09 Kasım 2019, Cumartesi 17:01:03

THY'den 10 Kasım özel paylaşımı

Türk Hava Yolları, Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıl dönümü için video paylaştı.
  • samimiyet onemlidir ne yaparsan yap
  • diğer milyon dolarlık thy reklamlarına nazaran ne kadar özensiz olduğu ortada. dünyanın saygıyla andığı bir kurucu liderden bir diplomattan bahsediyoruz, varlığı bizim için ne büyük bir şans ve onur! ve bu ülkede onu sevmiyorum diyebilen, rahatsız olan kadın ve erkekler var. neden? osmanlı saltanatını, halifeliği kaldırmış avrupayı örnek almış. oturup tarih dersi verecek değilim ama osmanlı'da da modern sistemler getirilmeye çalışılmış ancak şimdi olduğu gb kayırmacılıktan gericilikten ve halkı açkan şatafattan kibirden yıkılmıştır, hatırlatalım ve cumhuriyet ilke inkilaplarına daha çok sarılalım
  • TAKİYE
  • Sana yakışmıyor Ata' mızı anmak ey thy. Git kimi anacaksan an.
  • Hiç inandırıcı gelmiyor. Geçen yönetimin %80 i İmam Hatip mezunu diye haber çıktı. Ayrımcılık yapmak istemiyorum fakat bugünkü durumumuz herşeyi anlatıyor. Atatürkü unutturmak isteyenlere dolaylı yada doğrudan hizmet edenler lütfen adını anmasin.
  • Tam komedi. Takiyyeci bunların alayı. Ama yatacak yeriniz yok. Ne hancıya yarandınız ne yolcuya....
  • Çok küçük bir detay var videoda toplam 38 saniye, tesadüf olamaz düşünülerek yapılmış. Ellerinize sağlık. MİNNETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ, ATAM.
  • Thy nin kimler tarafından yönetildiğini gördükçe kemikleri sızlıyordur! Mavi falan bahane, siz çok meraklısı değilsiniz o mavinin!
  • Gs nasıl UEFA kupasını alınca, daha iyisini yapana kadar, yani şampiyonalar ligi şampiyonlugunu alana kadar en iyisi gs dediysek,Atatürk’ten daha iyisini yapana kadar en iyisi atatürk diyoruz ! Kaldıki cumhuriyet kazanımları bir bir yabancılara satıldı ,Atatürk’ün kovduğu düşmanları yeniden ülkeye elimizle doldurduk ,artık kovamayızda parasını verdik aldık artık buralar bizim diyecekler yazık !!
  • Laik değil sana layık bile olamadık :(

Türk Hava Yolları, Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıl dönümü için video paylaştı.

Türk Hava Yolları(THY), Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81’inci yıl dönümünde, sosyal medya hesaplarından “Koca gökyüzünü gezdik de, böyle güzel mavi görmedik!” notuyla anlamlı bir video paylaştı.

Bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıl dönümünde anlamlı bir video paylaştı. THY’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Koca gökyüzünü gezdik de, böyle güzel mavi görmedik! Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz” notu düşüldü.

THY'den 10 Kasım özel paylaşımı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Yavuz ~ 4 yıl önce
samimiyet onemlidir ne yaparsan yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yap-mış olmak ~ 4 yıl önce
diğer milyon dolarlık thy reklamlarına nazaran ne kadar özensiz olduğu ortada. dünyanın saygıyla andığı bir kurucu liderden bir diplomattan bahsediyoruz, varlığı bizim için ne büyük bir şans ve onur! ve bu ülkede onu sevmiyorum diyebilen, rahatsız olan kadın ve erkekler var. neden? osmanlı saltanatını, halifeliği kaldırmış avrupayı örnek almış. oturup tarih dersi verecek değilim ama osmanlı'da da modern sistemler getirilmeye çalışılmış ancak şimdi olduğu gb kayırmacılıktan gericilikten ve halkı açkan şatafattan kibirden yıkılmıştır, hatırlatalım ve cumhuriyet ilke inkilaplarına daha çok sarılalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 4 yıl önce
TAKİYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanmalısın ~ 4 yıl önce
Sana yakışmıyor Ata' mızı anmak ey thy. Git kimi anacaksan an.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayip ~ 4 yıl önce
Dozu astiniz bence
Ricardo ~ 4 yıl önce
Hiç inandırıcı gelmiyor. Geçen yönetimin %80 i İmam Hatip mezunu diye haber çıktı. Ayrımcılık yapmak istemiyorum fakat bugünkü durumumuz herşeyi anlatıyor. Atatürkü unutturmak isteyenlere dolaylı yada doğrudan hizmet edenler lütfen adını anmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 4 yıl önce
Tam komedi. Takiyyeci bunların alayı. Ama yatacak yeriniz yok. Ne hancıya yarandınız ne yolcuya....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.Y. ~ 4 yıl önce
Çok küçük bir detay var videoda toplam 38 saniye, tesadüf olamaz düşünülerek yapılmış. Ellerinize sağlık. MİNNETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ, ATAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 4 yıl önce
Thy nin kimler tarafından yönetildiğini gördükçe kemikleri sızlıyordur! Mavi falan bahane, siz çok meraklısı değilsiniz o mavinin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gs ve Atatürk benzerliği! ~ 4 yıl önce
Gs nasıl UEFA kupasını alınca, daha iyisini yapana kadar, yani şampiyonalar ligi şampiyonlugunu alana kadar en iyisi gs dediysek,Atatürk’ten daha iyisini yapana kadar en iyisi atatürk diyoruz ! Kaldıki cumhuriyet kazanımları bir bir yabancılara satıldı ,Atatürk’ün kovduğu düşmanları yeniden ülkeye elimizle doldurduk ,artık kovamayızda parasını verdik aldık artık buralar bizim diyecekler yazık !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laik ~ 4 yıl önce
Laik değil sana layık bile olamadık :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000