12 Ocak 2022, Çarşamba 12:55:55

THY Yer İşletme Başkanlığı'na Flaş Atama

Türk Hava Yolları'nda (THY) flaş bir atama gerçekleşti. THY Yer İşletme Başkanlığı'na Mustafa Tez getirildi.
  • 23 nisan daki koltuk değişim töreni bitmiş galiba. Kendisi koltuktan kaldırılmamış baya baya bi itilmiş. Artık darısı mezuniyetten sonraya daha önünde upuzunnn bi yol var. Yaşı gelince olur belki nasip kısmet
  • Kendisinin iş ahlakı, çalışma azmiyle Kastamonu havalimanı parlatacağına inancımız sonsuz. Kastamonuya değer katacak işinin ehli yöneticimize yeni görevinde başarılar diler, tebrik ederiz. Durmak yok çalışmaya, ilerlemeye devam. Tebrikler
  • Haydi bakalımmm ne demiştik hak yenmez dedik. Keser döner sap döner dedik. İlahi adalet dedik. Trol arkadaşlar ve sayın tezin kendi kendilerine yazdıklarını okuduk. Kendi kendilerine eğlenip böbürlenmeleriniz keyifle izledik. İkinci sezonu olmayacakmış dizinin deyolaa.
  • Şöyle ki araya bir kaç eski Türkçe, bir kaç tane dile Arapçadan gelme kökenli süslü kelime yerleştirmek ne yazık ki yazılanları sığlığın bir adım ötesine taşıyamıyor ya da yorum içerisindeki hakaretleri gizleyemiyor.Sizin anlayacağınız cehalet denen şeyin üste giyilenlerle, süslemelerle,oturulan makam koltukları ile eksilmesi mümkün değil.Daha güzel işler nasib edebilmesi için Rabbimin de bir insanın dürüst, çalışkan, işinin ehli olmak gibi vasıflara ihtiyacı var. Kendi kendinize yorum yazmış olduğunuz için üçüncü tekil şahıs gibi bahsetmeyeceğim sizden. Haksız olarak elde ettiğiniz her kazancın düşüşündeki sertlik o kazancın pahasıyla doğru orantılı olur unutmayın bence. Bir de "kalifiye donanım" diye bir kullanım olmaz. diğerlerini geçtim de bunu yazmadan edemedim kalifiyenin sıfat halini alabileceği ve pekiştireceği kavramlara donanım dahil değildir zira. Bilgilerinize arz :))))
  • Mustafa Tez başkanımız kısa sürede kalifiye donanımı ve tecrübesi ile yer işletmede farkındalığı ve kaliteyi bir marka haline getirecek. Meyve veren ağaç taşlanır diye bir söz vardır, kendisi hal, hareket, tutum ve davranışlarıyla zaten rüştünü ispatlamıştır. Burda aleyhinde yazan arkadaşlar kabil varı bir kıskançlık ve cehalet göstermektedirler, adama insana yakışan tebrik edip başarı dilemektir, Tez başkan yeni görevinde başarılar ve muzafferiyetler diliyorum, Allah yolunu açık etsin, daha güzel görevler nasip etsin.
  • Ahahahah çok güldüm sanki adam yeni havalimanı patentli bi göreve geldi. Yer İşletme Başkanlığı ünvanının havalimanı ile alakası olmadığını bilmeyen sevgili trol arkadaşım, Tezin bırak bir havalimanını ayakkabısını parlatacak ışıltısı ne yazık ki yok be kardeş. PS. Gördük karda parlayan YENİ HAVALİMANINI
  • ben ne dersem o olur akıllı olun
  • THY nin yükselmek için tek ihtiyacı kendidiydi tabi. komiksiniz hem de çok.
  • mesela biraz iş bilgisi de olsa, mesela biraz kendi gönlünü eğlendirip menfaati için milyon tane kuralı yerle bir etmeme de olsa, mesela göstermelik savunduğu vicdan, adalet ve kul hakkı kavramlarının da bilincinde olmak olsa, mesela biraz şirketi koruma da olsa...daha birçok keşke olsa ve olmalılar silsilesi.
  • formül veriyorum kardeşim. diploma kısmından ziyade : (kaçak ürün (gümrüksüz) sevkiyatı + usulsüz bilet, işlem) bu toplamın karesini iş bilgisizliğinden çıkartıp menfaate göre adam kayırma + ezme toplamı ile çarp sonuç başkan olabilme yüzdeni verir. cv ikinci plan artık heryerden diploma alınıyor online rahat ol.

Türk Hava Yolları'nda (THY) flaş bir atama gerçekleşti. THY Yer İşletme Başkanlığı'na Mustafa Tez getirildi.

THY bünyesinde 15 yılı aşkın süredir çeşitli görevlerde bulunan Mustafa Tez, son olarak Antalya İstasyon Müdürlüğü görevinde bulunuyordu. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY İcra Kurulu tarafından alınan kararla 2019 yılından bu yana THY Yer İşletme Başkanı olarak görev yapan Murat Sami Yüzbaşı'nın yerine Mustafa Tez atandı. Tez'in yeni görevine kısa süre içerisinde başlaması ve atamayla ilgili şirket içi bilgilendirmenin de yapılması bekleniyor.

