27 Ekim 2021, Çarşamba 15:54:57

THY Teknik Çalışanlarına Müjdeli Haber

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ile Özçelik-İş Sendikası arasında 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri devam ederken, sendika kanadından personele müjdeli haber geldi.
  • En az %30 zam ve yılda 4 ikramiye,aşağısı kurtarmaz zaten kurtarmiyorda
  • Bizim ikramiyeler noldu ilker aycı efendi hazretleri.niye devekuşu gibi kafanı kuma gömüyorsun,bi talimat verde bizim ikramiyeleri versinler.biliyorum zahmet olacak ama bi hallediver
  • AO tarafı yer personeli evden çalıştı, uçucular kesinti oranında çalıştı, biz yüzde yüz işe geldik. Geriye dönük bari bu fedakarlığımızı ödüllendirin. Uçaklar yere indiğinde iş yükü de artmıştı.
  • Ben olsam TGS de calisanlarin hiç birine maas falan vermem neden diye sorarsanız hani o saksakciligini yaptığınız sefleriniz müdürlerini yokmu onlar koltuklarında olmasın diye sizleri yalayıp ballayip is yaptırıyor yukarıya bildirip pirim aliyolar ya şimdi gidin o sefleriniz müdürlerine diyinki biz bu şartlar altında çalışmak istemiyoruz diyin ama nerde bunlari söyleyecek çalışan yada müdür şef yok ikramiye kesintisi yapılacağından bütün sefler mudurler aynı ısrarla baskiyla artırılan imzalar gibi bizzat kendim yaşadım atmadim imzayi attirdilar tekrardan attığım imzalı kağıdı almaya çalıştım vermediler lanet olsun diycem ama sirketin sucu deyil yöneticilerine lanet olsun diyorum
  • alıntıdır: 1 Temmuzdaki %10 iade ile maaşlar %76,45 e gelmişti. Şimdi %20 iade ile maaşlar %91,74 e çıkmış oldu. Daha %8,26 daha alacak var. Bu da bi %9 daha zam yapılmasını gerektiriyor.
  • Maaşları dolarla alalım. Eflasyon farkını hesaplamaktan kurtulun. Üzerine alacağınız da zam olsun.
  • Teknikteki arkadaşlar umarım hakettğinizin fazlasını alırsınız yakında , sizler de o uçaktan diğer uçağa gece gündüz koşturuyorsunuz , kokpit kabin teknik tgs herkesin büyük emeğini bizler görüyoruz ve empati kurup konuşuyoruz aramızda …
  • Bunun neyi müjde hakkımızı geri vermek müjde mi oldu şimdi en az 40 alın o zaman müjde diyelim giden gitti zaten bir yıldan fazladır eee?
  • İştiraklerden hiç bahsedilmiyor,bizler ne anlam ifade ediyoruz şirket için? Son 3-4 aydır tgsde bitmek tükenmek bitmeyen bir mesai krizi var insanlar 300-400 TL fazla maaş alabilmek için gece- gündüz çalışıyor.Yolcu yoğunluğu almış başını gitmiş,dolar almış başını gitmiş ama sizler hala personelden bir şekilde para kesme çabasındasınız. Yazıklar olsun!
  • Pilot maaşı beğenmezse başka firmaya geçiyor, bizim teknisyenler şu durumda bile mesai kovalıyor. 3 saat mesai 50 TL olsa da mesaiye kalacak yetkili teknisyenler var. Normal ücretini almadan mesaiye kalmasan, hemen düzelir bu maaşlar ama ölücüler yüzünden bu haldeyiz.

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ile Özçelik-İş Sendikası arasında 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri devam ederken, sendika kanadından personele müjdeli haber geldi.

Özçelik-İş Sendikası Başkanı Yunus Değirmenci tarafından yapılan açıklamada, THY Teknik'teki tüm iş gruplarındaki üyelere  yüzde 20 ücret artışı yapılacağı ifade edildi.

