01 Haziran 2023, Perşembe 15:28:05

THY Genel Kurulu Ne Zaman Yapılacak?

Türk Hava Yolları (THY) yatırımcıları yıllık olağan genel kurulun ne zaman yapılacağını merak ediyor.
  • Kokpit, Kabin ve yhm savaşının olmadığı bir yıl dilerim
  • Ayaklar baş olmuş, bazıları kendileri hak etmeden aldıkları paraları görüp hak edilmiş hakları gasp edilenlere akıl veriyor:)
  • Tgs'de korku dolu dakikalar xD
  • Aşağıda tek kelime ingilizce bilmeyen, malum şehirden, takımında 3 kişinin çalıştığı ve 15 kişinin yattığı bir şirketin personeli kabin ekibinin aldığı paraya laf etmiş. Senin yerde sorununu anlayamadığın e ü dediğin yabancı hamile yolcuya 10 km havada ben doğum yaptırdım, sen kendini kabinle nasıl bir tutarsın?
  • Gecenin saat birinde liyakatsiz gazeteciden ayar yiyen, kokpitin, kabinin ve tekniğin hakkında tgs işçilerine dedikodu yapan ykb başkanı bizi düşündürüyor.
  • Hayırlı kararlar alınır güzel haberler duyarız bayrak tasiyici türk hava yolları dahada büyür personel maaşları konusunda da bir iyileştirme olmasını Ahmet Bolat başkan dan bekliyoruz
  • İşin ehli gelir mi? Sanmam. Şaşırtın bizi be
  • Umarım,işin uzmanı, siyasi kökeni olmayan, şirketimizi tekrar iyi noktalara getirecek insanlar gelir. KARTALCILARDIN USANDIK BUNALDIK, artık onun bunun akrabası yerine, şirketimize katkı sağlayacak insanlar gelsin.
  • Personelin gönlünü fetheden en değerli başkan gönlümüz sizinle Ahmet BOLAT bey hep birlikte yürüyelim inşallah .
  • tirtir titriyor kim verecek bidaha ederinden fazla parayı :)))))))

Türk Hava Yolları (THY) yatırımcıları yıllık olağan genel kurulun ne zaman yapılacağını merak ediyor.

THY yıllık olağan genel kurulu geçtiğimiz yıl Mart ayında gerçekleştirilmişti. Bu yıl 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle henüz gerçekleştirileştirilmeyen genel kurul ile ilgili bir açıklama yapılmaması yatırımcılar tarafından tepkiyle karşılanıyor. 

Borsa İstanbul'da işlem gören ve yüzde 49,12'lik hissesi Varlık Fonu'na ait olan yüzde 50,88'lik kısmı ise halka arz edilmiş durumdaki şirketin gerçekleştirilen seçimler sonrasında yönetimininde değişimler olup olmayacağı da kulislerde konuşulan bir diğer konu olarak dikkat çekiyor. 

THY A.O. bünyesindeki yöneticilerden bazılarının bakanlıklarda görev alabileceği ve o nedenle genel kurulun kabinenin şekillenmesinden sonra gerçekleştirilebileceği  belirtiliyor. 

THY Yatırımcı İlişkileri tarafından kısa sürede hissedarla yıllık olağan genel kurul ile ilgili bilgi vermesi bekleniyor.

©AirportHaber.com

THY Genel Kurulu Ne Zaman Yapılacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Havacı ~ 10 ay önce
Kokpit, Kabin ve yhm savaşının olmadığı bir yıl dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew will healp yöoğ ~ 11 ay önce
Ayaklar baş olmuş, bazıları kendileri hak etmeden aldıkları paraları görüp hak edilmiş hakları gasp edilenlere akıl veriyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 11 ay önce
Tgs'de korku dolu dakikalar xD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P ~ 11 ay önce
Aşağıda tek kelime ingilizce bilmeyen, malum şehirden, takımında 3 kişinin çalıştığı ve 15 kişinin yattığı bir şirketin personeli kabin ekibinin aldığı paraya laf etmiş. Senin yerde sorununu anlayamadığın e ü dediğin yabancı hamile yolcuya 10 km havada ben doğum yaptırdım, sen kendini kabinle nasıl bir tutarsın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dağlı ~ 11 ay önce
Gecenin saat birinde liyakatsiz gazeteciden ayar yiyen, kokpitin, kabinin ve tekniğin hakkında tgs işçilerine dedikodu yapan ykb başkanı bizi düşündürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 11 ay önce
Hayırlı kararlar alınır güzel haberler duyarız bayrak tasiyici türk hava yolları dahada büyür personel maaşları konusunda da bir iyileştirme olmasını Ahmet Bolat başkan dan bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 11 ay önce
İşin ehli gelir mi? Sanmam. Şaşırtın bizi be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UMARIM ~ 11 ay önce
Umarım,işin uzmanı, siyasi kökeni olmayan, şirketimizi tekrar iyi noktalara getirecek insanlar gelir. KARTALCILARDIN USANDIK BUNALDIK, artık onun bunun akrabası yerine, şirketimize katkı sağlayacak insanlar gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mümkün ~ 11 ay önce
müdür?
Thy ~ 11 ay önce
Personelin gönlünü fetheden en değerli başkan gönlümüz sizinle Ahmet BOLAT bey hep birlikte yürüyelim inşallah .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 11 ay önce
tirtir titriyor kim verecek bidaha ederinden fazla parayı :)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000