04 Ekim 2022, Salı 02:08:35

THY'den yurtiçi bilet kampanyası

Türk Hava Yolları (THY) bugün ve yarın alınacak uçak biletleri için 299,99 TL'lik kampanya yaptı.
  • bu kararın altında kesinlikle halka efendi değil hizmetkar olmayı vaadeden cumhurbaşkanımız sayın Rte nin imzası vardır.Teşekkürler uzun adam
  • BİRDE YETMEDİ BAŞKAN ASİSTANLARINA NORMALDEN FAZLA ÜCRET VERİLİYOR. BU DA HAKSIZLIK. IK nın bu haksızlıkların önüne geçeceğini umutla bekliyoruz. Bizlerin üzerine kaç kişi memur istihtam ettiler. veya taşerondan geçirdiler.Bize de bir formul üretilmesini ortadan şirketin kaldırılmasını talep ediyor saygılar sunuyoruz.
  • İnsan kaynaklarından bu ayrımın ortadan kaldırılması için gerekli adım atmasını önemle arz ederiz. Gerçekten yıllarımızı verdik maddi ve manevi olarak çok ezik durumdayız. halbuki aynı işleri yapıyoruz hatta daha çok çalışyıyoruz.üzerimize kaç insan aldılar.memur statüsünde. içerdeki ni niçin değerlendirmek istemiyorlar o kadar iş tecrubesi var halbu ki.bu arada bir çok kişide bir şekilde kadroya geçti. bu bir haksızlık değilmi. en azından ordadan şirketi kaldırıp direk iştirak yapılsa olmaz mı bu kadar zor mu?
  • Bilet yok iki koltuk açiliyor onu da acentalar alıp uçmuyorlar hep no Show ne büyük haksızlık
  • TK ve taşeron gibi bir ayırım işyerine çatışmalardan ve huzursuzluklardan başka ne katabilir ki? Nerdeyse 20 yılın üstünde taşeron olarak çalışıp emekli olan, şirkete çok uzun zaman da yıllarını veren, işine katma değer sağlayan, hatta bazı birimlerde asıl işin en önemli yükünü omuzlayan bu arkadaşları görmezden gelmemelisiniz. Taşeron firmalara ödediğiniz toplam gideri aracılara değil direk çalışanlarınıza verin. Çalışanların sırtından kazanan bu taşeron firmaları tarihe gömün. Bu çalışanlar da, kendilerine “taşeronun elemanları” denmesinden kurtulur ve gerçekte hizmet ettiği THY markasında gurur duyarak çok daha randımanlı çalışırlar!!!

Türk Hava Yolları (THY) bugün ve yarın alınacak uçak biletleri için 299,99 TL'lik kampanya yaptı.

THY resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyada 4-5 Ekim tarihlerinde alınacak, 6 Şubat - 9 Nisan tarihli uçak biletleri için 299.99 TL fiyatlama yapıldığı belirtildi. 

100.054 koltuğun arz edildiği kampanya yalnızca THY uçuşlarında ve İstanbul Havalimanı kalkış-varışlı uçuşlar için geçerli olacak.

İşte Kampanya'nın detayları;
Kampanya 4 Ekim 2022 ve 5 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenen ve seyahat tarihi 6 Şubat 2023 – 9 Nisan 2023 arasında olan biletler için geçerlidir.
Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, Ekonomi Kabin uçuşlarda geçerlidir.
Kampanya, Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşları kapsamamaktadır.
Kampanya, Kıbrıs Ercan Havalimanı ve Hopa’ya yapılacak uçuşları kapsamamaktadır.
Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında 299.99 TRY, ExtraFly ücret sınıfında 419.99 TRY, PrimeFly ücret sınıfında 449.99 TRY’dir.
Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda tamamlanmalıdır. Kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli değildir.
Kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmez.
Kampanya kapsamında sunulan ücrete tüm vergi ve harçlar dahildir
Kampanyalı biletler sınırlı sayıdadır ve sınırlı süre içinde kullanılabilir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretler diğer indirim haklarıyla birleştirilemez.
Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya, Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi, web sitesi ve mobil uygulamasında geçerlidir. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri değişkenlik gösterebilir.
Kampanya grup rezervasyonları için geçerli değildir.
Kampanya kapsamında 100.054 adet koltuk arz edilecektir.

THY'den yurtiçi bilet kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

teşekkürler ~ 2 yıl önce
bu kararın altında kesinlikle halka efendi değil hizmetkar olmayı vaadeden cumhurbaşkanımız sayın Rte nin imzası vardır.Teşekkürler uzun adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şak şak ~ 2 yıl önce
Tebrikler bir kuruma müdür oldunuz
Rezalet ~ 2 yıl önce
Cumhurbaskanimizin talimatiyla ve izniyle :)
ADALETSİZLİK ~ 2 yıl önce
BİRDE YETMEDİ BAŞKAN ASİSTANLARINA NORMALDEN FAZLA ÜCRET VERİLİYOR. BU DA HAKSIZLIK. IK nın bu haksızlıkların önüne geçeceğini umutla bekliyoruz. Bizlerin üzerine kaç kişi memur istihtam ettiler. veya taşerondan geçirdiler.Bize de bir formul üretilmesini ortadan şirketin kaldırılmasını talep ediyor saygılar sunuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeron ~ 2 yıl önce
İnsan kaynaklarından bu ayrımın ortadan kaldırılması için gerekli adım atmasını önemle arz ederiz. Gerçekten yıllarımızı verdik maddi ve manevi olarak çok ezik durumdayız. halbuki aynı işleri yapıyoruz hatta daha çok çalışyıyoruz.üzerimize kaç insan aldılar.memur statüsünde. içerdeki ni niçin değerlendirmek istemiyorlar o kadar iş tecrubesi var halbu ki.bu arada bir çok kişide bir şekilde kadroya geçti. bu bir haksızlık değilmi. en azından ordadan şirketi kaldırıp direk iştirak yapılsa olmaz mı bu kadar zor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 2 yıl önce
Bilet yok iki koltuk açiliyor onu da acentalar alıp uçmuyorlar hep no Show ne büyük haksızlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAŞERON ZULÜMDÜR (TK VE TAŞERON AYRIMI) ~ 2 yıl önce
TK ve taşeron gibi bir ayırım işyerine çatışmalardan ve huzursuzluklardan başka ne katabilir ki? Nerdeyse 20 yılın üstünde taşeron olarak çalışıp emekli olan, şirkete çok uzun zaman da yıllarını veren, işine katma değer sağlayan, hatta bazı birimlerde asıl işin en önemli yükünü omuzlayan bu arkadaşları görmezden gelmemelisiniz. Taşeron firmalara ödediğiniz toplam gideri aracılara değil direk çalışanlarınıza verin. Çalışanların sırtından kazanan bu taşeron firmaları tarihe gömün. Bu çalışanlar da, kendilerine “taşeronun elemanları” denmesinden kurtulur ve gerçekte hizmet ettiği THY markasında gurur duyarak çok daha randımanlı çalışırlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahahha ~ 2 yıl önce
dislike verenler taseron sirketlerin müdürleri galiba :):):)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000