11 Ağustos 2020, Salı 14:01:29

THY Teknik A.Ş'den iş başvurusu yapanlara kötü haber

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. pandemi öncesinde açılan iş alım süreçlerini durdurdu.
  • Yazik ki ne yazik thy batiyor
  • Dis istasyonlarda isler yoğunken bizi yarı yariya çalıştırıyorlar teknikten tasarruf yapılmaz yapılırsa inşallah olmaz ama sonuçları büyük olur.
  • sonuçta bu arkadaşlar mülakat sürecini başarılı olarak atlatmışlar, tekrardan başvurun demek çok gereksiz olmuş. iyi niyet göstergesi olarak pandemi süreci sona erince biz ilk olarak bu arkadaşları alacağız denebilirdi.
  • Arkadaşlar o kadar insan onca mülakattan sonra eğitime başladılar işe başlayacakları günü sabırsızlıkla beklerken böyle bir haber çok yanlış. Bir de sonra tekrar başvurun yazmış eğitim devam edecek bile dememiş ayıp. Pandemi sonrası torpille bir sürü işe yaramayan insan alacaksınız sonra personel aldık diyeceksiniz. Siz işini layıkı ile yapan insanları alsaydınız şimdiye çoktan en iyi bakım firması olurdunuz. Devlet bile varlık fonuna bağlandığına pişman thy nin. Hep zarar abuk subuk harcamalar milyon dolar reklam yatırımları noldu fısssssss
  • Pandemi sürecinde thy ve teknik a.ş ye parti referanslı kaç kişi alındığı araştırılmalı.
  • Geçen aylarda bi şarlatan vardı güya havacılık sektöründe binlerce teknisyene ihtiyaç duyulacak falan diyordu. milletin parasına göz dikmiş dolandırıcılar. uçuş okullarda hala hayal satıyor. parası olan önce IATA ICAO gibi otoritelerin raporlarını okusun sonra karar versin... Tilki dolu piyasa DİKKAT!
  • Bundan doğal ne olabilir ki?Elaman fazlalığı varken elaman alacak hali yokki Thy'nin .
  • Hayırlısı olsun haklarında bu dönemde bosu boşuna aylarca bekleyip umut etti insanlar. Gecen ay da pilot alımlarında aynısını yaptılar
  • başvurusu olumlu sonuçlanıp eğitime başlamış fakat pandemiden dolayı ara verilmiş adaylara da bir bilgilendirme yapılsın artık, aylardır elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. pandemi öncesinde açılan iş alım süreçlerini durdurdu.

THY Teknik A.Ş. tarafından görüşmelere davet edilen ve mülakat süreci devam eden adaylara gönderilen mesajla iş alım sürecinin iptal edildiği belirtildi.

İş başvurusunda bulunan adaylara gönderilen mesajda, "İlerleyen dönemde şirketimizin işe alım süreçlerinin normale dönmesi ile birlikte eğitim ve deneyimlerinize uygun ilan açılması durumunda ilanlarımıza tekrar başvuru yapabilirsiniz" denildi.

 

