05 Haziran 2009, Cuma 08:17:19

Tokatlılar uçmak istiyor

Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, havaalanı için işadamları ile görüştü. En acil çözüm uçak kiralanması.
  • niye bazılarına doğrular çok kalın geliyor da hazmedemiyorlar?
  • Sana tokatlıların kafasını daha yakından görme imkanı verebilirim.Sana ne oluyorki karışıyorsun mevzuya.Meydanın pisti uygun yöne yapılacak o kadar.Tokatlılar kendisimi yaptı pisti.Tabiki onunda sorumluları var ama uçmak fikrini Takatlılardan silemizsiniz.Merkür Havacılık halleder bu işi merak etme sen.
  • sizde bu kafa varken daha çok beklersiniz.size "bu meydana uçuş yapılamaz"deyen kaptana yaptıklarınızı hatırlıyorum da size bu yapılanlar az bile.
  • Merkür havacılık bu işi çözer bence başkada şu an için çözüm gözükmüyor.Pist yönü değiştirilirse ve uygun uzunlukta yeni bir pist yapılırsa ki bu hükümetin işidir THY veya diğer özel havayolu şirketleri seferlerine başlayabilir.Artık olmadı bi tane fokker alıp uçurmak lazım..Saygılar.HMÇ
  • "Tokatlılar uçmak istiyor" valla tokatlılar için tavsiye edebileceğim bikaç yol var :)
  • Arkadasim, cozum THY yada baska bir sirketin turboprop tipi ucaklar getirerek seferlere baslamasidir.
  • bir tokatlı olarak havaalanının boş bir şekilde durması içime sinmiyor buradan istanbula gitmek için 11 saat otobüs yolculuğu yapmak zorunda kalınıyor milletin hastası var acil işi var ne yapmalı bu yatırımın boş şekilde beklemesi üzücü bir durum en kısa zamanda bir çözüm getirilmesini istiyoruz buradan tüm yetkililere sesleniyorum...

Ak Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, Tokatlı işadamları ile bir araya gelerek Tokat Havaalanı’na küçük uçakların inebilmesi için uçak kiralama konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Tokat Milletvekili Gülsün, havaalanının kapalı olmasının ardından en fazla gayret gösterenlerin başında yer alırken geçtiğimiz gün de Tokatlı işadamları ile bir toplantı yaparak 15 Aralık tarihinden itibaren uçak inmeyen havaalanına uçak indirmek için nelerin yapılabileceğini konuştu. Gülsün, işadamlarına uçak kiralama önerisinde bulundu.

Havaalanı ile ilgili Tokatlı işadamları ile görüşen Gülsün, havaalanı konusunda çözüm yolları arıyor. Uçak kiralanması için iş adamlarından destek isteyen Gülsün, bu konuda Tokatlılık bilinci içerisinde hareket edilmesinin şart olduğunu iletirken herkesin bu konuda duyarlılık göstermesi gerektiğinin altını çizdi. Gülsün, toplantıda şu an için görülebilen en önemli çözümün küçük uçak kiralamak olduğunu belirtti.

Tokatlılar uçmak istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
niye bazılarına doğrular çok kalın geliyor da hazmedemiyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sana tokatlıların kafasını daha yakından görme imkanı verebilirim.Sana ne oluyorki karışıyorsun mevzuya.Meydanın pisti uygun yöne yapılacak o kadar.Tokatlılar kendisimi yaptı pisti.Tabiki onunda sorumluları var ama uçmak fikrini Takatlılardan silemizsiniz.Merkür Havacılık halleder bu işi merak etme sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sizde bu kafa varken daha çok beklersiniz.size "bu meydana uçuş yapılamaz"deyen kaptana yaptıklarınızı hatırlıyorum da size bu yapılanlar az bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Merkür havacılık bu işi çözer bence başkada şu an için çözüm gözükmüyor.Pist yönü değiştirilirse ve uygun uzunlukta yeni bir pist yapılırsa ki bu hükümetin işidir THY veya diğer özel havayolu şirketleri seferlerine başlayabilir.Artık olmadı bi tane fokker alıp uçurmak lazım..Saygılar.HMÇ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Tokatlılar uçmak istiyor" valla tokatlılar için tavsiye edebileceğim bikaç yol var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadasim, cozum THY yada baska bir sirketin turboprop tipi ucaklar getirerek seferlere baslamasidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir tokatlı olarak havaalanının boş bir şekilde durması içime sinmiyor buradan istanbula gitmek için 11 saat otobüs yolculuğu yapmak zorunda kalınıyor milletin hastası var acil işi var ne yapmalı bu yatırımın boş şekilde beklemesi üzücü bir durum en kısa zamanda bir çözüm getirilmesini istiyoruz buradan tüm yetkililere sesleniyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000