21 Ekim 2020, Çarşamba 14:01:38

THY'nin Kasım ayı uçuş planı belli oldu

Koronavirüs nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları’nın (THY) Kasım ayı uçuş planı belli oldu.
  • Bu ...lar koronali yereler ucuo yine ulkeyi karantinaya sokacak...
  • Bize ambargo koyan,her türlü adiliği yapan adına suud denilen bedevilerin ülkelerine niye hala uçuyoruz anlayan var mı? Para lazım tamam da şu anda araplara karşı şeref,haysiyet,onur daha önemli değil mi?
  • Eğer yine iptal itmezler ise Emirates bilet satışını Aralık ayından itibaren Flydubai Mart 2021 tarihlerinden başlatıyor.Thy'nin Kasımda Dubai'ye uçması pek inandırıcı gelmiyor.Tarifeli ilk uçak gidip gelmeden bilet almayı düşünmüyorum.
  • Hadi inşallah
  • Virüsün en aktif olduğu ülkelere uçmaya başlaması, thy nin sıfırı tüketmiş olduğunu gösteriyorda, günlük vaka sayıları ikibinlere dayanmışken ne kadar mantıklı bir yaklaşım tartışılır. Ayrıca ülkeye girişte hiç kimseye test yapılmamasıda acı bir gerçek. İnsan hayatına hiç değer verilmiyor maalesef. Paranın herşey olmadığını anlayacaklar ama iş işten geçecek!!
  • Rabbim bol doluluk nasip etsin kimse işinden gücünden olmasın inşallah. Hepimize önce sağlık ve iman, sonra bol kazançlar dilerim kader arkadaşlarım!
  • Uçuş sayısı arttı mı cok mutlu oluyorum. Kırmızı kuyrugumuz hep yukseklerden ve eskısı gibi ucsun inşallah.
  • Hayırlara vesile olsun inşaAllah
  • Yine hostesler servis yapmayarak galley’da laklakla cok yorulacak
  • Grip ve zatüre aşılarının yüksek risk grubunda olan uçucu personel ve ailesi içinde tedarik edilmesi gerekir. Sadece sağlık çalışanları değil. Kalabalık yerlerde çalışan bir çok kişi için geçerli bir durum.

Koronavirüs nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları’nın (THY) Kasım ayı uçuş planı belli oldu. Bu kapsamda THY, Kasım ayında Hindistan, Arjantin, Kolombiya ve Suudi Arabistan'a tarifeli seferler başlatmayı planlıyor.

Salgın nedeniyle bir süre uçuşlarını askıya alan ve 11 Haziran’da yurt dışı uçuşlarını kademeli olarak yeniden başlatan THY, belirlenen ülkelere seferler başlatmayı planlamaya dahil ederken, mevcut gerçekleştirilen seferlerde ise frekans artışına gidilecek.

THY resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Kasım ayında; Aşkabat, Cezayir'de Hourai, Konstandin ve Vahran, Kolombiya'da Bogota, Suudi Arabistan'da Damman ve Riyad, Hindistan'da Mumbai ve Delhi, Irak'ta Süleymaniye ve Basra, İran'da İsfahan ve Süleymaniye, Arjantin Buenos Aires, Dubai, Rusya'da Krosnador, Fas'ta Marakeş, Yunanistan'da Selanik, Moğolistan'da Ulanbator ve Tanzanya'da Zanzibar seferlerin yapılması planlanıyor.

