09 Nisan 2018, Pazartesi 15:01:28

THY Star Alliance üyeliğinin 10. yılını kutluyor

Türk Hava Yolları, 1997 yılında kurularak uluslararası ölçekte seyahat edenler için kapsamlı bir ulaşım hizmeti sunan ilk küresel havayolu ittifakı Star Alliance’a üyeliğinin 10. yılını kutluyor.
  • BAKIYORUMDA ŞİRKETİN BAŞINA GEÇTİĞİ İLK GÜNKÜ HALİNDEN ESER YOK ŞİRKETİ DEĞİL KENDINI YENİLİYOR VİZYON MİSYON SIFIR CEPHE ÇALIŞMASI SADECE
  • Ya bıyık bırakın ya da bırakmayın,beyaz mısın? siyah mı? hep gri, hep gri
  • Zam lütfen zam thy yönetimine sesleniyoruz zam diyoruz iki yıldır zam yok doco artık çalışanları bıraktı bu başarıların inşallah her daim devamı gelir ama nolur zam
  • yediğiniz hakları adaletsizliğinizi kutlayın.
  • Candan Karlıtekin'in stratejilerinin kaymağını yiyorsunuz hala. Ama çok geçmez bir şeyler olacak gibi bu şirkete. Yöneticilerin hep Kartal imam hatipli olması yetmezmiş gibi asli işindeki en önemli kelimeleri kavramları bilmeyenler var.
  • Gerek yok böyle şeylere. Bunlar önümüzden güler arkadan kuyumuzu kazar. Frankfurt havalimanj yolcusunu az kaldı geçeceğiz
  • 10 yıldır thy de taseron guvenlik olarak çalışıyorum ve su an aldığım maaş arkadaşlar 1.724 sizce bu ahlaki biseymi. .sadece şunu diyorlar işine geliyor sa çalış ve ya çalışma. . Thy yöneticileri utanir inşallah bunu ukurlarsa. .
  • Bir kac tane .... yi fotoda goremedim...
  • bizi ne zaman kadroya alıyorsun başkan bizde biraz mutlu olalım .THY de bu kadar taşeron varken neyin starı bu?
  • Star Alliance Gold kart sahipleri, birlikteki tüm hava yollarının uçtuğu noktalarda avantajlıdır, Konya hariç!...

Türk Hava Yolları, 1997 yılında kurularak uluslararası ölçekte seyahat edenler için kapsamlı bir ulaşım hizmeti sunan ilk küresel havayolu ittifakı Star Alliance’a üyeliğinin 10. yılını kutluyor.

Nisan 2008’de Star İttifakı’na 20. üye havayolu şirketi olarak katılan Türk Hava Yolları’nın ittifaka katılımının 10. yılı bugün, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve Star Alliance CEO'su Jeffrey Goh’un katılım gösterdiği özel bir etkinlikle Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binası’nda kutlandı.

Törende konuşma yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı, İlker Aycı; “Bugün, Star Alliance CEO'su Jeffrey Goh ile birlikte Star Alliance üyeliğimizin 10. yıl dönümünü kutlamak adına sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Star Alliance ve üyeleri için değerli bir ortak olan Türk Hava Yolları, dün ve bugün olduğu gibi yarın da, ittifakın sağlam adımlarla ilerleyişini sağlayacak ortak stratejide belirleyici unsur olmayı sürdürecektir. Dünyanın en çok ülke ve uluslararası destinasyonuna uçan havayolu şirketi, Türk Hava Yolları olarak önümüzdeki dönem, ittifak dâhilinde çok daha güçlü birliktelikler inşa edeceğimize ve ortak hedefler doğrultusunda ses getirecek başarı hikâyelerine el birliği ile imza atacağımıza inancımız tam.” dedi. 

Star Alliance CEO’su Jeffrey Goh da yaptığı konuşmada; “İstanbul'daki bu özel etkinlikte sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir zevk. Son on yılda Türk Hava Yolları, Star Alliance'ın küresel ağını geliştirmede, özellikle de Türkiye, Orta Asya ve Orta Doğu'ya erişimini iyileştirmede önemli bir rol oynadı. Dijital teknolojiden yararlanarak müşteri deneyimini geliştirmeye odaklandığımız üçüncü on yılımızda da Türk Hava Yolları'nın yakın iş birliğini ve desteğini temin etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” şeklinde görüş bildirdi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na destek

Star Alliance CEO’su Jeffrey Goh, İstanbul Yeni Havalimanı’nın tam zamanında yapıldığını belirterek, yolcuların ihtiyaçlarını karşılayacak rekabetçi bir HUB olacağını ifade etti. Basın mensuplarının İstanbul Yeni Havalimanı’na ilişkin sorularını yanıtlayan Star Alliance CEO’su Jeffrey Goh, ”Atatürk Havalimanı’nın bazı zorluklar nedeniyle THY ve Star Alliance için bazı yeterlilikleri karşılamada zorlanıyor. Bu anlamda İstanbul Yeni Havalimanı tam zamanında yapılıyor. Star Alliance ve Türk Hava Yolları yeni havalimanı'nın inşaatında bazı konularda birlikte çalıştı. İstanbul Yeni Havalimanı bünyesinde barındıracağı tesislerle hem hizmette hemde yolcuların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak rekabetçi iyi bir HUB olacak” dedi. 

