12 Ağustos 2020, Çarşamba 13:08:20

THY'de yeni istifalar gelmeye devam ediyor!

Türk Hava Yolları'nda kapsam dışı personele dayatılan yeni ücret tarifesi sonrası gelen istifalara yenileri eklendi.
  • Çalışan kendine güvenen kalifiye kişiler ayrılıyor. Dışarda iş bulamayacağını bilen yeteneksiz asalaklar koltuklara yapılmışlar. Sadece yönetim değil tabi. Personel de var bu asalaklarin içinde .
  • Cok cokcokcok YZik bu verimli ve yetenekli kisiler THY den ayriliyorlar Sakin THY iflas etmesin, Vatandas is siz perisam onlar zam pesinde yaziklar olsun, Esasen THY. Nin zorluklarini biz cektik baskalar hazira kondu ,
  • Uzatmayln emekliği gelmiş Personeli artık yemi generasyon işe giriş firsat olsun onlarında hakları var .Gençlerde iş öğrenir yardimci olmak gerekir.
  • Birlik mesajları verip burada klavye delikanlılığı yapanlar vardı. Gemiyi ilk onlar terkeder. Bu süreçte tek üzüldüğüm kabin ekibi ve yer çalışanlarıdır.
  • Thydeki pilotlar Turk Hava Kuvvetlerine gidebilirler, aslina bakarsaniz ucus programlari yogun degil veya hic ucmuyorlar, zaten ihtiyac olan kuruma giderler ise vatana faydali olur.
  • Emekliği gelmiş kişiler ayrilsin gençler calişsin.
  • Sanki bir iş yapıyorlarmış gibi yok o müdürü yok şu müdürü yalan dolan zaten çark işliyor. Kukla koysan devam eder. İstifa edenlere bakmak lazım şirkete nasıl gitmişler acaba. Havadan para oh.
  • İstifa da bir hizmettir devlet hep 18 yasindadir yerleri rahatlikla dolar.istifa edenlerin yollari bahtlari acik olsun.burada en küçük hoslarina gitmeyen söyleme dunyanin hakaretini yapan o cok donanimli 15 dil bilen mühendis kabin memuru pilot arkadaslar da bu hizmetten yararlanabilir.
  • Zorla istifa ettirdi kalifiyeli personelini türlü bahaneler bularak, insan kaynakları gmy de koltuğum kalsın da yapamadığı başarısız olduğu işi kimse sorgulamasın diye hep hakkaniyeti unuturak ik cılığı bitirdi ..iga da binsat temizlik firması yöneticileri kadriyi pençeye almış başarıszlık zaten ipleri vermekle başladı..daha da iflak olmaz istifa ederse herşey ortaya çıkar diye istifada edemiyor..zor süreçler THY için üst yönetimi ve en küçük personeline kadar Allah yardımcıları olsun..ama iga bunların sebebi herkeste biliyor..iga çalışmasa da kazanıyor THY ceremesini çekiyor..THY ins haksızlık yapmadan düzeltme yapacaktır diye umut ediyorum..
  • İga CEO’su başarısız ama istifa etmiyor Çünki bu imkanlarla başka yerde hayatta bulamaz,,başarısızlığı nam saldı Türkiye’ye görevden alacak patronlarda zaten gelecek yolcu garantisinden dolayı kar zararı bilmiyor..tavda olsaydı bugün çok göndermişlerdi..

Türk Hava Yolları'nda kapsam dışı personele dayatılan yeni ücret tarifesi sonrası gelen istifalara yenileri eklendi.

THY'de sendika üyesi olmayan çalışanlarla ilgili yeni ücret düzenlemesini geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Personele verilen süre dün mesai bitiminde dolarken şirketten arka arkaya istifa haberleri geldi.

Şirketin Uçuş Operasyon Çözümleri  Müdürü Murat Gökten, Dijital İş Geliştirme Müdürü Şeyda Tartar'ın da bulunduğu bazı müdürlerle birlikte 100'e yakın çalışan istifasını sunmuştu. Bugün de THY Gelir Yönetimi Başkanlığı, Gelir Yönetimi ve Ücret (Yurt içi) Müdürü Ayşe Lekesiz ile THY İstihdam Başkanlığı Sağlık Müdürü Mehmet Deniz Aybey emekliliklerini talep ederek görevlerinden ayrıldı.

