02 Haziran 2023, Cuma 09:52:58

THY'de Genel Kurul Öncesi Flaş İddialar

Türk Hava Yolları'nın (THY) merakla beklenen yıllık olağan genel kurulu öncesinde birçok iddia ortaya atılırken, mevcut yönetimde değişikliklere gidilip gidilmeyeceği ise merak ediliyor.
  • Yılbaşında aldığınız kararla 2022 yılındaki rekor kar için tüm personele 2 maaş ikramiye vereceğinizi açıkladınız. Son 6 aylık dönemde gerekçeli/gerekçesiz birçok insanın iş akdini keyfi olarak feshettiniz. Yetmedi, bu insanların 2022 yılında personel olmasına rağmen bugün için ilişikleri olmadığından, söz verdiğiniz ikramiyelerinin üzerine yattınız. İnsanların ekmekleriyle oynadınız, üzerine annelerinin ak sütü gibi helal, alın terleriyle hak ettiklerini görmezden geldiniz. Haklarını verin.
  • Ahhhh Ahmet Bolat bey özel büroyu ilkerin adamlarından kurtarsa ve kendi ekibini kursa....
  • Sn Murat Şeker layıkı ile bu görevi üstlenecektir ve bayrağı daha zirveye taşıyacaktır ki şüphem yok. Ancak Sn Bolat bayrağı aldı zirveye dikti gölgesinde serinliyor. demem o ki sn Bolat'a yeni dönem hayırlı olsun.
  • Bir kişi de Ahmet Bolat o ikramiyeleri cebinden vermedi, Erdoğan kâr dağıtın demeseydi kendinden böyle bir insiyatif alamazdı dememiş. Zamı da Ahmet Bolat’tan bilmişler şaka gibi bir milletiz. Şirket adına attığı kayda değer bir adım yok. Yaptığı tek şey beceriksiz insanları göreve getirmek.
  • Yönetim kulu başkaliginiz tekraren hayırlı olsun başkanım.
  • Ahmet başkanımız şuan gitmesini hiç istemiyorum enazından 1 sene daha devam etmeli giderse de benide götürsün
  • Kim gelirse gelsin, muhalefet kazanacak diye is arkadaslarini kovmakla tehdit eden tum personel Thy ve istiraklerinden acilen temizlenmeli. Bunlara verilen maasin haram oldugunu dusunuyorum. Bir ise yaramaz, teror orgutu bloguna oy verip is arkadasini tehdit edenin bu kurumlarda yeri olamaz
  • Sayın başkan THY'ye geldiğiniz günden bu yana firmanın havası değişti kalitesi arttı çalışanı memnun kaldı. Durmak yoook yola devam inşallah.
  • Yok oyle bir şey. Hayri Baraçlı Ulaştırma Bakanı
  • Dünyadan haberinin olmaması normaldir bu cehaletle; maaş belirlemede 32 kriter vardır kardeşim; hayatın tehlikedemi, sağlığın riske giriyormu, belirli bir yetenek gerektiriyor mu, alması gereken ne tip eğitimler var vb diye başlıyan, ben ilk 12 den sonrasını bırakmıştım hepsi zaten var diye. Sen önce bir bak niye bu mesleği değil de o mesleği yapıyorsun da o maaşı alıyorsun diye sonra yalakalık yerine hak ettiğini vermeyenden hesap sor , hak ettiğinin peşinde olanlardan hesap soracağına…

Türk Hava Yolları'nın (THY) merakla beklenen yıllık olağan genel kurulu öncesinde birçok iddia ortaya atılırken, mevcut yönetimde değişikliklere gidilip gidilmeyeceği ise merak ediliyor.

Geçtiğimiz yılki olağan genel kurulunu Mart ayında gerçekleştiren ancak bu yıl seçimler nedeniyle ertelendiği düşünülen THY Olağan Genel Kurulu öncesi dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Prof. Dr. Ahmet Bolat 1 yılı aşan dönemde yaptığı icraatlar ile göreve devam etmesi beklenirken, kulislerde aynı zamanda bakanlık için de adının geçtiği konuşuluyor.

AHMET BOLAT ULAŞTIRMA BAKANI MI OLACAK?

İlker Aycı'nın ardından pandeminin etkilerini geride bırakarak hızlı bir toparlanma süreci gerçekleştiren THY'de özellikle elde edilen karlar sonrasında personelin de yüzünü güldüren Bolat'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuracağı yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak görev alabileceği ifade ediliyor. 

