28 Mayıs 2020, Perşembe 11:11:58

THY ve Pegasus hisseleri uçuşa geçti

Borsa İstanbul'da işlem gören THYAO ve PGSUS hisseleri dün adeta uçuşa geçti. Dünkü işlemlerde yüzde 9.99'a varan getiri sağlayan hisseler yatırımcının yüzünü güldürdü.
  • Kaç aydır uçmayan havayolunun hisselerinin tavan yapmasına imkân yok!!! Bunca çalışanına maaş verecek, bankalara olan borçlar birikecek, büyük zarar açıklayacak ve hisseleri borsada tavan yapacak!!!! İmkansız!!! Yakında uçuşlar başladıktan sonra, yolcu sayısında büyük azalma yaşanacak!! Covid-19 dan korkan çok büyük bir kitle bir süre uçağa binmeyecek!! Birde ekonomik durumu bozulan büyük kesimde uçağa binecek para bulamayacak!!! Bunun dışında birde sosyal mesafeyi uçak içinde korumak için çok az yolcu ile uçmak zorumda kalacak şirketler. Bu durumları göz önünde bulundurursak, hesap çok basit!! Zarar ama öyle böyle bir zarar değil, korkunç bir zarar havayolu şirketlerini bekliyor!! Bunu kafası biraz çalışan herhangi birisi rahat görür ve havayolu şirketlerinin hisselerini ALMAZ!!!! Burda büyük bir HİLLE dönüyor bence!!!
  • Sektör olarak uçuşa geçiyoruz.Yolcusuz uçaklarla bakın burası çokomelli uçuşa geçeceğiz.
  • uçuşların normale dönmesi yıllar alacak bugün yüzü gülen yatırımcıların yarın ağlamaları süpriz olmıyacaktır
  • THY 2 milyar 23 milyon TL zarar açıkladı Haberi neyin nesi peki?
  • Havacılık sektörü bütün dünyada dibe doğru giderken bunların tavan yapması mümkün değil. Ortada bariz spekülasyon var. Bir hisse sektör aşağı yönlü giderken tavan yapması için çok uç işler olması gerekir. Diğer taraftan Bank of America'nın thyao hisselerini neden bu kadar şevkle aldığı da sorgulanmalı. Anormal hareketler bunlar!
  • Thy Teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 yılda hastalanan A bakım dar gövde ucak teknisyeni 39 yaşında PERFORMANSTAN işten attı ALAY ETME ENGELLİ HASTA İŞSİZ BOŞTA YAŞAMAK ZOR SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN
  • Bunca yıllık borsa spekülatörüyüm böyle ne şirket gördüm ne hisse gördüm ne de borsa gördüm. Havayolları uçamıyor, hisseleri coşuyor. Keşke United hisselerini sattığımda Pegasus alaymışım...
  • yabancılar ülkeden hisse ve dibs satarak çıkıyor lütfen doğru bilgi verelim!
  • Yine düşer.
  • Şu hal ve durumda ve de kayıplarda bu nasıl oldu anlamsk mümkün değil. Borsa gazla çalışmıyor lütfen :))

Borsa İstanbul'da işlem gören THYAO ve PGSUS hisseleri dün adeta uçuşa geçti. Dünkü işlemlerde yüzde 9.99'a varan getiri sağlayan hisseler yatırımcının yüzünü güldürdü.

Havacılık sektörünün normalleşme hedefleriyle birlikte yeniden faaliyete başlayacak olması hisse değerlerinde de artışa sebep oldu.

Bugün de çıkışını sürdüren hisselerde, THYAO 12.40'tan açılırken yüzde 5.76'lık değer artışı ile 13.04 civarlarından işlem görürken, PGSUS ise güne 59,85 ten başlayarak yüzde 4 civarında bir artış ile 61.45'ten işlem görüyor.

TAVHL (TAV Havalimanları Holding) de dünkü rekor artıştan sonra güne 21.00 dan başlayarak 4,70 lik bir artışla 22.20 seviyelerinden işlem görüyor.

