25 Şubat 2022, Cuma 12:48:16

THY'den Ukrayna Uçuşlarıyla İlgili Duyuru

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında ülkede bulunan Türk vatandaşlarının Ukrayna'yı terk etmesi konusunda çeşitli tartışmalar yaşanmıştı. THY Ukrayna uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.
  • Bide açıklama yapıyorsunuz, savaş bölgesindeki vatandaşlarımızı ülkeye getirmek için bilet satmak ne demek?? Gönderirsin uçakları alıp getirirsin insanımızı. Böyle bir dönemde bari, ticari olarak düşünmeyin. Bir canı kurtarmak sizin bilet satmanızdan saha önemli değil mi? Yazıklar olsun Pgs ya bile bilet 100 usd
  • Thy hangi kötülüğünü kabul etti ki şu vakte kadar, bunu kabul etsin. Hükümet neyse yansıması da Thy dir
  • Şirketin sitesine girin kim doğru kim yalan söylüyor görün. Kiev'den İstanbul'a uçuşların fiyatlarına bakın bunlar kim milli görev bilinçleri ne anlayın! Bu hayati bir olay ve bir milli görevse bedava taşı insanları, elini tutan mı var? Zamanında fetoculara bedava biletler verip kargolarını bedava taşıdığınızı unutmadık!
  • Siz bu yazdığınıza inandınız mı. TV de ki gençler yalan mı söylüyor? Ayıptır
  • Hayir kardesim haber dogru bilet almak istedim $600 altinda. Bilet bulamadim, uc gun sonra puanla zar zor iki kisi getirdim Turkiye yen
  • İyi de sitenizdeki rakamlar öyle demiyor ama. Salı günü Kiev'den İstanbul'a 09.10 daki ilk uçuş dolu sonraki 09.50-15.15 ve 20.40 daki 3 uçuş tek yön bir kişi 6558 tl den başlıyor ! Sonra da kalkmış utanmadan milli görev bilincinden bilmem neden bahsediyorsunuz ! Öyle bir bilinciniz varsa milleti bedavaya taşıyın da görelim ! Hayatınız yalan ve talan üzerine kurulmuş !
  • Dininiz imanınız para THY!!!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında ülkede bulunan Türk vatandaşlarının Ukrayna'yı terk etmesi konusunda çeşitli tartışmalar yaşanmıştı. Türk Hava Yolları, Ukrayna uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

THY tarafından yapılan açıklamada, "Ortaklığımızın Ukrayna seferlerinin talep yoğunluğunu karşılamadığı, bilet fiyatlarının normal değerlerin üzerinde olduğu yönünde yapılan haber ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

İşte THY tarafından yapılan açıklamanın tamamı: 

"Dünyanın dört bir yanındaki 300’den fazla uçuş noktamız için satışa sunulan biletlerimizin fiyatları arz-talep dengesiyle belirlenmekte, olağanüstü koşulların yaşandığı dönemlerde de bu uygulama korunmaktadır.

Paylaşımlarda yer alan yüksek rakamlı uçak biletlerine ait ekran görüntüleri iki ya da daha fazla uçuş biletinden oluşan aktarmalı seyahatlere ait ücretleri göstermektedir.

Türk Hava Yolları’nın 16-23 Şubat tarihleri arasında Ukrayna – İstanbul seferlerine ait ekonomi sınıfı ücretler;  tek-yön için 79 USD ile 595 USD  arasında, gidiş-geliş için ise 129 USD ile 952 USD arasında değişmektedir.

Seyahatin her aşamasında misafirlerinin memnuniyetine değer veren Türk Hava Yolları olarak paylaşılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Türk Hava Yolları olarak Ukrayna’da Kiev, Harkiv, Lviv, Odesa, Zaporijya ve Herson olmak üzere 6 noktaya sefer düzenlemekteyiz.

