16 Nisan 2019, Salı 09:32:45

Trabzon'da uçak seferleri iptal edildi

Trabzon'da yoğun sis dolayısıyla görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.
  • Trabzon yolcusu kadar taş düşsün kafanıza.Trabzonlu değilim zerre de sevmem ama popülist söylemlerle karalama yapmanıza gerek yok.Gidip ankara izmir yolcusuna da bir bakın biri 51 se diğeri 49
  • neden buranin yolcusu bi garip
  • yanlis bilgi vermeyin her zamanki gibi Trabzon'da sis yoktu 11 pisti için limit uzeri arka ruzgar ve bulut alt tabani dusuktu 29 pistine de malum ILS yok.
  • Sonsuza kadar inşaallah. Hayatımda gördüğüm en sorunlu yocu profili. Bilet aldı ya uçağı satın aldım zannediyor. Koskoca beden görsen adam dersin kabin memuru bayan arkadaşa küfrediyor.

Trabzon'da yoğun sis dolayısıyla görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, etkili olan sis dolayısıyla dün Ankara'dan 23.45'te, bugün ise İstanbul'dan 00.35 ve 01.25'te Trabzon Havalimanı'na yapılması planlanan uçak seferleri iptal edildi.

Trabzon Havalimanı'ndan ise dün İstanbul'a 22.45'te, bugün ise 04.55 ve 05.45 ile Ankara'ya 08.45'te yapılması planlanan seferlerin de iptal edildiği öğrenildi.

Sisin etkisini kaybetmesinin ardından hava ulaşımının normale döneceği kaydedildi.

Trabzon'da uçak seferleri iptal edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yazık ~ 5 yıl önce
Trabzon yolcusu kadar taş düşsün kafanıza.Trabzonlu değilim zerre de sevmem ama popülist söylemlerle karalama yapmanıza gerek yok.Gidip ankara izmir yolcusuna da bir bakın biri 51 se diğeri 49

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 5 yıl önce
neden buranin yolcusu bi garip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Bizimki hep rahatsiz eder nedense :)
sis degil ~ 5 yıl önce
yanlis bilgi vermeyin her zamanki gibi Trabzon'da sis yoktu 11 pisti için limit uzeri arka ruzgar ve bulut alt tabani dusuktu 29 pistine de malum ILS yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sis kalkmasın ~ 5 yıl önce
Sonsuza kadar inşaallah. Hayatımda gördüğüm en sorunlu yocu profili. Bilet aldı ya uçağı satın aldım zannediyor. Koskoca beden görsen adam dersin kabin memuru bayan arkadaşa küfrediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 5 yıl önce
Bahsettiğin olay her hatta oluyor.Bende bir İzmir’li personel olarak en nefret ettiğim yolcu profili İzmir ve Ankara ve Antalya yolcusu.Şahsen aynı dediklerinizi bu hattın yolcularından üst düzey performansla görüyorum her uçuş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000