11 Nisan 2022, Pazartesi 09:32:02

THY'nin KKTC uçuşları masaya yatırıldı

Yeni bir milli havayolu kurmak için çalışmalarını hızlandıran KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, bu amaçla gittiği İstanbul’da Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi ile görüştü.
  • Sefer planlamadan önce şu havalimanını ehil ellere verin yaw. Yıllardır süper marketten uçuş yapıyoruz. Lemar bile daha düzenlidir
  • Ercan özelleştiğinden bu yana öldü arkadaşlar. Bakım onarım bilgi sertifika eğitim vs vs hiç bir şey yok artık
  • Bugün kıbrıs basınında ercan havalimanı ve işletme bilmeyen yönetim ile ilgili haber vardı. Ne hale geldiğini görün
  • Topil ile gelen Eksinin gitmesi sirket icin kaliteyi artirici buyuk bir adim olacaktir
  • Ercan havalimanı tecrübeli ve profesyonel ellere teslim edilmeden trafiği arttırmanın bir anlamı yok. Orası süpermarket gibi havalimanı
  • Adamlar kıbrısa Londra'dan 29.99 pound'a geliyorlar. Biz Antalya'dan 600-700 liraya geliyoruz. Ekonomi bitik evet ama 20 dakikalık uçuş 3 saatlik uçuştan nasıl daha pahalı?
  • Ordu-Giresun havalimanı Samsun ve Trabzon'un tam ortasında iken Ercan seferlerinin Trabzon'dan yapılması, her zaman olduğu gibi Trabzon lobisinin ve egosunun tatmin edilmesinden başka bir şey değil... Yani Samsunlu, Ordulu ve Giresunlu Trabzon'a gitmek zorunda kalacak ama Trabzonlu beylerin rahatı bozulmayacak... Aklın yolu bir, madem yeni hat açacaksın optimum faydayı sağlayacak olan havalimanı tam ortadaki Ordu-Giresun havalimanıdır. Bir zahmet Samsun ve Trabzonlular da Ercan için OGU'yu kullansınlar.
  • Trabzondaki araplar mı gidecek kıbrısa
  • Ercan Havalimanına geniş gövdeli uçakların inebilmesi için yeni terminale falan gerek yok. 1970'li ve 1980'li yıllarının ufak meydanına DC-10 ve A310'lar sefer yapıyordu.

Yeni bir milli havayolu kurmak için çalışmalarını hızlandıran KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, bu amaçla gittiği İstanbul’da Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi ile görüştü.

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, THY’den KKTC’ye uygulanan bilet fiyatlarında indirim isteyen Arıklı, sefer sayılarının artırılmasını ve özellikle Ercan-Trabzon uçak seferlerinin başlamasını talep etti.

THY Genel Müdürü Ekşi, Ercan-Trabzon seferleri için gerekli çalışmaların başlayacağını, bilet fiyatlarının aşağı çekilebilmesi için her bilet için ödenen yaklaşık 600 TL’lik vergide indirim yapılması gerektiğini, Ercan Havalimanı'nın iç hat kapsamına alınması halinde bilet fiyatlarının aşağı çekilebileceğini söyledi.

Ekşi, Yeni Ercan Terminal binasının bitmesi ile Ercan’a geniş gövdeli uçakların da inebileceğini, böylece maliyetlerin düşmesi ile bilet fiyatlarının daha da ucuzlayabileceğini sözlerine ekledi.

THY'nin KKTC uçuşları masaya yatırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Sefer ~ 2 yıl önce
Sefer planlamadan önce şu havalimanını ehil ellere verin yaw. Yıllardır süper marketten uçuş yapıyoruz. Lemar bile daha düzenlidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LEcn ~ 2 yıl önce
Ercan özelleştiğinden bu yana öldü arkadaşlar. Bakım onarım bilgi sertifika eğitim vs vs hiç bir şey yok artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kktc ~ 2 yıl önce
Bugün kıbrıs basınında ercan havalimanı ve işletme bilmeyen yönetim ile ilgili haber vardı. Ne hale geldiğini görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samimi Gorusum ~ 2 yıl önce
Topil ile gelen Eksinin gitmesi sirket icin kaliteyi artirici buyuk bir adim olacaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mayerli ~ 2 yıl önce
Ekşi gidince yerine sen mi geçeceksin? Her şey yanlış bir sizin düşünceleriniz doğru.
Vstandaş ~ 2 yıl önce
Haset etme ne olur, bir yerlerini kaldır çalış senin de olur
Ercan ~ 2 yıl önce
Ercan havalimanı tecrübeli ve profesyonel ellere teslim edilmeden trafiği arttırmanın bir anlamı yok. Orası süpermarket gibi havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 2 yıl önce
Adamlar kıbrısa Londra'dan 29.99 pound'a geliyorlar. Biz Antalya'dan 600-700 liraya geliyoruz. Ekonomi bitik evet ama 20 dakikalık uçuş 3 saatlik uçuştan nasıl daha pahalı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabanci ~ 2 yıl önce
One word. Greed.
Londrali ~ 2 yıl önce
£29.99? Nereden buldunuz bu fiyatı? Ailem her yaz bu yolculuğu yapar ama £600 desen daha doğru olur.
OGU ~ 2 yıl önce
Ordu-Giresun havalimanı Samsun ve Trabzon'un tam ortasında iken Ercan seferlerinin Trabzon'dan yapılması, her zaman olduğu gibi Trabzon lobisinin ve egosunun tatmin edilmesinden başka bir şey değil... Yani Samsunlu, Ordulu ve Giresunlu Trabzon'a gitmek zorunda kalacak ama Trabzonlu beylerin rahatı bozulmayacak... Aklın yolu bir, madem yeni hat açacaksın optimum faydayı sağlayacak olan havalimanı tam ortadaki Ordu-Giresun havalimanıdır. Bir zahmet Samsun ve Trabzonlular da Ercan için OGU'yu kullansınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mayerli ~ 2 yıl önce
Ne kadar üzüldün bu kadar ya. Yolcu kapasitesi varsa Ordu'dan da, Samsun'dan da sefer konulsun. Hemen işi lobiye bağladın. Trabzon'a gelmek istemiyorsan İstanbul aktarmalı gidersin. Trabzon Kıbrıs seferlerini Kıbrıslılar istemiş, Trabzon lobisiyle ne alakası var? O Trabzon lobisini birde Trabzon'lulara sorun bakalım ne kadar etkiliymiş....Uydurma efsane bu düşünceler.
Mehmet ~ 2 yıl önce
Kktc de ne kadar ordulu giresunlu var ekseriyet Trabzonlular ve zaten tranzon Ercan uçuşu vardı ve başlaması gayet doğal.
Tzx ~ 2 yıl önce
Trabzondaki araplar mı gidecek kıbrısa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DC-10 ~ 2 yıl önce
Ercan Havalimanına geniş gövdeli uçakların inebilmesi için yeni terminale falan gerek yok. 1970'li ve 1980'li yıllarının ufak meydanına DC-10 ve A310'lar sefer yapıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000