THY'nin Kasım ayı uçuş planı belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Bu .. ~ 4 yıl önce
Bu ...lar koronali yereler ucuo yine ulkeyi karantinaya sokacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz sokacaz sende gireceksin ~ 4 yıl önce
Var mı bir itirazın
Ayıp be ~ 4 yıl önce
Bize ambargo koyan,her türlü adiliği yapan adına suud denilen bedevilerin ülkelerine niye hala uçuyoruz anlayan var mı? Para lazım tamam da şu anda araplara karşı şeref,haysiyet,onur daha önemli değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 4 yıl önce
birazcık onur gurur şeref haysiyet varsa ne bir suud arabını taşı ne de misafir et hepsini sınırdışı et karadenizi suudlardan temizlemeliyiz
... ~ 4 yıl önce
What you are saying bro
Tepedeki ~ 4 yıl önce
Zat , “milli duyguları ticarete karıştırmayız , o ayrı öbürü ayrı şey “ demişti zamanında. Millete at tut salla ama ticarete devam :))
Bbb ~ 3 yıl önce
Cunku burda calusan turkler var
Emir Ateş ~ 4 yıl önce
Eğer yine iptal itmezler ise Emirates bilet satışını Aralık ayından itibaren Flydubai Mart 2021 tarihlerinden başlatıyor.Thy'nin Kasımda Dubai'ye uçması pek inandırıcı gelmiyor.Tarifeli ilk uçak gidip gelmeden bilet almayı düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hj ~ 4 yıl önce
Hadi inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anladık para yok! ~ 4 yıl önce
Virüsün en aktif olduğu ülkelere uçmaya başlaması, thy nin sıfırı tüketmiş olduğunu gösteriyorda, günlük vaka sayıları ikibinlere dayanmışken ne kadar mantıklı bir yaklaşım tartışılır. Ayrıca ülkeye girişte hiç kimseye test yapılmamasıda acı bir gerçek. İnsan hayatına hiç değer verilmiyor maalesef. Paranın herşey olmadığını anlayacaklar ama iş işten geçecek!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cavidan19 ~ 4 yıl önce
Alakası yok
Lüzumsuz ~ 4 yıl önce
Dediklerinizin hepsi Thy’nin elinde mi. Ülkeye girene çıkana da o mu test yapsın. Adamlar doğal olarak uçuş programı açıklayacak uçulur uçulmaz ona otoriteler karar verir. Bu kadar da her şeyden sorumlu tutulmaz ki.
Hadi hayırlısı ~ 4 yıl önce
Rabbim bol doluluk nasip etsin kimse işinden gücünden olmasın inşallah. Hepimize önce sağlık ve iman, sonra bol kazançlar dilerim kader arkadaşlarım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saglıcakla ~ 4 yıl önce
Uçuş sayısı arttı mı cok mutlu oluyorum. Kırmızı kuyrugumuz hep yukseklerden ve eskısı gibi ucsun inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Name ~ 4 yıl önce
Hayırlara vesile olsun inşaAllah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine ~ 4 yıl önce
Yine hostesler servis yapmayarak galley’da laklakla cok yorulacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zoruna ~ 4 yıl önce
mi gitti gardaş
Cavit ~ 4 yıl önce
Yazik hostes bile olamamissin burada agliyorsun
He he ~ 4 yıl önce
Öyle olcak kıskanma gel dahil ol sende :)))
Km3 ~ 4 yıl önce
Yine sizin gibiler kıskançlıktan fesatlıktan kuduracaklar
Km ~ 4 yıl önce
Aynen senin dedikodunu da yapcaz nasil bi denyo oldugunu anlaticam cinim kulaklarini cinlaticam
Km ~ 4 yıl önce
Kitap okumayı, bulmaca-sudoku çözmeyi serbest bıraktırın, galley bölgesinden ses çıkmasın. 5 saat boş boş kabinde mi dolaşalım, ne yapalım? Ben yanımdan gereksiz yere insan geçsin istemem yolcu olsam.
Km ~ 4 yıl önce
Uçakta minimum km tutulmalı . 100 yolcu 2 km 49 yolcu 1 km yeter . O zaman hem geyik yapamazlar , artan 10 bin dedikoducu km yi de ucu açık ücretsiz izne gönderirsek al sana ayda 100 milyon kar mis gibi
Sanane be sanane ne yaptıgımızdan ~ 4 yıl önce
İşsiz gucsuz vasıfsız ınsan .. sana soluyorum.. kendı ısıne bak ve o kıskanc fıtne fesat ruh yapınla uzaktan bızı seyrede dur.. yazık sana acınıcak haldesın, bızde gule oynata gıdıyoruz ohhh sefamız olsun
Aşı ~ 4 yıl önce
Grip ve zatüre aşılarının yüksek risk grubunda olan uçucu personel ve ailesi içinde tedarik edilmesi gerekir. Sadece sağlık çalışanları değil. Kalabalık yerlerde çalışan bir çok kişi için geçerli bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır ~ 4 yıl önce
Virüsün olduğu bir ortamda başka bir virüsle bağışıklık sistemini zorlamak çok mantıklı bir hareket olmaz
Pilot ~ 4 yıl önce
Kabin sürekli yolcuyla yüzyüze; onlar öncelikli olsun... Ben öncelik istemiyorum
Tek çare aşı zaten ~ 4 yıl önce
Herkesin aşı yaptırmak istediğini kanısına nerden vardınız. İsteyen kendi iradesiyle bulur ve yaptırır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000