12 Haziran 2021, Cumartesi 11:31:51

THY'de "YTL Osman" krizi!

Türk Hava Yolları’nın başı son zamanların popüler sosyal medya paylaşım platformu Tiktok’ta fenomen isimlerinden biriyle dertte...
  • Aziz Nesin boşa söylememiş malum sözü, ülkenin %60 bu tip videolarla eğleniyor
  • Bos insandan gecilmiyor etraf
  • sosyal medyada Kadın kıza hakaret etmek nedir ln osman denilen şahıs adam ol adam aklını topla ayar ettin kendine
  • Biktik artik, yolcu sozlu taciz eder, bagirir, hakaret eder hep biz susuyoruz. Sirket bize yaptirim yetkisi vermiyor ki, maskenizi takin denince bile demediklerini birakmiyorlar, biz de sesimizi cikaramiyoruz.
  • sen Kabin amiri isen ben de Nato genel sekreteriyim. Bu kafayla senin gibi modeli KA yapacak sirket varsa soyle 3. Kopruyu satiliga cikardim ucuza birakiyorum.
  • Bu işten atılan arkadaşı neye dayanarak atmışlar? 29. maddeden ,suçu ne?cinsel taciz,hırsızlık,görevi kötüye kullanma sebep ne ?adamın alnına yapıştırdınız 29. maddeyi şimdi sürünsün adam gram insanmısınız hayır.
  • ya buna gelene kadar insta pilotlarla ilgili bir yaptırım uygulasınlar. Özellikle kadın pilotların hepsi sürekli kokpitten paylaşım yapıyor.
  • işten atılmak kolya olmamalı değil soru. bir kabin memuru kendi üniforma parçasını nasıl olurda birine verir . dicek bişey yok kabin memuruda veremseydi demekki işinde fazla iyi olmayan sıradan birisi ...
  • Bu mu komik adam almış kepi takmış doğru davranmayı öğrensin
  • TK kabin memurlarına hosteslere gerekli otorite eğitimini ve yetkisini vermiyor, sorun olunca azarlıyor müşteri her zaman haklıdır kafasıyla ne deseler EVET TAMAM diyeceksiniz diyor. Bunu bu dallama bırak lufthansa da yapmayı kemerini çözemez dahi. Orta doğu yolcusuna otoriter olacaksın emretceksin böyle olmadıkça böyle soytarılıklara mahal vermiş oluruz. orta doğu ve türk tipi yolcunun kabin personeline saygısı sıfır ama amerikadaki alanda temizlik işçisinden dahi korkar.

Türk Hava Yolları’nın başı son zamanların popüler sosyal medya paylaşım platformu Tiktok’ta fenomen isimlerinden biriyle dertte...

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), son dönemde uçaklarında sık sık videolar çekerek gündeme gelen ‘YTL Osman’dan dolayı ekiplere uyarı yaptı. Bir kabin memuru işinden oldu.

THY uçaklarıyla seyahat sırasında yanında getirdiği meyve sebzelerle birlikte business classta yolculuk yapan ve bu sırada video çekip takipçileriyle paylaşan YTL Osman’ın son çektiği görüntüler nedeniyle iki kabin memuru disiplin kuruluna sevk edilirken bir kabin memurunun işine son verildi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; YTL Osman adıyla paylaşımlar yapan şahıs son uçuşu sırasında kamera kaydı yaparken kabin amiri tarafından diğer yolcuların haklarını kişisel haklarını ihlal ettiği gerekçisiyle şahsı uyararak video çekmemesini söyledi. İddaya göre, daha sonra tiktok fenomenini tanıyan başka erkek bir kabin memuru YTL Osman’a uçağın arka bölümünde çekim yapabileceğini ifade etti.

THY YÖNETİMİ RAHATSIZ OLDU

Asıl adı Osman Yavuz olan 'YTL Osman' lakaplı şahıs uçağın arka galley bölümüne geçerek kadın kabin memurlarının başına taktığı kepi de alarak video çekip kendi hesabından paylaşım yaptı. Kabin amiri sefer sonrası uçakta yaşananları raporlayarak yöneticilere bildirdi. İki kabin memuru disiplin kurulu tarafından sorgulanırken, erkek kabin memurunun işine son verildiği öğrenildi.

THY yönetiminin uçak içerisinde özellikle zerzevatlarla çekilen görüntülerden rahatsız olduğu ve benzer durumların tekrarlanmaması için ekipleri uyardığı belirtildi.

©AirportHaber.com

THY'de "YTL Osman" krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (99)

XWB ~ 2 yıl önce
Aziz Nesin boşa söylememiş malum sözü, ülkenin %60 bu tip videolarla eğleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos ~ 2 yıl önce
Bos insandan gecilmiyor etraf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsori ~ 1 ay önce
Harbi
UÇMAKLAR ~ 2 yıl önce
sosyal medyada Kadın kıza hakaret etmek nedir ln osman denilen şahıs adam ol adam aklını topla ayar ettin kendine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 3 yıl önce
Biktik artik, yolcu sozlu taciz eder, bagirir, hakaret eder hep biz susuyoruz. Sirket bize yaptirim yetkisi vermiyor ki, maskenizi takin denince bile demediklerini birakmiyorlar, biz de sesimizi cikaramiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen KA isen ~ 3 yıl önce
sen Kabin amiri isen ben de Nato genel sekreteriyim. Bu kafayla senin gibi modeli KA yapacak sirket varsa soyle 3. Kopruyu satiliga cikardim ucuza birakiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 3 yıl önce
Bu işten atılan arkadaşı neye dayanarak atmışlar? 29. maddeden ,suçu ne?cinsel taciz,hırsızlık,görevi kötüye kullanma sebep ne ?adamın alnına yapıştırdınız 29. maddeyi şimdi sürünsün adam gram insanmısınız hayır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insta pilots ~ 3 yıl önce
ya buna gelene kadar insta pilotlarla ilgili bir yaptırım uygulasınlar. Özellikle kadın pilotların hepsi sürekli kokpitten paylaşım yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 3 yıl önce
işten atılmak kolya olmamalı değil soru. bir kabin memuru kendi üniforma parçasını nasıl olurda birine verir . dicek bişey yok kabin memuruda veremseydi demekki işinde fazla iyi olmayan sıradan birisi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Bu mu komik adam almış kepi takmış doğru davranmayı öğrensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ex Ka ~ 3 yıl önce
TK kabin memurlarına hosteslere gerekli otorite eğitimini ve yetkisini vermiyor, sorun olunca azarlıyor müşteri her zaman haklıdır kafasıyla ne deseler EVET TAMAM diyeceksiniz diyor. Bunu bu dallama bırak lufthansa da yapmayı kemerini çözemez dahi. Orta doğu yolcusuna otoriter olacaksın emretceksin böyle olmadıkça böyle soytarılıklara mahal vermiş oluruz. orta doğu ve türk tipi yolcunun kabin personeline saygısı sıfır ama amerikadaki alanda temizlik işçisinden dahi korkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 3 yıl önce
içerdede birbilerinin işine kesmek için uğraşan neleri var ben söyleyim sana tecrübem var bilirim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000