23 Şubat 2019, Cumartesi 11:24:22

THY o testleri iniş sonrasında da yapacak

Türk Hava Yolları, uzun süredir İstanbul çıkışlı uçuşlarda uyguladığı psikoaktif madde ve limit dışı alkol kullanımı tarama testlerini artık İstanbul varışlı seferlerinde de gerçekleştirecek.
  • Kabinde ot için oldumu.? Yada duyan oldumu? Sensöerleri veya ikazları elle devre dışı bırakmak olabilabiliyormu
  • asıl mesele güvenlik falan değil.malum partinin politikasını enjekte etmektir.keyfi bir uygulamadır.yaparsa kendi kaybeder yolcu memnuniyeti tamamen yatıyı yapan şahıslara bakmaktadır.bu kadar sıkarsan ileride dersin, aaa yolcu sayımız niye azaldı..demedi deme sonra doco falan da kurtaramaz seni yavru kuş.hep boş işlerle uğraşmaktasınız.. personel politikalarınız bitik.bide sahi yeni istanbul Atatürk havalimanı noldu..?
  • Üfletme boşuna amirim. Promille ölçülmez bu hasretin sarhoşluğu!
  • Hızlı olsun da yani benim istirahat vaktimden çalmasın da ne yaparlarsa yapsınlar. Yok 15-20 dakika sürecek denirse beni bulamazlar.
  • Asıl yatidan dönenlere yapacaksin.gör sen cümbüşü ozaman
  • Acil! SIM oncesi tum SFI ve ekip kontrolden gecmeli. Bilginize
  • Bence
  • neden istanbul, başka yerde müsama mı var
  • Yetmez dostlar, daha fazlası lazım İnsanların evlerinde olabildikleri 12 saatte de yapın testinizi Emeklerinin karşılığı olan maaş farklarınıda vermeyin, sendikanızla birlikte iç edin FTL limitlerini kendinize göre yorumlayıp karşınızdakini insan değil bir rakam olarak görmeye devam edin, az bile yapıyorsunuz, iş barışı kime lazım ki birilerinin buyurduğu gibi... Bir kere, tek bir kere de uçuculara güzel haber diye başlığınız olacak mı acaba ? Sanmam ....
  • ekip pek içmez zaten müşteri içinde. gördüğü insan sayısı 200-300. illa birisi çakar. Ama ya gorulmeyenler?

Türk Hava Yolları, uzun süredir İstanbul çıkışlı uçuşlarda uyguladığı psikoaktif madde ve limit dışı alkol kullanımı tarama testlerini artık İstanbul varışlı seferlerinde de gerçekleştirecek.

THY Yönetimi tarafından personele yapılan duyuruda, söz konusu testlerin THY sağlık personeli tarafından sefer sonrası yolcu inişini takiben gerçekleştirileceği belirtildi.

İşte THY tarafından personele gönderilen o yazı:

"THY A.O'nun "Uçuş Personeli Alkol ve Psikoaktif Madde Kontrollerine İlişkin Talimat (SHT-3M)" kapsamında çalışan personelinin görevi esnasında psikoaktif madde ve limit dışı alkol kullanımını tespit etmeye yönelik rastgele tarama testi yapmakla yükümlüdür. İstanbul çıkışlı seferlerde yürütülen uygulamaya ek olarak, İstanbul varışlı seferlerde de alkol ve psikoaktif madde testleri yapılmaya başlanacaktır. Testler, Ortaklığımız sağlık personeli tarafından sefer sonrasında yolcuların inişini takiben uçak başında yapılacaktır. Uçuş ve kabin ekibi üyelerinin sağlık personeline gereken yardım ve kolaylığı göstermesi hususuna rica eder, emniyetli uçuşlar dileriz"

