29 Ağustos 2010, Pazar 22:13:52

TÖSHİD İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) ve Türkiye Kargo, Kurye ve Lojistik İşletmecileri Derneği Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği düzenledi.
  • bilip bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar Saga Havayolllarında Hostesim ve o yemege davetlıydım ve ordaydım pilotlarımızda ordaydı
  • kılıçdaroğlu takmayınca halktan oluyor birde numaradan eski yırtık ayakkabı giyer çamurlu selden etkilenen yerlere gittiğinde numaracı sahte gandhi, bakan takmayınca iranlı mı oluyor acaba, beyninizi aydın doğan tv leri gazeteler yemiş sizin
  • büyük para babaları, hükümete ve basına yağ çekme her ramazan ayında görülen tablolar daha fazla söylerdimde belki yorumum yasaklanır. Oradaki insanlara soruyorum o para babalarına hangi ramazan ayında çalışanlarınıza iftar yemeği verdiniz. 800 liraya çalıştırdığınız personelinize bakacak yüzünüz yok değilmi başta Şahabettin Bolukçu değil kıtlıkçı. Ya Alioğlu eğitim verdiğiniz elemanları işe almadan ortada bırakmanız.
  • PİLOTLARINIZ VE HOSTESLERİNİZDEN KİMSEYİ İFTARA DAVET ETTİNİZ Mİ?TÜRKİYEYİ VE DÜNYAYI TAŞIYANLAR HİZMET EDENLER ONLAR.SİZLER BU İŞTEN PARALAR KAZANAN TÜCCARLARSINIZ.BU İŞİ BİR LÜTUF OLSUN DİYE YAPMIYORSUNUZ.TONLARCA PARA KAZANIP BU VESİLEYLE SERVETLERİNİZİ ARTTIRIYORSUNUZ.EMRİNİZE AMADE BÜROKRATLARDA HAZIR NEDE OLSA.ÇALIŞANLARINIZIN GÜÇ BİRLİĞİYAPMASINA NİÇİN ENGEL OLUYORSUNUZ.YOKSA EMEKÇİLERDEN Mİ KORKUYORSUNUZ?YİNEDE AFİYET OLSUN ZEKAT VE FİTRELERİDE ARTIK EKSİKSİZ VERİRSİNİZ.
  • İFTAR YEMEKLERİNİ SİYASALLAŞTIRIRISANIZ İFTARA ZARAR VERİRSİNİZ.
  • Bakıyorum da iranlılar usülü çoğu kişi ktavat takmamış. Bakana özendiler herhalde.
  • HALA YAVUZ ÇİZMECİ YAZIK ÇOK YAZIK.AYRIYETEN ÇİZMECİ VE İFTAR İLGİNÇ. AHMET ÖZAL,VIP AIR SULAR GİBİ TÜKENEN WHISKEY'LER ,FLORYA SULTAN GENEL MD.LÜK BİNASI AYNEN PADŞAHL AR GİBİ BİR YAŞAM,SON MODEL ARAÇLAR,SİLAHLAR ,MAGNUMLAR AMA O DEVİRDE ÇALIŞANLARIN KEY'LERİNDE KENDİLERİNE DÜŞEN KISIM HİÇ BİR ŞEKİLDE YATIRILMAMIŞ AMA BUNLARA BİR YAPTIRIM YOK GARİBAN İŞÇİYE SİZİN KEY'İNİZ YOKKİ DENİYOR.ALLAHA HAVALE EDİYORUM. TÜRKİYENİN UFAK BİR ÖRNEĞİ.
  • Ya Bayram ikramiyesi ! Odamı yok ? Tail commender.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • AYNI MASADA ULAŞTIRMA BAKANI, SHGM GENEL MÜDÜRÜ, MİLLİ SAVUNMA BAKANI VE yavuz çizmeci... BU ADAM (???) BU MASADA OLMAMALI..
İstanbul Yeşilköy Wow Otel'de düzenlenen iftara Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal ve havacılık sektörünün önemli isimleri katıldı.

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Genel Sekreteri Musa Alioğlu iftar yemeğinde yaptığı konuşmada "Bakanımız "Hava yolunu halkın yolu yaptık" diyor. Bizde bu bağlamda elimizden gelen tüm çabayı gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bizimle birlikte bu sektöre emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca bizlerden hiç bir desteğini esirgemeyen Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru'ya, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal'a da teşekkür ederim. Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Nuri Demirağ gibi bir havacılık duayeninin ismini Sivas'a verme nezaketini gösterdiğiniz için özellikle teşekkürü bir borç bilirim" diye konuştu.

