18 Ağustos 2011, Perşembe 07:40:48

TNT YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR

Önde gelen taşımacılık şirketlerinden TNT Ekspres büyük bir yatırıma imza attı.
Önde gelen ekspres dağıtım şirketi TNT Ekspres Türkiye, Türkiye’nin üçüncü büyük şehri ve ihracatın kalbi İzmir’de yaptığı yatırımlara bir yenisini ekledi. İzmir Bölge Müdürlüğü deposunu, İzmir Adnan Menderes Havaalanı yakınlarında ki 5 bin metrekarelik yeni bir depoya taşıdı.

İzmir’de yıllık kapasite olarak 65 bin ton ihracat çıkışı gerçekleştiren TNT Ekspres, yeni yapısıyla 67 personel ve 45 araçla İzmir, Aliağa, Denizli, Uşak, Antalya, Afyon olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Yeni depo ile birlikte tonaj artışı da gerçekleştiren TNT Ekspres, ihracat çıkışlarının büyük kısmını oluşturan tekstilin yanı sıra otomotiv, yedek parça ağırlıklı gönderilerin fiyatlarını daha da aşağıya çekerek ihracatçının ve müşterilerinin yanında olarak hizmetlerini sürdürecek.

Kendi uçaklarıyla kurye hizmeti veren tek şirket olan TNT Ekspres, aynı zamanda uçuşlarını 22.30’da gerçekleştirerek en geç kalkan uçaklarla hizmet veriyor. İzmir ve Ege’de rakiplerden daha geç toplama yaparak İstanbul’a daha geç ulaştıran TNT Ekspres, müşterilerine en iyi hizmeti sunarak farkını ortaya koyuyor.

TNT, 200’den fazla ülkede yaklaşık 83,000 çalışanıyla faaliyet gösteriyor ve haftada 4,7 milyon doküman, paket ve kargo taşıyor. TNT Express, 30,000 kara aracı, 50 uçağı ve 2600 operasyon merkezi ile Avrupa, Çin, Güney Amerika, Asya Pasifik ve Orta Doğu’da hava ve karayolu ağları ile operasyonlarını gerçekleştiriyor.

Şirket 2010 yılında 7,053 milyar Euro ciro yaptı.

(Ege Haber)

TNT YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000