THY o testleri iniş sonrasında da yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Hiç ~ 5 yıl önce
Kabinde ot için oldumu.? Yada duyan oldumu? Sensöerleri veya ikazları elle devre dışı bırakmak olabilabiliyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesele ~ 5 yıl önce
asıl mesele güvenlik falan değil.malum partinin politikasını enjekte etmektir.keyfi bir uygulamadır.yaparsa kendi kaybeder yolcu memnuniyeti tamamen yatıyı yapan şahıslara bakmaktadır.bu kadar sıkarsan ileride dersin, aaa yolcu sayımız niye azaldı..demedi deme sonra doco falan da kurtaramaz seni yavru kuş.hep boş işlerle uğraşmaktasınız.. personel politikalarınız bitik.bide sahi yeni istanbul Atatürk havalimanı noldu..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 5 yıl önce
Üfletme boşuna amirim. Promille ölçülmez bu hasretin sarhoşluğu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 5 yıl önce
Hızlı olsun da yani benim istirahat vaktimden çalmasın da ne yaparlarsa yapsınlar. Yok 15-20 dakika sürecek denirse beni bulamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslında ~ 5 yıl önce
Asıl yatidan dönenlere yapacaksin.gör sen cümbüşü ozaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Go-Takeoff ~ 5 yıl önce
Yatı mı kaldı kardeş.Havaada İstirahat ediyor herkes;)
Beyin var mı sende?? ~ 5 yıl önce
Zaten onlar da dahil. Uçuş sonrası ne demek?!?! Yatıdan sonra arabayla mı dönüyoruz sanıyosun. Sana da beyin testi yapılsın
Beraber ~ 5 yıl önce
Demekki senin de sıkıntın var.
SIM ~ 5 yıl önce
Acil! SIM oncesi tum SFI ve ekip kontrolden gecmeli. Bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Söyledik ~ 5 yıl önce
Yıllarca ama dinletemedik....sim öncesi de kontroller yapılmalı.....!Beğenmeyenlerin işine gelmez tabii...
KAy ~ 5 yıl önce
Sim öncesi mi? Sim sırasında kimin hayatını tehlikeye atıyorlar ki? Sim öncesi hatta sim sırasında alkol alsalar ne olur?
pic ~ 5 yıl önce
hocam o zaman hiç çekilmezler. bırak böyle kalsın.
Dis, ic Yati ucuslar hepsi kontrol edilmeli! ~ 5 yıl önce
Bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 5 yıl önce
Kimsin
ne olacak!! ~ 5 yıl önce
Amirim ben.
131.650 ~ 5 yıl önce
neden istanbul, başka yerde müsama mı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbul dönüşü diyor ~ 5 yıl önce
yani yatı görevinden dönenler vs....
komik ~ 5 yıl önce
Otelde uçuştan önce içse uzun uçuşlarda gelene kadar bir şey kalmaz zaten. kaldı ki adam alkollü uçuşu yaptıktan sonra yakalasan nolur. yaptık mı yaptık demek için uydurulmuş bir prosedür. Yatı meydanında otelde veya alanda yap yapacaksan ki bir işe yarasın.
Yapın ağalar beyler, daha fazlasını yapın ~ 5 yıl önce
Yetmez dostlar, daha fazlası lazım İnsanların evlerinde olabildikleri 12 saatte de yapın testinizi Emeklerinin karşılığı olan maaş farklarınıda vermeyin, sendikanızla birlikte iç edin FTL limitlerini kendinize göre yorumlayıp karşınızdakini insan değil bir rakam olarak görmeye devam edin, az bile yapıyorsunuz, iş barışı kime lazım ki birilerinin buyurduğu gibi... Bir kere, tek bir kere de uçuculara güzel haber diye başlığınız olacak mı acaba ? Sanmam ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklılar ~ 5 yıl önce
Bence her saat başı yapılmalı ! 24 saat boyunca her saat başı... Haa FTL falan, insalar yorgunluktan uyuya kalıyor falan, geçiniz bunları, her saat başı alkol kontrolü lüften, içki emniyeti önemli.
Memuristan ~ 5 yıl önce
Bağırın ülen iltica geliyor diye bağırın!
ZaireCumhurbaskanı ~ 5 yıl önce
ekip pek içmez zaten müşteri içinde. gördüğü insan sayısı 200-300. illa birisi çakar. Ama ya gorulmeyenler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000