güneri Şahin ve ortağımız Düzey Group/Nasco Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Çelik, uzun yıllardır uçuş eğitim sektörüne damgasını vurmuş olan Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürlüğümüze davet ettiğimiz Mesut Sevinç ve de desteğini esirgemeyen ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür eder, kamuoyuna saygıyla arz ederim” şeklinde konuştu.





True Course hızla büyümeye devam ediyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

FAlcon ~ 4 yıl önce
parayla olcaz artık torpilimiz yok akademi falan uğraşalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
true north ~ 4 yıl önce
magnetic uçuyoz biz, talebelere true öğretmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halil Büber ~ 4 yıl önce
Tebrikler Kazım Bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
V1 ~ 4 yıl önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GKD ~ 4 yıl önce
Boyle bir okul Gokceadaya acilsa ya? Hem ada halkina hemde havalimanina iyi gelir olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yol ~ 4 yıl önce
Adaya yol var mı? Vapur mu bekleyecek okulda işi olanlar ve öğrenciler?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000