14 Şubat 2019, Perşembe 08:14:01

THY'den yolcularına 14 Şubat sürprizi

Türk Hava Yolları, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bugün yolcularına çikolata ikram ediyor. Ancak bazı uçaklarda seyahat edecek yolcuları hariç...
  • Allah isteyen herkese THY de çalışmak nasip etsin , diğer şirketler cehennem gibi çünkü.
  • Yazıklar olsun. THY umrecileri ayırmak ile çok büyük hata etmiştir. Hacıların otobüsler ile gittiği yıllarda THY her yıl zarar açıklardı. Hacıların yolculuğu havayolu ile yapılmasına karar verildikten sonraki yıllarda THY bir daha zarar açıklamamış her yıl hacıların parası ile büyümeye devam etmiştir. Bilinki sizin ikram edeceğiniz çikolataya umrecilerin ihtiyacı yok. Bilinki umreciler 14 Şubat sevgililer gününde en kıymetli, en sevgili, uğrunda can verilecek olan Hz. Muhammed (S.A.V.) e kavuşmaya seyahat ediyorlar. Çikolatanız sizin olsun. Umarım Sayın Ulaştırma bakanımız ve THY yetkilileri bu densizliğe sebep olanlara hadlerini bildirir.
  • Bunlar gavur adetleri siz gülsuyu dağıtın araplarınıza
  • Damara göre şerbet vermek, o da mantıklı. Normal seferlerde sevgililer günü çikolatası umre seferlerinde seccade filan verirler artık.
  • Lavıolarda tahharet musluhu yok bu Türk yapısına uygun değil hacılar hacet gideremiyor
  • ekibe solim de bi tepsi bana ayirsin dagita dagita gelirim eve. anca yeter ucune

Türk Hava Yolları, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bugün yolcularına çikolata ikram ediyor. Ancak bazı uçaklarda seyahat edecek yolcuları hariç...

14 Şubat Sevgililer Günü'nde uçaklarında seyahat eden yolcularına Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan çikolata ikram eden Türk Hava Yolları geleneğini bu yıl da bozmuyor. Uçaklarındaki yolculara çikolata ikram eden THY, bazı uçaklarındaki yolculara ise bu hizmeti sunmayacak.

THY Kabin Ürün Müdürlüğü tarafından personele gönderilen bilgi notunda, tüm Türk Hava Yolları ve Anadolujet uçuşlarına "Sevgililer Günü Çikolatası" yüklenmesi talimatı verildi. Ancak Umre seferlerinin yapılacağı uçaklara yüklemenin yapılmayacağı belirtilmesi ise dikkat çekti.

©AirportHaber.com

THY'den yolcularına 14 Şubat sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Thy ~ 5 yıl önce
Allah isteyen herkese THY de çalışmak nasip etsin , diğer şirketler cehennem gibi çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abdulkadir koca ~ 5 yıl önce
Yazıklar olsun. THY umrecileri ayırmak ile çok büyük hata etmiştir. Hacıların otobüsler ile gittiği yıllarda THY her yıl zarar açıklardı. Hacıların yolculuğu havayolu ile yapılmasına karar verildikten sonraki yıllarda THY bir daha zarar açıklamamış her yıl hacıların parası ile büyümeye devam etmiştir. Bilinki sizin ikram edeceğiniz çikolataya umrecilerin ihtiyacı yok. Bilinki umreciler 14 Şubat sevgililer gününde en kıymetli, en sevgili, uğrunda can verilecek olan Hz. Muhammed (S.A.V.) e kavuşmaya seyahat ediyorlar. Çikolatanız sizin olsun. Umarım Sayın Ulaştırma bakanımız ve THY yetkilileri bu densizliğe sebep olanlara hadlerini bildirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gavur ~ 5 yıl önce
Bunlar gavur adetleri siz gülsuyu dağıtın araplarınıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 5 yıl önce
Size kalsa Turk orf adetlerida gavur, sapittiniz iyice
ABC ~ 5 yıl önce
Damara göre şerbet vermek, o da mantıklı. Normal seferlerde sevgililer günü çikolatası umre seferlerinde seccade filan verirler artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates Qatar ~ 5 yıl önce
Bu adamlar kristmas bile kutluyor hem Instagram hesaplarında hem ucaklarinda.
Tahharet musluhu yok ~ 5 yıl önce
Lavıolarda tahharet musluhu yok bu Türk yapısına uygun değil hacılar hacet gideremiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/oBurak ~ 5 yıl önce
ekibe solim de bi tepsi bana ayirsin dagita dagita gelirim eve. anca yeter ucune

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000