04 Şubat 2019, Pazartesi 08:07:02

THY'nin merakla beklenen reklam filmi yayınlandı

Türk Hava Yolları’nın, Super Bowl için hazırladığı özel reklam filmi "The Journey (Yolculuk)" yayınlandı.
  • Bu filmin çekimine onay veren yönetimden şüphelenirim. Bir de 10mil karşılığı. Bu ne?
  • THY sadece 30 seniyesi yayinlandi super bowl da . 30 saniye reklam fiyati 5 milyon dolar . 6 dakika icin slot bulunmaz super bowlda .Fakat 60 milyon dolarda buyuk para 6 dakika icin .100 milyon kisi maci izler
  • Abi koyun şu reklamlara Jason Statham ı bakın nasıl patlıyor
  • Burada oturduğum yerde olumsuz yorum yapanlardan olmak istemem ama kötünün kötüsü olmuş...bu paraya cok daha iyi ve anlam veren bir reklam cekilebilirdi.
  • Birakin reklamin ne anlatip anlatmadigini, bugüne kadar bir tek THY reklaminda basortulu bacimi göremedim. Utanıyorlar mi ne?
  • Guzel reklam Istanbul , hoteller, bogaz, Istanbul ve Yeni ISL Airport . Ingilizce bilmiyenler anlamaz bu reklamdan.Big picture bakmaniz gerekiyor . Fakat 6 dakikalk reklam icin THY $10 000 000 harcanmistir . En Uzun reclamation filmi Super Bowl icin . Amerika Budweiser birasi icin milyonlarca para harciyor reklam icin. Guzel yatirim . Patriot quarter back Tom Brady yillik kazanci $22 000 000 .
  • Çok şükür reklam filminin ne anlattığını anlamayan tek ben değilmişim. Bir an kendimden şüphe edecektim.
  • En uzun reklam THY $10 000 000 harcamistir reklam icin . patriots quarterback Tom Brady nin yillik maasi $22,000 000 . Pastor Brunson iyi yirtdi 35 senelik hapisten yanlis anlasilma yuzunden.
  • Yani çekimler güzel falan ama ne bir kurgu var gerçekte, ne de iyi bir tanıtım var. Ben şahsen bu reklamın amacı ne hiç anlamadım. Yakıştıramadım.
  • Biz olmasak, pilotunuz ve hostesiniz ucursun bakalim o ucaklari da görelim!.... her yerde hostes gostermissiniz, pilotlar geciyor! Ucak kalkiyor! tgs bilet kesmese, teknik ucaklari tamir etmese o ucaklar ucar mi?

Türk Hava Yolları’nın, Super Bowl için hazırladığı özel reklam filmi "The Journey (Yolculuk)"  yayınlandı.

ABD’nin Atlanta şehrinde, New England Patriots ile Los Angeles Rams takımları arasında oynananan müsabakanın devre arasında THY’nin reklam filmi de yer aldı.

Final için özel hazırlanan ve yönetmenliğini Ridley Scott’un yaptığı Sylvia Hoeks’un yer aldığı 6 dakikalık "kısa film" THY’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Filmde THY’nin tüm dünyaya uçtuğu vurgusu yapılırken, İstanbul’un da tarihi ve doğal güzelliklerinin ön planda yer aldığı görülüyor.

KAZANAN NEW ENGLAND PATRIOTS

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın reklam filminin de gösterildiği 53'üncü Super Bowl Finali'nde Los Angeles Rams ile New England Patriots takımları, Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da, Georgia eyaletinin Atlanta kentindeki 71 bin kapasiteli Mercedes-Benz Stadyumu'nda karşılaştı. Karşılaşmayı, New England Patriots kazanarak şampiyon oldu.