THY'NİN BAŞINA MURAT ŞEKER Mİ GEÇECEK?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın Haziran ayı içerisinde 'Yeni Kabine'de yer alması durumunda da yerine Murat Şeker'in getirileceği iddia edildi. Bolat'ın Ankara'ya gitmesi durumunda THY Genel Müdür (Mali) Yardımcısı, Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Komitesi Üyesi olan Doç. Dr. Murat Şeker'in THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirilmesi bekleniyor.

Tüm bu gelişmelerin yaşanıp yaşanmayacağı ise Haziran ayı içerisinde açıklanması beklenen yeni Bakanlar Kurulu'nun şekillenmesi ve daha sonrasında yapılması düşünülen THY'nin Yıllık Olağan Genel Kurulu sonrasında şekillenecek.

©AirportHaber.com

THY'de Genel Kurul Öncesi Flaş İddialar

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Ahmet Bolat ~ 10 ay önce
Yılbaşında aldığınız kararla 2022 yılındaki rekor kar için tüm personele 2 maaş ikramiye vereceğinizi açıkladınız. Son 6 aylık dönemde gerekçeli/gerekçesiz birçok insanın iş akdini keyfi olarak feshettiniz. Yetmedi, bu insanların 2022 yılında personel olmasına rağmen bugün için ilişikleri olmadığından, söz verdiğiniz ikramiyelerinin üzerine yattınız. İnsanların ekmekleriyle oynadınız, üzerine annelerinin ak sütü gibi helal, alın terleriyle hak ettiklerini görmezden geldiniz. Haklarını verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh! ~ 10 ay önce
Ahhhh Ahmet Bolat bey özel büroyu ilkerin adamlarından kurtarsa ve kendi ekibini kursa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabiiki ~ 10 ay önce
Sn Murat Şeker layıkı ile bu görevi üstlenecektir ve bayrağı daha zirveye taşıyacaktır ki şüphem yok. Ancak Sn Bolat bayrağı aldı zirveye dikti gölgesinde serinliyor. demem o ki sn Bolat'a yeni dönem hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IQ seviyesi ~ 10 ay önce
Bir kişi de Ahmet Bolat o ikramiyeleri cebinden vermedi, Erdoğan kâr dağıtın demeseydi kendinden böyle bir insiyatif alamazdı dememiş. Zamı da Ahmet Bolat’tan bilmişler şaka gibi bir milletiz. Şirket adına attığı kayda değer bir adım yok. Yaptığı tek şey beceriksiz insanları göreve getirmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccc ~ 10 ay önce
Yönetim kulu başkaliginiz tekraren hayırlı olsun başkanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tss ~ 10 ay önce
Ahmet başkanımız şuan gitmesini hiç istemiyorum enazından 1 sene daha devam etmeli giderse de benide götürsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
timsah ~ 10 ay önce
Kim gelirse gelsin, muhalefet kazanacak diye is arkadaslarini kovmakla tehdit eden tum personel Thy ve istiraklerinden acilen temizlenmeli. Bunlara verilen maasin haram oldugunu dusunuyorum. Bir ise yaramaz, teror orgutu bloguna oy verip is arkadasini tehdit edenin bu kurumlarda yeri olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Bolat Bey ~ 10 ay önce
Sayın başkan THY'ye geldiğiniz günden bu yana firmanın havası değişti kalitesi arttı çalışanı memnun kaldı. Durmak yoook yola devam inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İddia ~ 10 ay önce
Yok oyle bir şey. Hayri Baraçlı Ulaştırma Bakanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ci kardeşim ~ 10 ay önce
Dünyadan haberinin olmaması normaldir bu cehaletle; maaş belirlemede 32 kriter vardır kardeşim; hayatın tehlikedemi, sağlığın riske giriyormu, belirli bir yetenek gerektiriyor mu, alması gereken ne tip eğitimler var vb diye başlıyan, ben ilk 12 den sonrasını bırakmıştım hepsi zaten var diye. Sen önce bir bak niye bu mesleği değil de o mesleği yapıyorsun da o maaşı alıyorsun diye sonra yalakalık yerine hak ettiğini vermeyenden hesap sor , hak ettiğinin peşinde olanlardan hesap soracağına…

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000