08 Mart 2017, Çarşamba 19:35:42

THY'den konser sürprizi

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin fuarında yerini alan Türk Hava Yolları, burada ziyaretçilerini yaptığı sürprizlerle karşıladı.
  • Milyonlarca Euro borc,yatan 47 ucak,wetlease verilen ucaklar ve nokta.
  • Entonasyonlari cok bozuk....iyiki hostes olmuslar
  • izmirde elimde keman cantasi eshot otobuse binmeye calisirken cingene binemez diye beni almayan sofore selam olsun..
  • Orası Berlin, yani Almanya!... Doha, Dubai yani "medeni Arabistan" değil. Fuarda keman çalan hosteslere yer veriyorsunuz ama türbanlı hostesleriniz ne oluyor? Almanya'daki gurbetçilerin mütedeyyin kesimine hoş görünüp "onlardan" yolcu toplayacaksınız? Uçan zaten uçmakta! Hangi Avrupalı,hele ki Alman, "türbanlı fuar hostesi" olan bir bayrak taşıyıcısı havayoluna ve ülkesine, üstüne üstlük yıllardır AB kapısında "beni de alsanıza" demekte olan bir ülkeye hoş gözle bakacaktır?
  • THY herzaman hepbirlikte beraber yükselmeye...
  • Cok hos olmus, gercekten cok hos.
  • Hayret Almanlar musade etmis, gercekden orasi Almanya mi?
  • Anlayışlı ve ince düşünen adam gibi adam Hayrullah Bey !!
  • Umarım içerideki fetöcülerin temizliği yapılmıştır, örgüt vasıtası ile giren yada ilişkili olan, şirkete zarar vericek yerlerden yada en azından beraber çalışma zamanı denk gelerek yapabilicekleri eylemlerden kaçınmak amaçlı görevden uzaklaştırılmışlardır. Ülkemizin bu en büyük değeri yurt dışındaki yüzü bayrak dalgalandırıcımızın şöhretine umut ederimki bu kötü zihniyetli kişiler yüzünden zarar gelmez hep daha iyiye daha ileriye gider. O iyi olursa sektörde herkes thy de çalışsın çalışmasın bu işten ekmek yer. Herkese saygılarımı sunuyorum
  • hostes misiniz,opera sanatcısı mı? Gidin işinizi yapın,yada buralarda yok olmayın sanatınızı icra edin,hostes kıyafetiyle keman çalmak nedir arkadaş.

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin fuarında yerini alan Türk Hava Yolları, burada ziyaretçilerini yaptığı sürprizlerle karşıladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kabin memurlarının mini bir konser verdiği THY, büyük takdir topladı. THY hosteslerinin kemanlarla ziyaretçilere keyifli anlar yaşattığı o dakikalarda THY standı ziyaretçi akınına uğradı.

Öte yandan THY, standına yerleştirdiği bir ağaca da kadın ziyaretçilerden mesaj kartlarına en sevdiği kadının ismini, onu neden çok sevdiğini ve onunla beraber uçmak istediği destinasyonu yazmaları halinde çekilişle 20 talihli kadına gidiş-dönüş bileti hediye edecek.

