05 Ağustos 2020, Çarşamba 14:21:25

THY İstanbul-Bişkek seferlerine yeniden başladı

Türk Hava Yolları haftada iki kez gerçekleştirilen İstanbul-Bişkek-İstanbul seferlerine yeniden başladı.
  • Kabin ve kokpite laf utazan tgs li ve teknik arkadaşlara sesleriniyorum ne alaka bu haberin altına diyeceksiniz içimden geldi, kabin ve kokpitin maaşınızı konuşmaktan bıkmadınız mı? Ingilizceniz olsaydı birazcık uçucu personel olurdunuz böyle uzaktan fake fake yorum yazarsınız anca,

Kırgızistan'daki Türkiye Büyükelçiliği, Türk Hava Yolları’nın haftada iki kez gerçekleştirilen İstanbul-Bişkek-İstanbul seferlerine yeniden başladığını açıkladı.

Büyükelçilik tarafından yapılan açıklama;

Türk Hava Yolları İstanbul-Bişkek-İstanbul uçuşları ile ilgili bilgilendirme duyurusu: 4 Ağustos 2020 Değerli vatandaşlarımız, Türk Hava Yolları İstanbul-Bişkek-İstanbul hattında haftada iki kere olmak üzere uçuşlara başlamıştır.

Bişkek'ten İstanbul'a bu aşamada THY'den bilet satın alarak uçuş yapılabilmektedir. Ancak, İstanbul - Bişkek uçuşlarına Kırgız Cumhuriyeti vatandaşları alınmaktadır.

T.C. vatandaşları dahil yabancıların Kırgızistan'a girişi esas itibariyle yasak olmakla birlikte bir dizi istisna mevcuttur.

- Diplomatik misyon çalışanları ve aileleri,
- anılan diplomatik misyonların talebine konu oluşturan (bilhassa W1 ve W2 vizesi hamili işadamı) yabancı ülke vatandaşları,
- yabancı ülke resmi heyet üyeleri,
- Kırgızistan'da çalışma vizesine sahip yabancılar,
- Kırgız Cumhuriyeti vatandaşlarının yakın akrabası olan yabancı uyruklular,
- Yük taşımacıları,
- Pilotlar ve makinistler Kırgızistan'a istisnai olarak giriş yapabilmektedir.

İstisnai kategorideki yabancılar ile Kırgız vatandaşlarından ülkeye girişlerinde PCR test sonucu talep edilmemekte ve karantina uygulanmamaktadır. Bilgilerine saygıyla duyurulur.

©AirportHaber

THY İstanbul-Bişkek seferlerine yeniden başladı

Yorumlar

Capt 330 ~ 4 yıl önce
Kabin ve kokpite laf utazan tgs li ve teknik arkadaşlara sesleriniyorum ne alaka bu haberin altına diyeceksiniz içimden geldi, kabin ve kokpitin maaşınızı konuşmaktan bıkmadınız mı? Ingilizceniz olsaydı birazcık uçucu personel olurdunuz böyle uzaktan fake fake yorum yazarsınız anca,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000