THY Teknik A.Ş'den iş başvurusu yapanlara kötü haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Celebi mehmet ~ 4 yıl önce
Yazik ki ne yazik thy batiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen Bey ~ 4 yıl önce
Dis istasyonlarda isler yoğunken bizi yarı yariya çalıştırıyorlar teknikten tasarruf yapılmaz yapılırsa inşallah olmaz ama sonuçları büyük olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÖYLE OLMAMALI ~ 4 yıl önce
sonuçta bu arkadaşlar mülakat sürecini başarılı olarak atlatmışlar, tekrardan başvurun demek çok gereksiz olmuş. iyi niyet göstergesi olarak pandemi süreci sona erince biz ilk olarak bu arkadaşları alacağız denebilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ah ~ 4 yıl önce
Arkadaşlar o kadar insan onca mülakattan sonra eğitime başladılar işe başlayacakları günü sabırsızlıkla beklerken böyle bir haber çok yanlış. Bir de sonra tekrar başvurun yazmış eğitim devam edecek bile dememiş ayıp. Pandemi sonrası torpille bir sürü işe yaramayan insan alacaksınız sonra personel aldık diyeceksiniz. Siz işini layıkı ile yapan insanları alsaydınız şimdiye çoktan en iyi bakım firması olurdunuz. Devlet bile varlık fonuna bağlandığına pişman thy nin. Hep zarar abuk subuk harcamalar milyon dolar reklam yatırımları noldu fısssssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Partili ~ 4 yıl önce
Pandemi sürecinde thy ve teknik a.ş ye parti referanslı kaç kişi alındığı araştırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik a.s ~ 4 yıl önce
Icindemisiniz bilmem ama suan dediginiz gibi birsey yok
F A K I R ~ 4 yıl önce
Geçen aylarda bi şarlatan vardı güya havacılık sektöründe binlerce teknisyene ihtiyaç duyulacak falan diyordu. milletin parasına göz dikmiş dolandırıcılar. uçuş okullarda hala hayal satıyor. parası olan önce IATA ICAO gibi otoritelerin raporlarını okusun sonra karar versin... Tilki dolu piyasa DİKKAT!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gayet normal ~ 4 yıl önce
Bundan doğal ne olabilir ki?Elaman fazlalığı varken elaman alacak hali yokki Thy'nin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anormal ~ 4 yıl önce
Burada alımı iptal olanlar mülakatı bitip birimleri belli olup eğitimlerine başlayan kişiler. Herkesin bir planı bütçesi var.
tech ~ 4 yıl önce
şu cadetleride göndersinler hepsi egede güneyde tatil yapıyor cepleri dolduruluyo ne de olsa TK tarafından külliyen israf para bizim paramız çağırsan gelip bişi yaramayacak biz hiç yoktan çalışırız
Hakkımız Yenmesin ~ 4 yıl önce
Evet durumu bizlerde gayet normal karşıladık fakat ortada bunca süreçten geçip kazanılmış bir hak var en azından sonraki alımda başvurursunuz demek yerine ilk alımda bizi bu sürece dahil etmeden hakkımızı vereceklerine dair beyanda bulunmalılar.
Yorumsuz ~ 4 yıl önce
Hayırlısı olsun haklarında bu dönemde bosu boşuna aylarca bekleyip umut etti insanlar. Gecen ay da pilot alımlarında aynısını yaptılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mülakata giren kişi ~ 4 yıl önce
Böyle bie mail yok şuanda bu haberde yalan
Ne yapacağını bilmeyen topluluğu ~ 4 yıl önce
İş başı tarihi verdiler son 1 ay SGK girişin olmaması gerekiyor dediler mecbur kendi isteğimizle gidip işten de ayrıldık iş başına 3 gün kala iş başı iptal dediler ne iş bulduk ne bir haber alabildik temmuzda değerlendirme süreciniz ağustos ayında yapılması planlanmaktadır dediler bu sabah da işe alım iptal dediler.Herşeyimizden vazgeçtik 5 aydır da işsiz dolaşıyoruz gün saydık hatta saat saydık sonuç bu
eğitim ~ 4 yıl önce
başvurusu olumlu sonuçlanıp eğitime başlamış fakat pandemiden dolayı ara verilmiş adaylara da bir bilgilendirme yapılsın artık, aylardır elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 4 yıl önce
Beklemeyin boşuna zor
Kardeş ~ 4 yıl önce
Bilgiyi yanlış yerden istiyorsunuz torpillerinizi arayın ne olcak söylerler
bosuna bekleme (( ~ 4 yıl önce
1 yıl icinde iyi haber cıkmaz .. bak basinin caresine ... bir dost
Akademi ~ 4 yıl önce
Akademideydim egitim devamı ıcın 2021 ekım denmıstı bıze bu sefer de carsamba gunu gisad a cagırıldı 10/15 kısı acaba bızım eğitimlerimizede son mu vericek tk .. hıcbı bılgı verilmeden sadece cagrıldık gisad ta
Yürüüü ~ 4 yıl önce
Başka kapıya
S400 ~ 4 yıl önce
hadi Antalya ya konuslandırıp sistemi aktif hale getirelim ... niye aldık kullanmayacaksak ?
Typ ~ 4 yıl önce
Sizin eğitim neydi ? Biz de kabiniçi için bekliyoruz hala ses soluk yok
Yapıldı ~ 4 yıl önce
Biz zaten tüm aşamaları geçmiş başlamayı bekliyorduk bugün bu mail geldi sizler içinde malesef yakın zamanda aynı mail gelir diye düşünüyorum.
Bence ~ 4 yıl önce
olmayacakmış gibi düşünüp hayatınıza devam edin, geçiminizi sağlamaya bakın , haber vermez vermez bir anda gelin der hiç belli olmaz işleri.
Thy ~ 4 yıl önce
Thy son demlerini yaşıyor.Ha migrosda kasiyer ha Thy teknik de teknik destek aynı şey

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000