AirportHaber







THY'den konser sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

IL ~ 7 yıl önce
Milyonlarca Euro borc,yatan 47 ucak,wetlease verilen ucaklar ve nokta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Entonasyon Bozuk ~ 7 yıl önce
Entonasyonlari cok bozuk....iyiki hostes olmuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaratıkmısın ~ 7 yıl önce
Sadece merak ettim
ztk ~ 7 yıl önce
izmirde elimde keman cantasi eshot otobuse binmeye calisirken cingene binemez diye beni almayan sofore selam olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 7 yıl önce
Orası Berlin, yani Almanya!... Doha, Dubai yani "medeni Arabistan" değil. Fuarda keman çalan hosteslere yer veriyorsunuz ama türbanlı hostesleriniz ne oluyor? Almanya'daki gurbetçilerin mütedeyyin kesimine hoş görünüp "onlardan" yolcu toplayacaksınız? Uçan zaten uçmakta! Hangi Avrupalı,hele ki Alman, "türbanlı fuar hostesi" olan bir bayrak taşıyıcısı havayoluna ve ülkesine, üstüne üstlük yıllardır AB kapısında "beni de alsanıza" demekte olan bir ülkeye hoş gözle bakacaktır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupalıymış ~ 7 yıl önce
İster keman çalar ister türban takar. Sana ne. Bize ne . Kadınlara ne yapacağını söylemek kimsenin haddi değil haddinizi bilin
mankafa ~ 7 yıl önce
Bu kafaya mankafa nick'i yakışır. Avrupa'da kimse kimseyi giyimine göre yargılamaz. Zihniyet farkı var...
Kadinlar ~ 7 yıl önce
Sadece THY degil bu hukumet ne zaman Turkiye icin bir promosyon yapsa (mesela Brezilya'da yapilan Olimpiyat oylamasi) daima modern yuzlu kadinlari kullanir. O turbanlilar ic politika icindir.
Thy ~ 7 yıl önce
THY herzaman hepbirlikte beraber yükselmeye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakismis bize ~ 7 yıl önce
Cok hos olmus, gercekten cok hos.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Hayret Almanlar musade etmis, gercekden orasi Almanya mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
Anlayışlı ve ince düşünen adam gibi adam Hayrullah Bey !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Umarım içerideki fetöcülerin temizliği yapılmıştır, örgüt vasıtası ile giren yada ilişkili olan, şirkete zarar vericek yerlerden yada en azından beraber çalışma zamanı denk gelerek yapabilicekleri eylemlerden kaçınmak amaçlı görevden uzaklaştırılmışlardır. Ülkemizin bu en büyük değeri yurt dışındaki yüzü bayrak dalgalandırıcımızın şöhretine umut ederimki bu kötü zihniyetli kişiler yüzünden zarar gelmez hep daha iyiye daha ileriye gider. O iyi olursa sektörde herkes thy de çalışsın çalışmasın bu işten ekmek yer. Herkese saygılarımı sunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Diyelimkine fetocular temizlendi, yerlerini kim alicak? baska hainler tabiki, turkiye kartellikden asla kurtulamaz, fetocular vatan haini, dogru bunu gordum, fakat oburleride hain, torpil, hirsizlik, sike sizce sona erecek mi? Daha hala bugun olmus bir fabrikaya kole iscisi olarak muracaat etmek icin buyuk bir itn kartviziti olucak.
DAha NEler ~ 7 yıl önce
hostes misiniz,opera sanatcısı mı? Gidin işinizi yapın,yada buralarda yok olmayın sanatınızı icra edin,hostes kıyafetiyle keman çalmak nedir arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D.a.n.a ~ 7 yıl önce
Her enstruman çalan operaya mı gitsin. Sana çok sağlam laflarım var ama yorum yayınlanmaz diye yazmıyorum. Her top oynayan stadyuma mı koşsun. İnsan hobi niyetine, kilisel gelişim için enstruman çalamaz mı, bu konuda başarılıysa bunu şirketinin bir organizasyonunda kullanamaz mı? Sana batan ne, neden rahatsız oluyorsun? Üniformayla tellaklık mı yapıyor bu kızlar? Sanat icra ediyorlar. Her şirket çok yönlü personelini böyle yerlerde kullanır. Çok sığ ve cahilsin. Bu toplumun asıl derdi sen ve senin gibilerin varlığı. Umarım tez zamanda yok olursun.
XXXX ~ 7 yıl önce
Laf olsun torba dolsun,boş boş yazmayıyın komik oluyor,ne gzel iyi veya kötü tembsil etmişler.Yorum yapanlar birşeyler çalmayı biliyormusunuz.
siz ~ 7 yıl önce
biliyosunuz çalmayı dimi.pet şişe su araklayıcıları.doğru şirket kullanır sonra basar tekmeyi.biliyoruz ödül alıpta kovulan adamları.birileri kankimiz olur diye yeltenmeyin. çal enstrumanını haydi yallah 4 bacağa anam

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000