Mehmet Deniz Aybey, Nisan 2009'dan beri Türk Hava Yolları'nda görev yapıyordu. Ayşe Lekesiz de THY'ye 1993 yılından bu yana hizmet ediyordu.

©AirportHaber.com

THY'de yeni istifalar gelmeye devam ediyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

Yöntem yanlış ~ 4 yıl önce
Çalışan kendine güvenen kalifiye kişiler ayrılıyor. Dışarda iş bulamayacağını bilen yeteneksiz asalaklar koltuklara yapılmışlar. Sadece yönetim değil tabi. Personel de var bu asalaklarin içinde .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ant dagin tepesinde bakiyorum THY me Mekcikana. Dan selamlar ~ 4 yıl önce
Cok cokcokcok YZik bu verimli ve yetenekli kisiler THY den ayriliyorlar Sakin THY iflas etmesin, Vatandas is siz perisam onlar zam pesinde yaziklar olsun, Esasen THY. Nin zorluklarini biz cektik baskalar hazira kondu ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabul edin emekliği gelmiş calişsanlar iEmekli olun artık. ~ 4 yıl önce
Uzatmayln emekliği gelmiş Personeli artık yemi generasyon işe giriş firsat olsun onlarında hakları var .Gençlerde iş öğrenir yardimci olmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırakın showu icraat yapın. ~ 4 yıl önce
Birlik mesajları verip burada klavye delikanlılığı yapanlar vardı. Gemiyi ilk onlar terkeder. Bu süreçte tek üzüldüğüm kabin ekibi ve yer çalışanlarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 4 yıl önce
Thydeki pilotlar Turk Hava Kuvvetlerine gidebilirler, aslina bakarsaniz ucus programlari yogun degil veya hic ucmuyorlar, zaten ihtiyac olan kuruma giderler ise vatana faydali olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
screwdriver ~ 4 yıl önce
arkadaş senin o tsk dan gelen vatansever pilotların zamanında zam yapmazsanız istifa ederim he diye tehdit eden adamlar. Şimdi kriz var bunlara zamanında yapılan fazladan zamlardan feragat etmeleri isteniyor ama o vatansever pilotlar isyan çıkarıyor.
F-16 ~ 4 yıl önce
Fosiller de uçabilir diyorsunuz yani. Sen hayatında hiç 9g kuvvete maruz kaldın mı?
Emekliği gelmiş personel ayrilsin. ~ 4 yıl önce
Emekliği gelmiş kişiler ayrilsin gençler calişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş yapmayın ~ 4 yıl önce
Sanki bir iş yapıyorlarmış gibi yok o müdürü yok şu müdürü yalan dolan zaten çark işliyor. Kukla koysan devam eder. İstifa edenlere bakmak lazım şirkete nasıl gitmişler acaba. Havadan para oh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arifff ~ 4 yıl önce
İstifa da bir hizmettir devlet hep 18 yasindadir yerleri rahatlikla dolar.istifa edenlerin yollari bahtlari acik olsun.burada en küçük hoslarina gitmeyen söyleme dunyanin hakaretini yapan o cok donanimli 15 dil bilen mühendis kabin memuru pilot arkadaslar da bu hizmetten yararlanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga da ~ 4 yıl önce
Zorla istifa ettirdi kalifiyeli personelini türlü bahaneler bularak, insan kaynakları gmy de koltuğum kalsın da yapamadığı başarısız olduğu işi kimse sorgulamasın diye hep hakkaniyeti unuturak ik cılığı bitirdi ..iga da binsat temizlik firması yöneticileri kadriyi pençeye almış başarıszlık zaten ipleri vermekle başladı..daha da iflak olmaz istifa ederse herşey ortaya çıkar diye istifada edemiyor..zor süreçler THY için üst yönetimi ve en küçük personeline kadar Allah yardımcıları olsun..ama iga bunların sebebi herkeste biliyor..iga çalışmasa da kazanıyor THY ceremesini çekiyor..THY ins haksızlık yapmadan düzeltme yapacaktır diye umut ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga da istifa olmazsa ~ 4 yıl önce
İga CEO’su başarısız ama istifa etmiyor Çünki bu imkanlarla başka yerde hayatta bulamaz,,başarısızlığı nam saldı Türkiye’ye görevden alacak patronlarda zaten gelecek yolcu garantisinden dolayı kar zararı bilmiyor..tavda olsaydı bugün çok göndermişlerdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000