05 Haziran 2018, Salı 15:17:00

THY'de Bylock mağdurları iş başı yaptı

Türk Hava Yolları’nda bylock kullandıkları gerekçesiyle işten atılan 26 kişiden büyük bölümü işe iade oldu. Bylock mağduru son üç pilot da dün itibariyle THY bünyesine dahil edildi.
  • Bende iade başvurumu yaptım 3 hafta önce.dönen arkadaşlara büyük geçmiş olsun.darısı başıma
  • Arkadaşlar aklanıp geldiniz hoşgeldiniz. bu dünyada ve ahirette bunları size yaşatan alçaklar hesap verecek.
  • Atıldığı gün inan kaptanı gördüm kimse sahip çıkmıyor yorum bile yapmıyor 3 yıldır şirketteyim şimdi mi böyle olduğum anlaşılmış diye isyan ediyordu gözlerindeki ateşi gördüm. Thy de asıl kripto fetöcüler tespit edilmeli eminim sayıları çok ve kendilerini gizliyorlar. Darbeden sonra namazı bırakıp içkiye başlayan adamları falan tekip etsin thy bence. Bence bu büyük bir sınav. İnan kaptan güleryüzü pozitif enerjisi ile yeniden bize de neşe katacaksın hoşgeldin aramıza tekrar.
  • 210 kiside insaallah bayrama kadar islerine donerler.
  • İnan kaptan ailene tekrar hoşgeldin... Aydından selamlar
  • Thy'ye fetocuları tıka basa dolduran, yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelen temel ve hamdi nasıl hala serbestçe geziyorlar akıl alır gibi değil.
  • Atı alan Üsküdarı geçti. Atılanların çoğu şu an yurt dışında yabancı şirketlerde yüksek maaşlarla uçuyor. O alınanlar da ilk fırsatta tecrübe yaptıktan sonra çıkacaktır Tk dan emin olun. Adamların alnına iftirayla büyük bir leke vurmaya çalıştı bu aşağılık TK. Tk denilince tiksintiden başka bişey uyandırmıyor bende artık.
  • Saner kaptan tekrar hoşgeldin
  • Bir yönetim kurulu üyesi hayal ediyorum, aile sahibi,çocukları olan, mütedeyyin, çalışkan, vatanını milletini çok seven, üzülen ile üzüntüsü artan, sevinen ile sevinci....Gel gelelim ki küçük bir kusuru var...İşini dini sanıyor, dinini de işi.. Şahsen, işlerimi ahirete bırakmayı seven birisi değilimdir, fakat bu sefer durum biraz farklı oldu..Bizim dinimizde (onlarınkinde nasıl bilmem) bir mazlum dua ederken Rabbi ile arasındaki perdeler kalkıyor, yani o yüce makama dilekçeyi elden veriyorsun..İşte o dini ile işini karıştırmış olan yönetim kurulu üyesini , yaşarken bildiği en zor sıkıntının bile aklına gelmeyeceği büyük mahkeme gününde "sahi ya Allah Dünyada bize Adaleti emrediyordu" vay bizim başımıza dediğini görür gibiyim....Selam ve Dua ile
  • İlk duyduğumdan beri inan ın durumuna tereddüt etmeden güldüm sadece birgün çözüleceğinden de emindim. Tebrik ederim inan kaptan çok güçlüsün akıllısın yıkılmak bir yana o hırsın ile yeniden başladın hayata. Emniyetli uçuşlar şirkette nice seneler dilerim...

Fetö terör örgütünün iletişim kanalı olarak kullandığı bylock’taki mor beyin tuzağına düşerek bu programı kullandıkları gerekçesiyle işten atılan 26 THY çalışanından büyük bölümü, savcılıktan örgütle herhangi bir bağlantıları olmadığına dair belge alarak işlerine iade oldu.

13 Mart 2017 tarihinde bylock kullandıkları gerekçesiyle işten atılan 26 çalışandan THY bünyesinde görev yapanların önemli bölümü işe iade hakkı kazandı. Savcılık soruşturmalarında terör örgütü ile bağlantıları olmadıklarını ıspatlayan çalışanlar, THY’nin daveti üzerine işe iade hakkı kazandı.

Teknik A.Ş’deki bylock mağdurlarına ilişkin henüz somut bir adım atılmazken THY bünyesindeki; pilot, kabin memuru ve genel müdürlük çalışanı çok sayıda mağdur işine döndü.

Bylock mağduru pilotlardan Saner Bayram Nisan ayında, İnan Altan ve Orhan Cengiz ise 4 Haziran itibariyle aynı sicil numarası ve sinyorite ile THY’deki görevlerine başladı. Saner Bayram, Airbus 320 filosunda sorumlu kaptan pilot olarak görevine başlarken İnan Altan A320, Orhan Cengiz de Boeing 737 filosuna döndü.

