29 Ekim 2018, Pazartesi 11:49:51

THY Teknik A.Ş'de anlaşma sağlanması an meselesi!

THY Teknik A.Ş. Yönetimi ile Çelik-İş Sendikası arasında yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde flaş bir gelişme yaşandı. Tarafların anlaşmaya varmasının an meselesi...
  • Kaptana %56 iyileştirme ve asıl sözleşmeleri Ocak ayında olacak, kuvette ihtimal bir o kadar daha zam alacaklar, hosteslere %20 zam. Veeeeee uçak teknisyenine %9,17. Bu bizlere hakarettir, yeri geldi zam almadan çalıştık, yeri geldi yemek yemeden aman rotar olmasın diye koşturup durduk. Bi güne bir gün kaptana extra yük getirecek autopilot arızası ile uçak mı verdik? cabin pressure controller (cpc) arızası ile uçakmı verdik ? Elimizden geleni yapıyoruz teknik olarak ama 9,17 zammı kabul etmiyorum, edemiyorum arkadaş . Sizin olsun zammınız, hayırlısıyla Qatar, yada başka firmalar ile yolumuza devam ederiz.
  • Gördüğümüz değere bak
  • Karşılıklı danışıklı dövüş. Hayalî ihracat. Naylon fatura. Tiyatro. Hayaller A.O gerçekler TEKNİK AŞ.
  • alım var mı?
  • Özçelikiş miş senin her tarafın sendika olsa kaç yazar işçi satıcıları! hangimizin bir isteğini sundunuz yönetime anca bildiğinizi okuyun iki isteğimiz vardı; birincisi atılan olursa fon oluşturulsun iş bulana kadar yardım edelim, ikincisi birinciyi gerçekleştirdikten sonra masaya yumruğunu vur kalk! Sonra ne mi oldu kemküm ettiniz durdunuz delikanlımısınız siz lan!
  • Flaş gelişme neymiş? Saçma sapan alakasız manşetlerden midemiz bulandı artık.
  • %5 verin yeter..aslında o bile çokta
  • %12
  • Görüşme nerede yapılıyor hep beraber gidelim
  • 750tl iyileştirme + 2000 imza parası + % 35 zam deniyor

THY Teknik A.Ş. Yönetimi ile Çelik-İş Sendikası arasında yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde flaş bir gelişme yaşandı. Tarafların anlaşmaya varmasının an meselesi...

Çelik-İş Sendikası ile THY Teknik A.Ş. Yönetimi arasında yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri 30 Mayıs 2018 tarihinde başlamış ve tarafların çok kez bir araya gelmesine rağmen bir türlü anlaşmaya varılamamıştı. Uzun süredir devam eden görüşmelerden netice alınamaması üzerine arabulucuya gidildi. Arabulucu sürecinde de TİS konusunda anlaşmazlıklar bir türlü aşılamadı.

ANLAŞMA AN MESELESİ

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Teknik A.Ş. Yönetimi ile Çelik-İş Sendikası temsilcileri Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yarın bir araya gelecek. 14:00'da başlaması beklenen görüşmeler öncesinde büyük ölçüde mutabakata varıldığı ve son pürüzlerin de bu görüşmede giderilmesinin planlanıldığı öğrendildi.

THY Teknik A.Ş. Yönetimi'nin çalışanları mutlu edecek adımlar atacağı ve İstanbul Yeni Havalimanı'na geçiş öncesinde teknisyenlerin yüzünü güldürecek gelişmelerinin yaşanmasının beklendiği belirtildi. Yarın gerçekleşecek görüşme sonrasında tarafların 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'ni imzalayabileceği bilgisine ulaşıldı.

THY Teknik A.Ş'de anlaşma sağlanması an meselesi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

B1 C/S ~ 5 yıl önce
Kaptana %56 iyileştirme ve asıl sözleşmeleri Ocak ayında olacak, kuvette ihtimal bir o kadar daha zam alacaklar, hosteslere %20 zam. Veeeeee uçak teknisyenine %9,17. Bu bizlere hakarettir, yeri geldi zam almadan çalıştık, yeri geldi yemek yemeden aman rotar olmasın diye koşturup durduk. Bi güne bir gün kaptana extra yük getirecek autopilot arızası ile uçak mı verdik? cabin pressure controller (cpc) arızası ile uçakmı verdik ? Elimizden geleni yapıyoruz teknik olarak ama 9,17 zammı kabul etmiyorum, edemiyorum arkadaş . Sizin olsun zammınız, hayırlısıyla Qatar, yada başka firmalar ile yolumuza devam ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cs ~ 5 yıl önce
Gördüğümüz değere bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Savaşma Seviş! ~ 5 yıl önce
Karşılıklı danışıklı dövüş. Hayalî ihracat. Naylon fatura. Tiyatro. Hayaller A.O gerçekler TEKNİK AŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 5 yıl önce
alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sucuk markası gibisin ~ 5 yıl önce
Özçelikiş miş senin her tarafın sendika olsa kaç yazar işçi satıcıları! hangimizin bir isteğini sundunuz yönetime anca bildiğinizi okuyun iki isteğimiz vardı; birincisi atılan olursa fon oluşturulsun iş bulana kadar yardım edelim, ikincisi birinciyi gerçekleştirdikten sonra masaya yumruğunu vur kalk! Sonra ne mi oldu kemküm ettiniz durdunuz delikanlımısınız siz lan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shsh ~ 5 yıl önce
Flaş gelişme neymiş? Saçma sapan alakasız manşetlerden midemiz bulandı artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flght ~ 5 yıl önce
%5 verin yeter..aslında o bile çokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raşit Gulpivop ~ 5 yıl önce
%12

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toplantı nerede ~ 5 yıl önce
Görüşme nerede yapılıyor hep beraber gidelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Loading%99 ~ 5 yıl önce
750tl iyileştirme + 2000 imza parası + % 35 zam deniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahahaah ~ 5 yıl önce
Hahahahahahahahaah
Mechanic ~ 5 yıl önce
Sanmıyorum yüzde 35 zor bu adamlarla
Omg ~ 5 yıl önce
Kim diyor
zırtttttt ~ 5 yıl önce
he heee komedi yapmaya meraklısınız
Toplantı ~ 5 yıl önce
Üyelere açık mı
BACIDESTROYER ~ 5 yıl önce
Yok arap öyle olur mu 1000 lira iyileştirme 2000 lira güzelleştirme 3500 lira pekiştirme 10k imza parasi %97.3 de zam diyorlar
teknisyen ~ 5 yıl önce
kim diyor ?
Komik ~ 5 yıl önce
Hahahahaha.. YKurulu yap dese bile FÇ yapmaz. Sendika %14'e fit zaten.
kral ~ 5 yıl önce
sen yanis duymussun 3000 ilestirme 100 100 zam

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000