Değirmenci, "THY Teknik'teki üyelerimizin Pandemi nedeniyle yaşamış olduğu kayıpların giderilmesi için karşılıklı mutabakat sağlandı. Bu kapsamda THY Teknik'te tüm iş gruplarındaki üyelerimizin 1 Ekim itibariyle ücretlerinde yüzde 20 artış yapılacaktır. Üyelerimize ve işyerimize hayırlı olsun" dedi.

©AirportHaber.com

THY Teknik Çalışanlarına Müjdeli Haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Tgs ~ 2 yıl önce
En az %30 zam ve yılda 4 ikramiye,aşağısı kurtarmaz zaten kurtarmiyorda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Bizim ikramiyeler noldu ilker aycı efendi hazretleri.niye devekuşu gibi kafanı kuma gömüyorsun,bi talimat verde bizim ikramiyeleri versinler.biliyorum zahmet olacak ama bi hallediver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüzde yüz ~ 2 yıl önce
AO tarafı yer personeli evden çalıştı, uçucular kesinti oranında çalıştı, biz yüzde yüz işe geldik. Geriye dönük bari bu fedakarlığımızı ödüllendirin. Uçaklar yere indiğinde iş yükü de artmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs sofor055........ ~ 2 yıl önce
Ben olsam TGS de calisanlarin hiç birine maas falan vermem neden diye sorarsanız hani o saksakciligini yaptığınız sefleriniz müdürlerini yokmu onlar koltuklarında olmasın diye sizleri yalayıp ballayip is yaptırıyor yukarıya bildirip pirim aliyolar ya şimdi gidin o sefleriniz müdürlerine diyinki biz bu şartlar altında çalışmak istemiyoruz diyin ama nerde bunlari söyleyecek çalışan yada müdür şef yok ikramiye kesintisi yapılacağından bütün sefler mudurler aynı ısrarla baskiyla artırılan imzalar gibi bizzat kendim yaşadım atmadim imzayi attirdilar tekrardan attığım imzalı kağıdı almaya çalıştım vermediler lanet olsun diycem ama sirketin sucu deyil yöneticilerine lanet olsun diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ererer ~ 2 yıl önce
alıntıdır: 1 Temmuzdaki %10 iade ile maaşlar %76,45 e gelmişti. Şimdi %20 iade ile maaşlar %91,74 e çıkmış oldu. Daha %8,26 daha alacak var. Bu da bi %9 daha zam yapılmasını gerektiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş Hesaplaması ~ 2 yıl önce
Maaşları dolarla alalım. Eflasyon farkını hesaplamaktan kurtulun. Üzerine alacağınız da zam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Teknikteki arkadaşlar umarım hakettğinizin fazlasını alırsınız yakında , sizler de o uçaktan diğer uçağa gece gündüz koşturuyorsunuz , kokpit kabin teknik tgs herkesin büyük emeğini bizler görüyoruz ve empati kurup konuşuyoruz aramızda …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyi müjde ~ 2 yıl önce
Bunun neyi müjde hakkımızı geri vermek müjde mi oldu şimdi en az 40 alın o zaman müjde diyelim giden gitti zaten bir yıldan fazladır eee?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet Meleği ~ 2 yıl önce
İştiraklerden hiç bahsedilmiyor,bizler ne anlam ifade ediyoruz şirket için? Son 3-4 aydır tgsde bitmek tükenmek bitmeyen bir mesai krizi var insanlar 300-400 TL fazla maaş alabilmek için gece- gündüz çalışıyor.Yolcu yoğunluğu almış başını gitmiş,dolar almış başını gitmiş ama sizler hala personelden bir şekilde para kesme çabasındasınız. Yazıklar olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen vs. Pilot ~ 2 yıl önce
Pilot maaşı beğenmezse başka firmaya geçiyor, bizim teknisyenler şu durumda bile mesai kovalıyor. 3 saat mesai 50 TL olsa da mesaiye kalacak yetkili teknisyenler var. Normal ücretini almadan mesaiye kalmasan, hemen düzelir bu maaşlar ama ölücüler yüzünden bu haldeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 2 yıl önce
thy teknisyenleri bunu fazlası ile hak ediyor. madem iş var versinler maaşları yarı fiyatına çalışacak adam var tk da o yüzden yönetim rahat.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000