25 Şubat 2020, Salı 12:08:12

ESENBOĞA HAVALİMANI'NDA COVID-19 ALARMI!

Türk Hava Yolları'nın Tahran'dan havalanarak İstanbul'a gelmek üzere hareket eden yolcu uçağı 'Korona Virüs' şüphesiyle Ankara'ya acil iniş yaptı. Esenboğa Havalimanı'nda olağanüstü hal ilan edildi.
  • Zaten vardi saklaniyordu biliyorduk ama bukadarida fazla bilindigi halde hala ucuslar yapiliyor ismini karaladin THY daha betr yaptin tekrikler sizlere
  • Burada kafasına göre nalına mıhına vuranlar keşke iranda sizler olsaydınız ve thy sizi getirseydi acaba bu yazıları böyle yazarmıydınız yoksa methiyeler mi düzerdiniz
  • Bu yorumlara bakınca zaten Türkiye de nekadar virüs var görünüyor malesef,
  • Sen galiba ismini ne kadar lekelediginin farkinda degilsin titre ve kendine gel artik, senden utanmak istemiyorum!!
  • Göz göre göre virüs u sokmak ta ayrı meziyet. Türkiye daha buna hazırlıklı değil.karsilamasindan tut. Uçakta ki bütün personelin 14 gün karantinaya alınması gerekiyor. Bunun kuluçka süresi var. Hemen ortaya çıkan bir virüs değil bu. Virüslü hasta 1 kere öksürse en az o uçağın yarısına bulaşır. Bugün 132 yolcudan 12 sin de çıktı.Yarin 14 gün olmadan o uçaktakilerin yarısından fazlası başka insanlara bulastiracak. Ülkeye sokmadiginiz Bi virüs kalmıştı. Yalnız bunun sorumlusu THY olmayacaktır. Görün bakın. PGS uçak düşürdü diye haftalarca haber yaptılar. THY ülkeye virüs getirdi diye haber yapan olmayacak. Yarın açıklama yapar bakanın birisi ortalık karışmasın insanlar korkmasın diye. "Endiselenecek birsey yok" kronik grip diye kandırırlar milleti. İlerleyen günlerde yayın yasağı da gelir. Hani şu hâlâ şehit verdiğimiz askerlerimizi haber yapmadıkları gibi.
  • Bir insanın başka bir insana karşı bu kadar vicdansız bir cümle kurması ne yazık
  • İsparta İran uçuşları da iptal olsun artık yeter
  • İspartaya da sürekli irandan uçak geliyor uçuşlar böyle devam edecekmiş nevruz kutlamalarına kadar buralardan kokarken şimdide Ankara çıktı neden iptal edilmiyor uçuşlar yeter artık
  • Hâlâ çinden gelen kargolar var sözde yasaktı kargo gelmesi. Virüsü memlekete sokacak Thy
  • Para mi lazm THY? Gel ben vereyim iptal et ucuslarini..

Türk Hava Yolları'nın Tahran'dan havalanarak İstanbul'a gelmek üzere hareket eden TK879 sefer sayılı yolcu uçağı 'Korona Virüs' şüphesiyle Ankara'ya acil iniş yaptı. Esenboğa Havalimanı'nda olağanüstü hal ilan edildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; uçaktaki bir yolcuda korona virüs belirtileri olduğu ve uçuş ekibinin acil iniş kararı aldığı öğrenildi. Uçağı karşılamak üzere çok sayıda sağlık ekibi hazır bulunduruldu.

TC-LOE kuyruk tescilli A330-300 tipi uçağın 10:45 sularında Esenboğa Havalimanı'na teker koyduğu ve tüm yolcuların taramadan geçirildiği belirtildi.

Yapılan tüm işlemlerin Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri koordinesinde yürütüldüğü ve 1 yolcuda virüs şüphesi olduğu ifade edildi.