İftarda konuşan Bakan Binali Yıldırım bugün açılışını yaptığı Batman Havaalanı'nın eskiden nasıl köhne bir yer olduğunu ve yakın zamanda Türkiye'nin sayılı havalimanları arasına gireceğini belirtti. Yıldırım "Bu ülkede güzel şeyler yapan insanlara her zaman engeller çıkmıştır. Mesela biz İstanbul'a Galataport, Haydarpaşaport ve 3.köprü ayrıca meydanlar gibi memleketin geleceğine yaptığımız yatırımlara muhalefet devamlı karşı çıktı. Biz bu ülkede yurtdışı şirketleriyle anlaşıyoruz. Ülkeyi soyuyorlar diyorlar. Mesela Telekom adamlar Telekom'un kablolarını binalarını alıp yurtdışına mı çıkartacaklar? Yine bizim insanımıza hizmet edecekler" diyerek muhalefete yüklendi.

İftar yemeğinin ardından gece Hanımeller adlı grubun fasıl dinletisiyle son buldu.







TÖSHİD İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
bilip bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar Saga Havayolllarında Hostesim ve o yemege davetlıydım ve ordaydım pilotlarımızda ordaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kılıçdaroğlu takmayınca halktan oluyor birde numaradan eski yırtık ayakkabı giyer çamurlu selden etkilenen yerlere gittiğinde numaracı sahte gandhi, bakan takmayınca iranlı mı oluyor acaba, beyninizi aydın doğan tv leri gazeteler yemiş sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
büyük para babaları, hükümete ve basına yağ çekme her ramazan ayında görülen tablolar daha fazla söylerdimde belki yorumum yasaklanır. Oradaki insanlara soruyorum o para babalarına hangi ramazan ayında çalışanlarınıza iftar yemeği verdiniz. 800 liraya çalıştırdığınız personelinize bakacak yüzünüz yok değilmi başta Şahabettin Bolukçu değil kıtlıkçı. Ya Alioğlu eğitim verdiğiniz elemanları işe almadan ortada bırakmanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PİLOTLARINIZ VE HOSTESLERİNİZDEN KİMSEYİ İFTARA DAVET ETTİNİZ Mİ?TÜRKİYEYİ VE DÜNYAYI TAŞIYANLAR HİZMET EDENLER ONLAR.SİZLER BU İŞTEN PARALAR KAZANAN TÜCCARLARSINIZ.BU İŞİ BİR LÜTUF OLSUN DİYE YAPMIYORSUNUZ.TONLARCA PARA KAZANIP BU VESİLEYLE SERVETLERİNİZİ ARTTIRIYORSUNUZ.EMRİNİZE AMADE BÜROKRATLARDA HAZIR NEDE OLSA.ÇALIŞANLARINIZIN GÜÇ BİRLİĞİYAPMASINA NİÇİN ENGEL OLUYORSUNUZ.YOKSA EMEKÇİLERDEN Mİ KORKUYORSUNUZ?YİNEDE AFİYET OLSUN ZEKAT VE FİTRELERİDE ARTIK EKSİKSİZ VERİRSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İFTAR YEMEKLERİNİ SİYASALLAŞTIRIRISANIZ İFTARA ZARAR VERİRSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakıyorum da iranlılar usülü çoğu kişi ktavat takmamış. Bakana özendiler herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HALA YAVUZ ÇİZMECİ YAZIK ÇOK YAZIK.AYRIYETEN ÇİZMECİ VE İFTAR İLGİNÇ. AHMET ÖZAL,VIP AIR SULAR GİBİ TÜKENEN WHISKEY'LER ,FLORYA SULTAN GENEL MD.LÜK BİNASI AYNEN PADŞAHL AR GİBİ BİR YAŞAM,SON MODEL ARAÇLAR,SİLAHLAR ,MAGNUMLAR AMA O DEVİRDE ÇALIŞANLARIN KEY'LERİNDE KENDİLERİNE DÜŞEN KISIM HİÇ BİR ŞEKİLDE YATIRILMAMIŞ AMA BUNLARA BİR YAPTIRIM YOK GARİBAN İŞÇİYE SİZİN KEY'İNİZ YOKKİ DENİYOR.ALLAHA HAVALE EDİYORUM. TÜRKİYENİN UFAK BİR ÖRNEĞİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya Bayram ikramiyesi ! Odamı yok ? Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AYNI MASADA ULAŞTIRMA BAKANI, SHGM GENEL MÜDÜRÜ, MİLLİ SAVUNMA BAKANI VE yavuz çizmeci... BU ADAM (???) BU MASADA OLMAMALI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000