05 Mayıs 2017, Cuma 09:27:09

Trabzon'da seferlere sis engeli

Trabzon'da sis nedeniyle havayolu ulaşımı sağlanamıyor.
  • Saw dan gelen pegasus uçağı iniyor da anadujet ist den gelen thy uçağı niye inemiyor. Anlayan biri varsayazsın lütfen. Pegasusun uçakları daha mı iyi. Thy globally foss.
  • Trabzonu sevmeyenler xd
  • Az önce A.Global 321 ile indi.İST,SAW,ESB uçuşları iptal,ADB,AYT faal,ne iştir looo.

Trabzon'da sis nedeniyle havayolu ulaşımı sağlanamıyor.

Alınan bilgiye göre, şehir merkezinde etkili olan sis dolayısıyla çeşitli havayolu şirketleri tarafından Trabzon Havalimanı'na, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 07.40 ve 12.00, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 08.45 ile 09.40, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan da 09.35'de yapılması planlanan seferler iptal edildi.

Trabzon Havalimanı'ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 08.35 ve 12.55, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 09.15 ve 10.05, Ankara Esenboğa Havalimanı'na ise 10.05'de yapılması planlanan seferler de aynı gerekçeyle yapılmadı.

Hava şartlarının uçuşa uygun hale gelmesiyle havayolu ulaşımı yeniden başlayacak.

Trabzon'da seferlere sis engeli

Yorumlar

Anlamsız ~ 7 yıl önce
Saw dan gelen pegasus uçağı iniyor da anadujet ist den gelen thy uçağı niye inemiyor. Anlayan biri varsayazsın lütfen. Pegasusun uçakları daha mı iyi. Thy globally foss.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Pgs night vision gözlükleri takıyor. Sis falan demeden inebiliyorlar. Uçaklarla alakası yok, hepsi Cat 3 sertifikalı ancak meydanda Cat 3 yok. Sis muhtemelen yürüyen sistir, denk gelmiş de inmiştir Pgs. Yoksa kural ihlali yapmış demektir göremeden minimumun altına alçalmışsa, pilotlar cana kastetmekten mahkemelerde sürünürler. Bunun yanında Thy gidip inememek ya da divert etme maliyetini hesaplamıştır, bunun yerine uçuşu iptal etmek daha düşük maliyetli gelmiştir. Eskiden alın yakıtı gidin derdi, artık iptal ediyor. Pilotlar açısından da daha makul. Divert edeceğini bilerek gitmek hoş değil.
Hey ~ 7 yıl önce
Trabzonu sevmeyenler xd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Foggy ~ 7 yıl önce
Az önce A.Global 321 ile indi.İST,SAW,ESB uçuşları iptal,ADB,AYT faal,ne iştir looo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000