15 Nisan 2022, Cuma 08:21:55

THY frekans artırıyor

Türk Hava Yolları, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe seferlerini artırma kararı aldı.
  • Tgs de öyle yöneticiler varki özellikle Şef tayfası gittikleri birime peşinde 10 kişi ile gidiyor kendisini arabası ile getirip göturen, kahvaltı ısmarlayan beraber pikniğe veya tatile gittikleri, halı saha maçı oynadıkları sosyal aktiviteleri beraber yaptıkları insanları o birimde çalışıp çalışamamasına uygun olup olmadığına bakmaksızın şahsi çıkarları doğrultusunda gittiği ekibe götürüyor. bunu yaparken bu getirdigi personellere yer açmak için ekipten ekip çalışmasına alışmış ekip ruhunu kazanmış insanları göndererek ekiplerin huzurunu ,ahengi bozuluyor buda çok büyük aksaklıkları sebebiyet veriyor. Tgs yi babalarının çiftliği gibi şahsi işlerine çıkarlarına kullanan yöneticilere acilen Ekip çalışması ve Liderlik eğitiminin verilmesi 6-7 yıl görev yapmış olduğu yerde sayan bir değer üretememiş özellikle Şef unvanına sahip yöneticiler sorgulanmalı ve gereği yapılmalıdır.
  • Hayirli olsun

Türk Hava Yolları, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe seferlerini artırma kararı aldı.

Edinilen bilgiye göre; THY'nin haftada 2 frekans olarak icra ettiği İstanbul-Duşanbe seferleri haftada 3'e çıkıyor. 15 Mayıs itibarıyla haftada 3 frekans olarak icra edilecek uçuşlarda geniş gövde uçak kullanılacağı öğrenildi.

THY frekans artırıyor

Yorumlar

Adalet mi Menfaat mi? ~ 2 yıl önce
Tgs de öyle yöneticiler varki özellikle Şef tayfası gittikleri birime peşinde 10 kişi ile gidiyor kendisini arabası ile getirip göturen, kahvaltı ısmarlayan beraber pikniğe veya tatile gittikleri, halı saha maçı oynadıkları sosyal aktiviteleri beraber yaptıkları insanları o birimde çalışıp çalışamamasına uygun olup olmadığına bakmaksızın şahsi çıkarları doğrultusunda gittiği ekibe götürüyor. bunu yaparken bu getirdigi personellere yer açmak için ekipten ekip çalışmasına alışmış ekip ruhunu kazanmış insanları göndererek ekiplerin huzurunu ,ahengi bozuluyor buda çok büyük aksaklıkları sebebiyet veriyor. Tgs yi babalarının çiftliği gibi şahsi işlerine çıkarlarına kullanan yöneticilere acilen Ekip çalışması ve Liderlik eğitiminin verilmesi 6-7 yıl görev yapmış olduğu yerde sayan bir değer üretememiş özellikle Şef unvanına sahip yöneticiler sorgulanmalı ve gereği yapılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye ~ 2 yıl önce
Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000