13 Nisan 2022, Çarşamba 16:56:24

THY'den frekans artırma kararı

Türk Hava Yolları (THY) Özbekistan'a düzenlediği seferlerde frekans artırma kararı aldı.
  • Yeeeaahhh :))
  • Akli basinda bir havayolu sirketi zaten buralara günde 88 tane sefer duzenlemez. Hadi duzenledin git gel yaptirma bari. Prestij falan sifir buralara ucuslar yuzunden zaten yolcu profili skandal. Para kasicaz diye antin kuntin yerlere ucuslar duzenleyerek ekipleri de bezdiriyorsunuz. Cepler doldu artik sakin olun.
  • shgm insanlık dışı gitgel izinlerinden vazgeçmeli artık. korona bitti hala her zorlu uçuş şartına muafiyet var. uçakta istirahat edemiyoruz.
  • 11 saat ucun gelin, sanki bir is yapiyorsunuz havada, cay kahve cafe isleri. Cik isten begenmiyorsan hemen yerin dolar
  • Ozbekistan Seferleri gitgel yapiliyor,mesai limitleri kesinlikle tutmuyor,Ucakici dinlenme 1.30dk. yapilsin deniyor ama bu MUMKUN DEGIL.Ucus emniyeti,ozel izin vs denilerek gozardi ediliyor!
  • Kaçak mallar Kaçak işçiler artar akşam 17den sonra (polisler paydos eder) sahilde kaçak özbekler daha da çok dolaşmaya başlar artık
  • Yatı ne zaman olucak? Bu seferlerde canımız çıkıyor.
  • Yazin pilot bulursan ucarsin be gulum.
  • Yaza pilot bulursa uçurur. biz gittik,gidiyoruz, gidicez inşallah diyenler uğramamış buraya. Gittiler mi acaba gerçekten
  • SHGM'nin covid muafiyeti bahanesiyle uzattığı seferlerle daha ne seferler yapılır ne seferler. Uçarken insanlıktan çıkanları düşünen yok.

Türk Hava Yolları (THY) Özbekistan'a düzenlediği seferlerde frekans artırma kararı aldı.

THY Üretim Planlama Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, haftalık 14 frekans olarak gerçekleşen İstanbul-Taşkent seferlerinin 9 Mayıs 2022'den itibaren 17'ya yükseleceği belirtildi.

Türk Hava Yolları, Özbekistan'da Taşkent dışında uçtuğu diğer noktalar Semerkant, Ürgenç ve Fergana'da da frekans artıracak.

Haftada 3 frekans olarak icra edilen İstanbul-Semerkant seferleri 10 Mayıs'tan itibaren 4, İstanbul-Fergana seferleri de aynı tarihten itibaren 2'den 3'e artırılacak. Haftada 1 frekans olarak düzenlenen İstanbul-Ürgenç seferleri ise 16 Mayıs'tan itibaren haftada 2 sefer olarak düzenlenecek.

Böylece THY'nin halihazırda Türkiye-Özbekistan arasında düzenlediği sefer sayısı haftada 20 frekanstan 26 frekansa yükselmiş olacak.

©AirportHaber.com

THY'den frekans artırma kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Ohhhh ~ 2 yıl önce
Yeeeaahhh :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JJ ~ 2 yıl önce
Akli basinda bir havayolu sirketi zaten buralara günde 88 tane sefer duzenlemez. Hadi duzenledin git gel yaptirma bari. Prestij falan sifir buralara ucuslar yuzunden zaten yolcu profili skandal. Para kasicaz diye antin kuntin yerlere ucuslar duzenleyerek ekipleri de bezdiriyorsunuz. Cepler doldu artik sakin olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gitgelci ~ 2 yıl önce
shgm insanlık dışı gitgel izinlerinden vazgeçmeli artık. korona bitti hala her zorlu uçuş şartına muafiyet var. uçakta istirahat edemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
calismak zor size ~ 2 yıl önce
11 saat ucun gelin, sanki bir is yapiyorsunuz havada, cay kahve cafe isleri. Cik isten begenmiyorsan hemen yerin dolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru yorum ~ 2 yıl önce
Kardeşim bakma yorumunu beğenmeyenlere, çok doğru söylemişsin.
Bunları ~ 2 yıl önce
yazan kişinin şirkete başvurmuş ama alınmamış olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
si e ~ 2 yıl önce
hadi bak geç şu köşeye, kumdan kale yap. Sana fikrin sorulmadan konuşmamayı öğrenirsin.
Rezillik ~ 2 yıl önce
Ozbekistan Seferleri gitgel yapiliyor,mesai limitleri kesinlikle tutmuyor,Ucakici dinlenme 1.30dk. yapilsin deniyor ama bu MUMKUN DEGIL.Ucus emniyeti,ozel izin vs denilerek gozardi ediliyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 2 yıl önce
Kaçak mallar Kaçak işçiler artar akşam 17den sonra (polisler paydos eder) sahilde kaçak özbekler daha da çok dolaşmaya başlar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoldas ~ 2 yıl önce
Suriyeliler kedi yavrusu gibi yavruluyorlar 10 milyonu yakinda asarlar asil tehlike bu!!!!
Km1 ~ 2 yıl önce
Yatı ne zaman olucak? Bu seferlerde canımız çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 2 yıl önce
Yazin pilot bulursan ucarsin be gulum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alla alla ~ 2 yıl önce
Yaza pilot bulursa uçurur. biz gittik,gidiyoruz, gidicez inşallah diyenler uğramamış buraya. Gittiler mi acaba gerçekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gittiler ~ 2 yıl önce
Seni de zerre kadar onemsemiyorlar
Alla alla ~ 2 yıl önce
Ama ucaklar ucuyor. Demekki tgs ve km lere tip eğitimi de verdiler.
Al Gülüm Ver Gülüm ~ 2 yıl önce
SHGM'nin covid muafiyeti bahanesiyle uzattığı seferlerle daha ne seferler yapılır ne seferler. Uçarken insanlıktan çıkanları düşünen yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000