Ortaklığımızca 24.02.2022 tarihi itibariyle Türkiye saati 04:56’da yayınlanan ilk NOTAM’a göre Ukrayna hava sahasının kapalılığından dolayı sefer icrası yapılamamaktadır.

Türk Hava Yolları tarafından Ukrayna’ya üçü kargo olmak üzere  haftalık  86  sefer icra edilmektedir.

Ukrayna’daki durum yakından takip edilmekte olup, Dışişleri Bakanlığımız ve ilgili otoriteler ile temaslarımız sürmektedir. Uçuş güvenliğinin sağlanması ve gerekli izinlerin alınması sonrası, Ukrayna’da kalan vatandaşlarımızın yurda getirilebilmesi için tahliye seferi hazırlıklarımız sürmektedir.

Türk Hava Yolları pandemi dönemi başta olmak üzere, ihtiyaç duyulan her durumda vatandaşlarımızın tahliyesi yönünde verilen her görevi büyük bir özveriyle ve eksiksiz olarak yerine getirmiş, binlerce vatandaşımızın ülkemize tahliyesini başarıyla gerçekleştirmiştir.

Bayrak taşıyıcı havayolu olarak vatandaşlarımızın tahliyesi yönünde alınacak kararı milli görev bilinciyle yerine getireceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

THY'den Ukrayna Uçuşlarıyla İlgili Duyuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Utanmadan ~ 2 yıl önce
Bide açıklama yapıyorsunuz, savaş bölgesindeki vatandaşlarımızı ülkeye getirmek için bilet satmak ne demek?? Gönderirsin uçakları alıp getirirsin insanımızı. Böyle bir dönemde bari, ticari olarak düşünmeyin. Bir canı kurtarmak sizin bilet satmanızdan saha önemli değil mi? Yazıklar olsun Pgs ya bile bilet 100 usd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efo ~ 2 yıl önce
Thy hangi kötülüğünü kabul etti ki şu vakte kadar, bunu kabul etsin. Hükümet neyse yansıması da Thy dir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehaye ~ 2 yıl önce
Şirketin sitesine girin kim doğru kim yalan söylüyor görün. Kiev'den İstanbul'a uçuşların fiyatlarına bakın bunlar kim milli görev bilinçleri ne anlayın! Bu hayati bir olay ve bir milli görevse bedava taşı insanları, elini tutan mı var? Zamanında fetoculara bedava biletler verip kargolarını bedava taşıdığınızı unutmadık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanç ~ 2 yıl önce
Siz bu yazdığınıza inandınız mı. TV de ki gençler yalan mı söylüyor? Ayıptır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mba US ~ 2 yıl önce
Hayir kardesim haber dogru bilet almak istedim $600 altinda. Bilet bulamadim, uc gun sonra puanla zar zor iki kisi getirdim Turkiye yen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Strategist ~ 2 yıl önce
Hayir 27 kisi kayilmamis, adam diyor ki normal fiyata bilet bulamadik, uc gun sonra puanla alabildik, neye inanmiyorsunuz
eyy thy yönetimi ! ~ 2 yıl önce
İyi de sitenizdeki rakamlar öyle demiyor ama. Salı günü Kiev'den İstanbul'a 09.10 daki ilk uçuş dolu sonraki 09.50-15.15 ve 20.40 daki 3 uçuş tek yön bir kişi 6558 tl den başlıyor ! Sonra da kalkmış utanmadan milli görev bilincinden bilmem neden bahsediyorsunuz ! Öyle bir bilinciniz varsa milleti bedavaya taşıyın da görelim ! Hayatınız yalan ve talan üzerine kurulmuş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hesap kitap ~ 2 yıl önce
Talebe bağlı olarak anlık fiyat tek yön için 595 dolara kadar çıkabilir demişler. Sizin bildirdiğiniz rakam 480 dolara tekabül ediyor. Açıklamanın nesi yanlış ?
Ercan ~ 2 yıl önce
Dininiz imanınız para THY!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000