Orhan Cengiz’in, kaptanlık eğitimi sırasında işten atıldığı ve kaldığı yerden kaptanlık eğitimine devam edeceği öğrenildi.

4’er brüt maaş tazminat verilerek işlerine dönmeleri sağlanan bylock mağdurlarının işsiz kaldıkları bir yıl içerisindeki pas bilet haklarını da kullanabilecekleri kaydedildi.

TEKNİK A.Ş’DE SES YOK!
Bu arada THY bünyesindeki bylock mağdurlarının işe iadeleri sağlanırken aynı süreçte işten atılan Teknik A.Ş çalışanlarının iadesine ilişkin henüz somut bir adım atılmadı. Teknik A.Ş yönetiminin THY’deki süreci takip ettiği ve savcılık soruşturmasında temiz çıkanların işe dönmeleri için harekete geçmesi bekleniyor.

Ancak şu ana kadar Teknik A.Ş’deki bylock mağdurları ile ilgili bir gelişme yaşanmadığı ve mağdurların merakla şirketten gelecek haberi bekledikleri bildirildi.

©AirportHaber ÖZEL

THY'de Bylock mağdurları iş başı yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Meraklı ~ 6 yıl önce
Bende iade başvurumu yaptım 3 hafta önce.dönen arkadaşlara büyük geçmiş olsun.darısı başıma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeniden merhaba ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar aklanıp geldiniz hoşgeldiniz. bu dünyada ve ahirette bunları size yaşatan alçaklar hesap verecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş eğitim ~ 6 yıl önce
Atıldığı gün inan kaptanı gördüm kimse sahip çıkmıyor yorum bile yapmıyor 3 yıldır şirketteyim şimdi mi böyle olduğum anlaşılmış diye isyan ediyordu gözlerindeki ateşi gördüm. Thy de asıl kripto fetöcüler tespit edilmeli eminim sayıları çok ve kendilerini gizliyorlar. Darbeden sonra namazı bırakıp içkiye başlayan adamları falan tekip etsin thy bence. Bence bu büyük bir sınav. İnan kaptan güleryüzü pozitif enerjisi ile yeniden bize de neşe katacaksın hoşgeldin aramıza tekrar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak ~ 6 yıl önce
210 kiside insaallah bayrama kadar islerine donerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydın akademi den ~ 6 yıl önce
İnan kaptan ailene tekrar hoşgeldin... Aydından selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ve hamdi ~ 6 yıl önce
Thy'ye fetocuları tıka basa dolduran, yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelen temel ve hamdi nasıl hala serbestçe geziyorlar akıl alır gibi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üsküdar ~ 6 yıl önce
Atı alan Üsküdarı geçti. Atılanların çoğu şu an yurt dışında yabancı şirketlerde yüksek maaşlarla uçuyor. O alınanlar da ilk fırsatta tecrübe yaptıktan sonra çıkacaktır Tk dan emin olun. Adamların alnına iftirayla büyük bir leke vurmaya çalıştı bu aşağılık TK. Tk denilince tiksintiden başka bişey uyandırmıyor bende artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 6 yıl önce
Saner kaptan tekrar hoşgeldin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetim Kurulu ~ 6 yıl önce
Bir yönetim kurulu üyesi hayal ediyorum, aile sahibi,çocukları olan, mütedeyyin, çalışkan, vatanını milletini çok seven, üzülen ile üzüntüsü artan, sevinen ile sevinci....Gel gelelim ki küçük bir kusuru var...İşini dini sanıyor, dinini de işi.. Şahsen, işlerimi ahirete bırakmayı seven birisi değilimdir, fakat bu sefer durum biraz farklı oldu..Bizim dinimizde (onlarınkinde nasıl bilmem) bir mazlum dua ederken Rabbi ile arasındaki perdeler kalkıyor, yani o yüce makama dilekçeyi elden veriyorsun..İşte o dini ile işini karıştırmış olan yönetim kurulu üyesini , yaşarken bildiği en zor sıkıntının bile aklına gelmeyeceği büyük mahkeme gününde "sahi ya Allah Dünyada bize Adaleti emrediyordu" vay bizim başımıza dediğini görür gibiyim....Selam ve Dua ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 fleet ten fo ~ 6 yıl önce
İlk duyduğumdan beri inan ın durumuna tereddüt etmeden güldüm sadece birgün çözüleceğinden de emindim. Tebrik ederim inan kaptan çok güçlüsün akıllısın yıkılmak bir yana o hırsın ile yeniden başladın hayata. Emniyetli uçuşlar şirkette nice seneler dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000