Anadolu Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü mezunu olan Tez'in Uluslararası Sivil Havacılık Lojistik ve Yönetimi alanında da yüksek lisansı bulunuyor.

©AirportHaber.com

THY Yer İşletme Başkanlığı'na Flaş Atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (198)

Bitti mi :( ~ 2 yıl önce
23 nisan daki koltuk değişim töreni bitmiş galiba. Kendisi koltuktan kaldırılmamış baya baya bi itilmiş. Artık darısı mezuniyetten sonraya daha önünde upuzunnn bi yol var. Yaşı gelince olur belki nasip kısmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kastamonu kıymeti ~ 2 yıl önce
Kendisinin iş ahlakı, çalışma azmiyle Kastamonu havalimanı parlatacağına inancımız sonsuz. Kastamonuya değer katacak işinin ehli yöneticimize yeni görevinde başarılar diler, tebrik ederiz. Durmak yok çalışmaya, ilerlemeye devam. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gün çabuk geldi hesap döndü ;) ~ 2 yıl önce
Haydi bakalımmm ne demiştik hak yenmez dedik. Keser döner sap döner dedik. İlahi adalet dedik. Trol arkadaşlar ve sayın tezin kendi kendilerine yazdıklarını okuduk. Kendi kendilerine eğlenip böbürlenmeleriniz keyifle izledik. İkinci sezonu olmayacakmış dizinin deyolaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEZ BAŞKAN A YANIT ~ 2 yıl önce
Şöyle ki araya bir kaç eski Türkçe, bir kaç tane dile Arapçadan gelme kökenli süslü kelime yerleştirmek ne yazık ki yazılanları sığlığın bir adım ötesine taşıyamıyor ya da yorum içerisindeki hakaretleri gizleyemiyor.Sizin anlayacağınız cehalet denen şeyin üste giyilenlerle, süslemelerle,oturulan makam koltukları ile eksilmesi mümkün değil.Daha güzel işler nasib edebilmesi için Rabbimin de bir insanın dürüst, çalışkan, işinin ehli olmak gibi vasıflara ihtiyacı var. Kendi kendinize yorum yazmış olduğunuz için üçüncü tekil şahıs gibi bahsetmeyeceğim sizden. Haksız olarak elde ettiğiniz her kazancın düşüşündeki sertlik o kazancın pahasıyla doğru orantılı olur unutmayın bence. Bir de "kalifiye donanım" diye bir kullanım olmaz. diğerlerini geçtim de bunu yazmadan edemedim kalifiyenin sıfat halini alabileceği ve pekiştireceği kavramlara donanım dahil değildir zira. Bilgilerinize arz :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tez Başkan ~ 2 yıl önce
Mustafa Tez başkanımız kısa sürede kalifiye donanımı ve tecrübesi ile yer işletmede farkındalığı ve kaliteyi bir marka haline getirecek. Meyve veren ağaç taşlanır diye bir söz vardır, kendisi hal, hareket, tutum ve davranışlarıyla zaten rüştünü ispatlamıştır. Burda aleyhinde yazan arkadaşlar kabil varı bir kıskançlık ve cehalet göstermektedirler, adama insana yakışan tebrik edip başarı dilemektir, Tez başkan yeni görevinde başarılar ve muzafferiyetler diliyorum, Allah yolunu açık etsin, daha güzel görevler nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ya yanıt ~ 2 yıl önce
Ahahahah çok güldüm sanki adam yeni havalimanı patentli bi göreve geldi. Yer İşletme Başkanlığı ünvanının havalimanı ile alakası olmadığını bilmeyen sevgili trol arkadaşım, Tezin bırak bir havalimanını ayakkabısını parlatacak ışıltısı ne yazık ki yok be kardeş. PS. Gördük karda parlayan YENİ HAVALİMANINI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
polat alemdar ~ 2 yıl önce
ben ne dersem o olur akıllı olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi ~ 2 yıl önce
THY nin yükselmek için tek ihtiyacı kendidiydi tabi. komiksiniz hem de çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesela ~ 2 yıl önce
mesela biraz iş bilgisi de olsa, mesela biraz kendi gönlünü eğlendirip menfaati için milyon tane kuralı yerle bir etmeme de olsa, mesela göstermelik savunduğu vicdan, adalet ve kul hakkı kavramlarının da bilincinde olmak olsa, mesela biraz şirketi koruma da olsa...daha birçok keşke olsa ve olmalılar silsilesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bonus lazım ~ 2 yıl önce
formül veriyorum kardeşim. diploma kısmından ziyade : (kaçak ürün (gümrüksüz) sevkiyatı + usulsüz bilet, işlem) bu toplamın karesini iş bilgisizliğinden çıkartıp menfaate göre adam kayırma + ezme toplamı ile çarp sonuç başkan olabilme yüzdeni verir. cv ikinci plan artık heryerden diploma alınıyor online rahat ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000