SADECE TÜRK YOLCULARIN TAŞINMASINA İZİN VERİLİYOR

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yayımlanan talimatla Türk şirketlerinin yalnızca İran'dan sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının taşınmasına izin verilmişti. Bu talimat doğrultusunda Covid-19 şüphesiyle karantinaya alınan yolcunun Türk kimlikli olma olasılığının yüksek olduğu belirtildi.

Öte yandan AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; uçakta 132 yolcu bulunduğu öğrenildi.

12 YOLCUNUN ATEŞİ LİMİT ÜZERİNDE!

(Güncelleme 13:11) Uçak içerisindeki yapılan taramada 12 yolcunun vücut ısısının kritik seviyenin üzerinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

©AirportHaber.com







ESENBOĞA HAVALİMANI'NDA COVID-19 ALARMI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (139)

THY ~ 4 yıl önce
Zaten vardi saklaniyordu biliyorduk ama bukadarida fazla bilindigi halde hala ucuslar yapiliyor ismini karaladin THY daha betr yaptin tekrikler sizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musa ~ 4 yıl önce
Burada kafasına göre nalına mıhına vuranlar keşke iranda sizler olsaydınız ve thy sizi getirseydi acaba bu yazıları böyle yazarmıydınız yoksa methiyeler mi düzerdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerek yok ~ 4 yıl önce
Bu yorumlara bakınca zaten Türkiye de nekadar virüs var görünüyor malesef,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 4 yıl önce
Tebrikler THY ulkemizede virusu hetirdiniz hala devam edin.
THY ~ 4 yıl önce
THY TEBRIKLER BASARDINIZ ULKEMIIZE VIRUSU GETIRMEYE
THY ~ 4 yıl önce
Sen galiba ismini ne kadar lekelediginin farkinda degilsin titre ve kendine gel artik, senden utanmak istemiyorum!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne varsa getirin (!) ~ 4 yıl önce
Göz göre göre virüs u sokmak ta ayrı meziyet. Türkiye daha buna hazırlıklı değil.karsilamasindan tut. Uçakta ki bütün personelin 14 gün karantinaya alınması gerekiyor. Bunun kuluçka süresi var. Hemen ortaya çıkan bir virüs değil bu. Virüslü hasta 1 kere öksürse en az o uçağın yarısına bulaşır. Bugün 132 yolcudan 12 sin de çıktı.Yarin 14 gün olmadan o uçaktakilerin yarısından fazlası başka insanlara bulastiracak. Ülkeye sokmadiginiz Bi virüs kalmıştı. Yalnız bunun sorumlusu THY olmayacaktır. Görün bakın. PGS uçak düşürdü diye haftalarca haber yaptılar. THY ülkeye virüs getirdi diye haber yapan olmayacak. Yarın açıklama yapar bakanın birisi ortalık karışmasın insanlar korkmasın diye. "Endiselenecek birsey yok" kronik grip diye kandırırlar milleti. İlerleyen günlerde yayın yasağı da gelir. Hani şu hâlâ şehit verdiğimiz askerlerimizi haber yapmadıkları gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
Virus coktan geldi bile ülkeye saklayin bakalim daha ne kadar saklicakainiz
Seepil ~ 4 yıl önce
Bir insanın başka bir insana karşı bu kadar vicdansız bir cümle kurması ne yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Songül k. ~ 4 yıl önce
İsparta İran uçuşları da iptal olsun artık yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Songul ~ 4 yıl önce
İspartaya da sürekli irandan uçak geliyor uçuşlar böyle devam edecekmiş nevruz kutlamalarına kadar buralardan kokarken şimdide Ankara çıktı neden iptal edilmiyor uçuşlar yeter artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy kargo ~ 4 yıl önce
Hâlâ çinden gelen kargolar var sözde yasaktı kargo gelmesi. Virüsü memlekete sokacak Thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duy sesimi!!! ~ 4 yıl önce
Para mi lazm THY? Gel ben vereyim iptal et ucuslarini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000