İşte THY’nin "The Journet - Yolculuk" isimli reklam filmi:

THY'nin merakla beklenen reklam filmi yayınlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Bu ne yaaaaaa ~ 5 yıl önce
Bu filmin çekimine onay veren yönetimden şüphelenirim. Bir de 10mil karşılığı. Bu ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY journey ~ 5 yıl önce
THY sadece 30 seniyesi yayinlandi super bowl da . 30 saniye reklam fiyati 5 milyon dolar . 6 dakika icin slot bulunmaz super bowlda .Fakat 60 milyon dolarda buyuk para 6 dakika icin .100 milyon kisi maci izler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jason ~ 5 yıl önce
Abi koyun şu reklamlara Jason Statham ı bakın nasıl patlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kötü ~ 5 yıl önce
Burada oturduğum yerde olumsuz yorum yapanlardan olmak istemem ama kötünün kötüsü olmuş...bu paraya cok daha iyi ve anlam veren bir reklam cekilebilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 5 yıl önce
Birakin reklamin ne anlatip anlatmadigini, bugüne kadar bir tek THY reklaminda basortulu bacimi göremedim. Utanıyorlar mi ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Guzel reklam Istanbul , hoteller, bogaz, Istanbul ve Yeni ISL Airport . Ingilizce bilmiyenler anlamaz bu reklamdan.Big picture bakmaniz gerekiyor . Fakat 6 dakikalk reklam icin THY $10 000 000 harcanmistir . En Uzun reclamation filmi Super Bowl icin . Amerika Budweiser birasi icin milyonlarca para harciyor reklam icin. Guzel yatirim . Patriot quarter back Tom Brady yillik kazanci $22 000 000 .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok şükür ~ 5 yıl önce
Çok şükür reklam filminin ne anlattığını anlamayan tek ben değilmişim. Bir an kendimden şüphe edecektim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En uzun Reklam ~ 5 yıl önce
En uzun reklam THY $10 000 000 harcamistir reklam icin . patriots quarterback Tom Brady nin yillik maasi $22,000 000 . Pastor Brunson iyi yirtdi 35 senelik hapisten yanlis anlasilma yuzunden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmamış ~ 5 yıl önce
Yani çekimler güzel falan ama ne bir kurgu var gerçekte, ne de iyi bir tanıtım var. Ben şahsen bu reklamın amacı ne hiç anlamadım. Yakıştıramadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkish technic ve tgs neden yok? ~ 5 yıl önce
Biz olmasak, pilotunuz ve hostesiniz ucursun bakalim o ucaklari da görelim!.... her yerde hostes gostermissiniz, pilotlar geciyor! Ucak kalkiyor! tgs bilet kesmese, teknik ucaklari tamir etmese o ucaklar ucar mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy teknik ~ 5 yıl önce
Hocam yolcu tekniği görüyor mu? Ayrıca check in yerleri ve personel gözüküyor havalimaninda tgs var yani. Hangi havayolu şirketi reklamında teknik personeli oynatıyor. Ayrıca thy 85. Yıl reklamında neredeyse her bölüme yer verdi orada teknisyen de vardı. Şu an havayolu şirketleri arasında en çok takipçisi bulunan Emirates in bir Instagram sayfasına girin. Adamlar her iki üç resimde bir kabın memurlarinin resimlerini paylaşmış. THY de muhtemelen bu uniformalarla birlikte Emirates in konseptine geçecek. Daha ağırlıkli kabin memuru paylaşımları yapacak. Görsel olarak arka planda kalsalar da teknik çalışanları şirketin gizli kahramanları.
Teknik ~ 5 yıl önce
Hayatında duydugum en acınası yorum. Yazık ezik hissetmişsin kendini. Saksi çalışmayınca
Mr.B ~ 5 yıl önce
Aynı şey şöylede geçerli, pilot hostes olmasa o uçak uçarmı? Özellikle bir pilot yetiştirmek, teknik personel veya bilet satış görevlisi yetiştirmekten çok daha zor.
Adem ~ 5 yıl önce
H.Z Adem olmasa insanlar olmaz.istersen oraya kadar inelim ne dersin..
Gizli mi kahraman? ~ 5 yıl önce
Gizli kahramana bak! Teknisyen ahsgsvzvsfsfsvegs :D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000