25 Şubat 2020, Salı 14:21:10

TK879 tarifeli mi özel sefer mi?

Türk Hava Yolları uçağının yeni tip korona virüs şüphesiyle Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yapmasından sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları kafalarda soru işaretleri oluşturdu.
  • Uçuş planına göre 242 yolcuau var uçağın. 132 deniliyor. Kalanlar nerde acaba?
  • Onlar karantinaya alınıyorlar, Antalya hava limanında da turizm imajı zarar görür gerekçesiyle personelin maske kullanmasına izin verilmiyor. İlginç bir ülkeyiz.
  • Hayatiniz yalan, yatacak yeriniz yok artik
  • Ah bu para yokmu bu para.. parayı çok seviyor bizimkiler. Korona morona hikaye tek gerçek var oda para.. keşke khb başkanı uçsaymış tahrana...
  • Tarifeli bir uçuş olduğu bariz zaten. Ayrıca ekibe de bunun özel bir uçuş olacağı ve sonrasında karantinaya alınacaklarına dair hiçbir bilgi verilmemiş.
  • Derhal bu konu hakkında haber yasağı getirmeliyiz sayın müslüman kardeşlerim tamamı müslüman uçuş ekibiyle yapılan bu kutsal görevi yabancı mecralarda ülkemiz aleyhinde haberlere konu ettirmemek için ivedilikle yasak koymamız elzem olmuştur.
  • İstanbul’a gelen yolcular habersizce her yöne dağılacaktı.Kaptan ve kabin amiri işi bozdu .
  • Bu virüsü türkiyeye sokmak için ısrarla mücadele veren thy ye yazıklar olsun. Zaten maddi olarak ülkeyi sömürdünüz. Bari sağlığımıza saygı duyun. Hala virüsün olduğu ülkelere uçmakta ısrarınız niye?Bu arada istanbul üzerinden ankaraya divert ettirerek aklınızca uyanıklıkmı yaptınız?İga nızın ismini lekedenmi kurtardınız? Yazıklar olsun
  • Tarifeli seferler devam ediyor zaten iptal olmadı ki. Sistemde 2 uçuş var hergün
  • Yorumlardan insanligin geldigi son noktaya sahit oluyoruz. Yine hepimizi bu isin piri olduk. Cehaletin bu kadari. Ucuslari herkesten once biz durdursak , Thy ne yapmaya calisiyor derdiniz. Sanki virusun dunden bugune Thy ucaklari ile mi gelme ihtimali var. Virus haberleri ortada yokken coktan bir sekilde gelmis olamaz mi ? Orda yasayan veya tatile giden vatandaslarimiz esir mi kalmaliydi. Sizleri anlamak gercekten zor. Virus gelecekse sadece irandan mi gelebilir , italya veya baska bir Avrupa ulkesinden gelmis olamaz mi ? Kotulukten beslenmekten vazgecin artik. En kotu virus sizin gibiler , sizleri nasil temizleriz onu cozum bulamiyoruz.

Türk Hava Yolları uçağının yeni tip korona virüs şüphesiyle Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yapmasından sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Bakanlık açıklamasında uçağın İran'da kalan Türkleri taşıyan özel bir sefer düzelediğini ve inişinin Ankara'ya planlandığı kaydedilirken, Flightradar'daki kayıtlarda TC-LOE tescilli Airbus 330-300 tipi uçağın tarifeli sefer gerçekleştirdiği ve Ankara'yı geçtikten sonra Sapanca üzerinden geri dönerek Esenboğa Havalimanı'na indiği görüldü.

TK879 sefer sayılı uçağının normal tarifede (yerel saatle) 07:45'te Tahran'dan kalkış yaptığı ve rotasının İstanbul olduğu belirtildi. 

©AirportHaber.com



TK879 tarifeli mi özel sefer mi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Kalan yolcular nerde? ~ 4 yıl önce
Uçuş planına göre 242 yolcuau var uçağın. 132 deniliyor. Kalanlar nerde acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 4 yıl önce
Onlar karantinaya alınıyorlar, Antalya hava limanında da turizm imajı zarar görür gerekçesiyle personelin maske kullanmasına izin verilmiyor. İlginç bir ülkeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CC ~ 4 yıl önce
Hayatiniz yalan, yatacak yeriniz yok artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yokmu bu para! ~ 4 yıl önce
Ah bu para yokmu bu para.. parayı çok seviyor bizimkiler. Korona morona hikaye tek gerçek var oda para.. keşke khb başkanı uçsaymış tahrana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malik ~ 4 yıl önce
Tarifeli bir uçuş olduğu bariz zaten. Ayrıca ekibe de bunun özel bir uçuş olacağı ve sonrasında karantinaya alınacaklarına dair hiçbir bilgi verilmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber yasağı ~ 4 yıl önce
Derhal bu konu hakkında haber yasağı getirmeliyiz sayın müslüman kardeşlerim tamamı müslüman uçuş ekibiyle yapılan bu kutsal görevi yabancı mecralarda ülkemiz aleyhinde haberlere konu ettirmemek için ivedilikle yasak koymamız elzem olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TECHNIC ~ 4 yıl önce
Herşeyi gizliyorsunuz zaten yetmedi herhalde birde bunu gizleyin ! .. Zihniyetini en içten dileklerimle kınıyorum.
Hayret ~ 4 yıl önce
İstanbul’a gelen yolcular habersizce her yöne dağılacaktı.Kaptan ve kabin amiri işi bozdu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuhhhh ~ 4 yıl önce
Bu virüsü türkiyeye sokmak için ısrarla mücadele veren thy ye yazıklar olsun. Zaten maddi olarak ülkeyi sömürdünüz. Bari sağlığımıza saygı duyun. Hala virüsün olduğu ülkelere uçmakta ısrarınız niye?Bu arada istanbul üzerinden ankaraya divert ettirerek aklınızca uyanıklıkmı yaptınız?İga nızın ismini lekedenmi kurtardınız? Yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarifeli seferler devam ediyor ~ 4 yıl önce
Tarifeli seferler devam ediyor zaten iptal olmadı ki. Sistemde 2 uçuş var hergün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K. ~ 4 yıl önce
Yorumlardan insanligin geldigi son noktaya sahit oluyoruz. Yine hepimizi bu isin piri olduk. Cehaletin bu kadari. Ucuslari herkesten once biz durdursak , Thy ne yapmaya calisiyor derdiniz. Sanki virusun dunden bugune Thy ucaklari ile mi gelme ihtimali var. Virus haberleri ortada yokken coktan bir sekilde gelmis olamaz mi ? Orda yasayan veya tatile giden vatandaslarimiz esir mi kalmaliydi. Sizleri anlamak gercekten zor. Virus gelecekse sadece irandan mi gelebilir , italya veya baska bir Avrupa ulkesinden gelmis olamaz mi ? Kotulukten beslenmekten vazgecin artik. En kotu virus sizin gibiler , sizleri nasil temizleriz onu cozum bulamiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K. ~ 4 yıl önce
Ben soyliyeyim. Ne is yapiyorsan birak cunku olay THY falan degil, asil biz sizleri temizleyemiyoruz!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000