17 Haziran 2019, Pazartesi 09:50:02

THY'nin Montreal-İstanbul uçağında ne oldu?

Türk Hava Yolları'nın Montreal-İstanbul seferini gerçekleştirmesi planlanan uçak 12 saat rötara girdi. Peki, rötarın sebebi ne?
  • Arff her yangında hızlıca olay yerinde, görevinin başında. Havacılığın gerçek kahramanlarını daha ne kadar görmezden geleceksiniz.
  • moody's notumuzu düşürüdğü için delay var:)

Türk Hava Yolları'nın Kanada'nın Montreal şehrinden İstanbul'a gelecek yolcu uçağının seferi yaklaşık 12 saat rötara girdi.

Yerel saatle 23:05'te havalanaması planlanan TK36 sefer sayılı uçağa elektrik veren güç kaynağında yangın çıktığı ve seferin bu nedenle rötara girdiği öğrenildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre;  Bugün yerel saatle 15:35'te Türkiye'de olması planlanan uçağın başka bir aksilik yaşanmaması durumunda 18 Haziran 2019 günü saat 03:40 gibi İstanbul'a teker koyması bekleniyor.

Öte yandan çıkan yangın nedeniyle sefere verilecek olan TC-JOE kuyruk tescilli A330-300 tipi yolcuğu uçağında herhangi bir hasar olup olmadığı bilgisine ise ulaşılamadı.

THY'nin Montreal-İstanbul uçağında ne oldu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ARFF ~ 5 yıl önce
Arff her yangında hızlıca olay yerinde, görevinin başında. Havacılığın gerçek kahramanlarını daha ne kadar görmezden geleceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey arif ~ 5 yıl önce
arifcim seni cekemeyen bir arkadaş neden bunu surekli yaziyor.. calis sende ariflerden ol.. anlamak zor bu cekememezlik nedendir.
Kabin ~ 5 yıl önce
Ne. BOs ve ezik bir insansin
HAVVVRF ~ 5 yıl önce
Havacı mı oluyor Arff? Hahahha Kabin memurları bile havacı değilken siz nasıl havacı oluyorsunuz anlatsana biraz.
Moody'S ~ 5 yıl önce
moody's notumuzu düşürüdğü için delay var:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TravelMan ~ 5 yıl önce
AGU Guc Kaynagi ucak altinda yanmis ucak da hasar var Delay dahada fazlalasdi 21saata cikti

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000