04 Şubat 2023, Cumartesi 16:53:28

THY Teknik’ten personele duyuru

Türk Hava Yolları (THY) Teknik olumsuz hava şartları nedeniyle personeline uyarıda bulundu.
  • Evet memur ise gelemiyor usuyorlar ne yapsınlar ama uçak altında çalışan soğuk havada ya nur camir demeden uçağa hizmet veren teknik arkadaşlar ırgat gözüyle görüyorsunuz yazıklar olsun sizlere sıcak odalarınızda emir vermeyi nekadar seviyorsunuz,ama bu dünyanın hakkı öbür tarafa kalmaz sayın torpilli yetkililer yediğimiz soğukları inşallah sizlerde sevdiklerinizle beraber kat ne kat çekersiniz.
  • Gibiler ya. Neymiş teknik yedek kıyafet getirsinmiş. Hayır zaten şirket zarar etse onu da bizim sırtımıza binerek pazar mesaisini kaldrarak efendime söyliyim maaşlarda kesintiye giderek hallediyorsunuz. Bari canımıza kastetmeyin. Neden benim teknisyen arkadaşım zature olsun soğuktan uçka yerde kalıyorsa kalıyor yeter ye gercekten doymayı bilin artık.
  • İK pazartesi mesaj atar diye yazmış arkadaş e her zamanki tarifeleri bu firma uçak teknisyeni için sektörün doğu görevidir nokta.
  • Nokta
  • Öyle olmaz siz kumanya cadır yatak da götürün nasıl olsa alıştınız teknik olarak her yerde uçuş maaş prim zam melbusat vb konularda yok sayılmaya dışlanmaya
  • Yedek cüppe mi getirsinler yani
  • Memur tayfa bunu beğendi.
  • İK duyuruyu yaptı ve pazartesi verilecek kar tatili keyfini şimdiden çıkarmaya başladı, vardiyalı personelin gidebildiği işe memur nasıl gidemiyor oynat bakalım :) pazartesi göreceğiz.
  • Yedek kıyafetimizde ıslanırsa napcaz sayın ik
  • Allah size akıl versin. Olağanüstü bir durum varsa öncesinde izin verirsin. Çalışan köle değil insan.

Türk Hava Yolları (THY) Teknik olumsuz hava şartları nedeniyle personeline uyarıda bulundu.

THY Teknik'ten personele yönelik yapılan açıklamada 5-6 Şubat tarihlerinde beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle yaşabilecek mağduriyetlerin aza indirilmesi için yedek kıyafet getirilmesine vurgu yapıldı. 

THY Teknik’ten personele duyuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Tgs li ~ 1 yıl önce
Evet memur ise gelemiyor usuyorlar ne yapsınlar ama uçak altında çalışan soğuk havada ya nur camir demeden uçağa hizmet veren teknik arkadaşlar ırgat gözüyle görüyorsunuz yazıklar olsun sizlere sıcak odalarınızda emir vermeyi nekadar seviyorsunuz,ama bu dünyanın hakkı öbür tarafa kalmaz sayın torpilli yetkililer yediğimiz soğukları inşallah sizlerde sevdiklerinizle beraber kat ne kat çekersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka ~ 1 yıl önce
Gibiler ya. Neymiş teknik yedek kıyafet getirsinmiş. Hayır zaten şirket zarar etse onu da bizim sırtımıza binerek pazar mesaisini kaldrarak efendime söyliyim maaşlarda kesintiye giderek hallediyorsunuz. Bari canımıza kastetmeyin. Neden benim teknisyen arkadaşım zature olsun soğuktan uçka yerde kalıyorsa kalıyor yeter ye gercekten doymayı bilin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VARDİYALI KOMANDO ~ 1 yıl önce
İK pazartesi mesaj atar diye yazmış arkadaş e her zamanki tarifeleri bu firma uçak teknisyeni için sektörün doğu görevidir nokta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 1 yıl önce
Nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben de ~ 1 yıl önce
Öyle olmaz siz kumanya cadır yatak da götürün nasıl olsa alıştınız teknik olarak her yerde uçuş maaş prim zam melbusat vb konularda yok sayılmaya dışlanmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yedek ~ 1 yıl önce
Yedek cüppe mi getirsinler yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemil ~ 1 yıl önce
Memur tayfa bunu beğendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar ~ 1 yıl önce
İK duyuruyu yaptı ve pazartesi verilecek kar tatili keyfini şimdiden çıkarmaya başladı, vardiyalı personelin gidebildiği işe memur nasıl gidemiyor oynat bakalım :) pazartesi göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülya ~ 1 yıl önce
Yedek kıyafetimizde ıslanırsa napcaz sayın ik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yirum ~ 1 yıl önce
Allah size akıl versin. Olağanüstü bir durum varsa öncesinde izin verirsin. Çalışan köle değil insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000