Üyeliğe giriş yaptığı tarihte ittifakın mevcut uçuş ağına 31 yeni destinasyon ekleme imkânına sahip olan Türk Hava Yolları, bugün ise toplamda 72 destinasyonla Star Alliance markasını global düzlemde çok daha görünür hâle getirmekte.

Kazan-Kazan işleyişine dayalı ittifak üyeliği üzerinden Star Alliance üyesi diğer 27 havayolu şirketi ile birlikte Türk Hava Yolları, insanları ve kültürleri birbirine bağlayan kapsamlı uçuş alternatiflerini yolcularının istifadesine sunuyor.

Sayısız uçuş alternatifinin yanı sıra, Türk Hava Yolları yolcu sadakat programı, Miles & Smiles üyeleri, ittifak avantajlarının tümünden faydalanabiliyorlar. Tüm üye havayolu uçuşlarında mil kazanıp harcayabilmekle birlikte, dünya çapında 1000'den fazla özel yolcu salonuna erişim sağlayarak, ekstra bagaj hakkı, öncelikli bagaj teslimatı, güvenlik kontrolünden hızlı geçiş, özel check-in kontuarları ve uçağa öncelikli alım hizmetlerinden de yararlanabiliyorlar.









THY Star Alliance üyeliğinin 10. yılını kutluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Bakıyorum ~ 6 yıl önce
BAKIYORUMDA ŞİRKETİN BAŞINA GEÇTİĞİ İLK GÜNKÜ HALİNDEN ESER YOK ŞİRKETİ DEĞİL KENDINI YENİLİYOR VİZYON MİSYON SIFIR CEPHE ÇALIŞMASI SADECE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zozo ~ 6 yıl önce
Ya bıyık bırakın ya da bırakmayın,beyaz mısın? siyah mı? hep gri, hep gri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moda ~ 6 yıl önce
Badem modası
Doco ~ 6 yıl önce
Zam lütfen zam thy yönetimine sesleniyoruz zam diyoruz iki yıldır zam yok doco artık çalışanları bıraktı bu başarıların inşallah her daim devamı gelir ama nolur zam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUTLAMALAR ~ 6 yıl önce
yediğiniz hakları adaletsizliğinizi kutlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semih ~ 6 yıl önce
Candan Karlıtekin'in stratejilerinin kaymağını yiyorsunuz hala. Ama çok geçmez bir şeyler olacak gibi bu şirkete. Yöneticilerin hep Kartal imam hatipli olması yetmezmiş gibi asli işindeki en önemli kelimeleri kavramları bilmeyenler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 6 yıl önce
Gerek yok böyle şeylere. Bunlar önümüzden güler arkadan kuyumuzu kazar. Frankfurt havalimanj yolcusunu az kaldı geçeceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taseron ~ 6 yıl önce
10 yıldır thy de taseron guvenlik olarak çalışıyorum ve su an aldığım maaş arkadaşlar 1.724 sizce bu ahlaki biseymi. .sadece şunu diyorlar işine geliyor sa çalış ve ya çalışma. . Thy yöneticileri utanir inşallah bunu ukurlarsa. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 6 yıl önce
Niye utansinlar ki? Ise girerken sozlesme imzalamadiniz mi? Orada konumun ve alacagin maas yazmiyo muydu? Simdi bu aglamalar niye ben onu anlamadim. Aynen oyle begenmiyosan git baska yerde calis. Yerin aninda doldurulur
Ah Be Kardeşim ~ 6 yıl önce
Sözleşme yapıyorsun ki bi sonraki yıl şartlar iyi olur diyosun bak ekonominin güçleniyor ya guclendikcede personel hakkı da daha iyi yerlere gelir diyosun. .o zaman kimseye zam yapılmasın sözleşme başta ne ise hep o kalsın ne kar ikramiyesi verilsin ekstradan nede başka bişey calistigin is boyunca. .her keres aldığı ekstra paraları geri versinler sonuçta oda sözleşmede yok. Rumuz iyi düşün ama fazla içmeden. .mantıklı dusun
Kardeşim rumuz ~ 6 yıl önce
Bak resmi kurumlarda ki taseronlarinda sözleşmesi vardı ..Ama öyle kalmadılar devlet o taseronlara haksızlık olduğunu düşündükleri için herkes kadroya gecti..dikkatini çekerim onların sözleşmesinde oda yoktu. .. uyu şimdi uyaninca yine düşün rumuz kardeşim.
.... lari ~ 6 yıl önce
Bir kac tane .... yi fotoda goremedim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik taşeron ~ 6 yıl önce
bizi ne zaman kadroya alıyorsun başkan bizde biraz mutlu olalım .THY de bu kadar taşeron varken neyin starı bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konya hariç!... ~ 6 yıl önce
Star Alliance Gold kart sahipleri, birlikteki tüm hava yollarının uçtuğu noktalarda avantajlıdır, Konya hariç!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000