©️AirportHaber

THY ve Pegasus hisseleri uçuşa geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Olacak şeymi ~ 4 yıl önce
Kaç aydır uçmayan havayolunun hisselerinin tavan yapmasına imkân yok!!! Bunca çalışanına maaş verecek, bankalara olan borçlar birikecek, büyük zarar açıklayacak ve hisseleri borsada tavan yapacak!!!! İmkansız!!! Yakında uçuşlar başladıktan sonra, yolcu sayısında büyük azalma yaşanacak!! Covid-19 dan korkan çok büyük bir kitle bir süre uçağa binmeyecek!! Birde ekonomik durumu bozulan büyük kesimde uçağa binecek para bulamayacak!!! Bunun dışında birde sosyal mesafeyi uçak içinde korumak için çok az yolcu ile uçmak zorumda kalacak şirketler. Bu durumları göz önünde bulundurursak, hesap çok basit!! Zarar ama öyle böyle bir zarar değil, korkunç bir zarar havayolu şirketlerini bekliyor!! Bunu kafası biraz çalışan herhangi birisi rahat görür ve havayolu şirketlerinin hisselerini ALMAZ!!!! Burda büyük bir HİLLE dönüyor bence!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkı Tutunun ~ 4 yıl önce
Sektör olarak uçuşa geçiyoruz.Yolcusuz uçaklarla bakın burası çokomelli uçuşa geçeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borsa ~ 4 yıl önce
THY inin en kisa zamanda tam kapasite ile ucuslara baslamasini cani gonulden arzu ediyorum fakat borsada bu sekilde yukselmesi spekulatorlerin isi, yatirimciyi magdur edecekler.
çok gezen ~ 4 yıl önce
uçuşların normale dönmesi yıllar alacak bugün yüzü gülen yatırımcıların yarın ağlamaları süpriz olmıyacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
THY 2 milyar 23 milyon TL zarar açıkladı Haberi neyin nesi peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yatırımcı ~ 4 yıl önce
uzmanlarında genel görüşürü, bu insanlar beklentiyi fiyatlıyor V şeklinde toparlanma için çok iyimser davranıyoruz diyor. ben %12 kar yeterli diyip kaçtım doğrusu ama türk milleti kahvaltıda yürek yiyip yatırım yapıyor
Spekülasyon! ~ 4 yıl önce
Havacılık sektörü bütün dünyada dibe doğru giderken bunların tavan yapması mümkün değil. Ortada bariz spekülasyon var. Bir hisse sektör aşağı yönlü giderken tavan yapması için çok uç işler olması gerekir. Diğer taraftan Bank of America'nın thyao hisselerini neden bu kadar şevkle aldığı da sorgulanmalı. Anormal hareketler bunlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ENGELLİEngellemeyin ~ 4 yıl önce
Thy Teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 yılda hastalanan A bakım dar gövde ucak teknisyeni 39 yaşında PERFORMANSTAN işten attı ALAY ETME ENGELLİ HASTA İŞSİZ BOŞTA YAŞAMAK ZOR SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Warren Buffett ~ 4 yıl önce
Bunca yıllık borsa spekülatörüyüm böyle ne şirket gördüm ne hisse gördüm ne de borsa gördüm. Havayolları uçamıyor, hisseleri coşuyor. Keşke United hisselerini sattığımda Pegasus alaymışım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ugr ~ 4 yıl önce
THY hisseleri için akıllı yatırımcı ; öngörülü davranır, uzun vadeli düşünür ve risk alır. Bu süreç 1 yıla kalmaz biter ve dipten hisse alanlar seneye yönetime ortak olabilir. Kısa vadeli şok olaylara ve raporlara bakarak sövmeyin. Geçen sene gramı 220 TL olan altın bu sene 390 ı gördü. Yatırım Tavsiyesi Değil ancak boş konuşmayın birşeyler üretin. Havacılık her 20 senede bir çakılır > uçar Bugünlerde üretime çok ihtiyacımız var. İster Fikir İster Ürün Saygılar...
yabancı ~ 4 yıl önce
yabancılar ülkeden hisse ve dibs satarak çıkıyor lütfen doğru bilgi verelim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nisan ve mayıs açıklanınca ~ 4 yıl önce
Yine düşer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret :) ~ 4 yıl önce
Şu hal ve durumda ve de kayıplarda bu nasıl oldu anlamsk mümkün değil. Borsa gazla çalışmıyor lütfen :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000