18 Ekim 2019, Cuma 08:07:57

THY ekiplerinden askerimize destek

Türk Hava Yolları, Milli Savunma Bakanlığı'nın Barış Pınarı Harekâtı için sosyal medyada başlattığı 'Mehmetçiğe selam gönder' kampanyasına destek verdi.
  • En büyük eköek kaynağımız avrupalı yolcu da karşı selam verirse o zaman hep beraber işsiz kalırız.. gerek yok böyle siyasi işlere
  • Memlekette Seferberlik tatbikatı yapıyorlar ama askerlik bedelli .Gençler arazi olsun tabi yaşlılar yapar askerliği.
  • thy'yi hedef haline getirmek mi?
  • Bu ve buna benzer pozlar verenlerin çoğu askerliği parayla yapan sözde milliyetçi,vatanseverler...Binlerce selam olsun askerliği parayla satanlara ve satın alanlara !
  • Kıbrıs pıtırcık üniversitesi minnoş mühendisliği çıkışlı, eski asker kaptan babasının yürocukları basıp uçuş okuluna yolladığı ama vazifeden yok okuldu/yok yüksek lisanstı diye kaçan kaç kişi var acaba bu fotoğrafta? Veya kaçı gelip bu yorumun altında tırı vırı yapacak? Sizleri çok seviyoruz, iyi ki varsınız.
  • dün akşam geri vites:)
  • Selamlara bakınca asker kökenli pilotlar hepsi belli oluyor.Bazısı da dreamliner kanadı gibi bükmüş elini.
  • Baş açık değilken el baş selamı verilmeyeceğini bilen birilerinin olduğunu görmek güzel. Sol taraftaki şapkasız elemanı görmezden gelebiliriz bunca güzel selam veren insanın içinde.

Türk Hava Yolları, Milli Savunma Bakanlığı'nın Barış Pınarı Harekâtı için sosyal medyada başlattığı 'Mehmetçiğe selam gönder' kampanyasına destek verdi. Bu kapsamda THY’nin pilot ve kabin memurları sınır ötesinde mücadele veren Mehmetçik için asker selamı gönderdi.

Türk Hava Yolları bünyesindeki uçuş ekipleri Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak üzere bugün bir araya gelerek Mehmetçiğe selam duruşunda bulundu. Bayrak taşıyıcı bünyesindeki pilot ve kabin memurları Milli Savunma Bakanlığının Barış Pınarı Harekâtı için sosyal medyada başlattığı 'Mehmetçiğe selam gönder' kampanyasına destek verdi.

Mehmetçiğe sosyal medyadan adeta destek yağıyor

Milli markanın dünyanın 126 ülkesinde ülkemizi temsil eden uçuş ekibi İstanbul Havalimanı’ndaki ekip terminalinde bir araya gelerek asker selamı verdi. A Milli Futbol Takımı oyuncuları başta olmak üzere çeşitli branşlarda, uluslararası arenada mücadele eden Türk sporcuların da destek olduğu kampanyaya sosyal medyadan binlerce vatandaş selam göndererek katılıyor.



THY ekiplerinden askerimize destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Ab ~ 5 yıl önce
En büyük eköek kaynağımız avrupalı yolcu da karşı selam verirse o zaman hep beraber işsiz kalırız.. gerek yok böyle siyasi işlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaşallah ~ 5 yıl önce
Memlekette Seferberlik tatbikatı yapıyorlar ama askerlik bedelli .Gençler arazi olsun tabi yaşlılar yapar askerliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amaç ne? ~ 5 yıl önce
thy'yi hedef haline getirmek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba? ~ 5 yıl önce
Senin amacın ne?
mehmet beyefendiler ~ 5 yıl önce
Bu ve buna benzer pozlar verenlerin çoğu askerliği parayla yapan sözde milliyetçi,vatanseverler...Binlerce selam olsun askerliği parayla satanlara ve satın alanlara !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar ~ 5 yıl önce
Askerliğimi Bingöl'de yaptım, bedelli de değildim. Ülkeye zerre faydamız olmadı, külliyen zarardık. Hem üretimden eksildik, hem milletin kesesinden yedik içtik giyinik vs. Ne iş yaptık, gelenin gidenin adını al, komutana çay getir, kahve götür, bahçeden gazel topla, binayı boya, kar küre, araba yıka. Bedelli askerlik emin olun ülke için daha faydalı
zarar'a ~ 5 yıl önce
O zaman kimse askere gitmesin olur mu? Haklısın küllüm zarar ama Türkiye profesyonel orduya da geçemez o masrafı kaldıramaz hali ortada. Yorumda anlatılmak istenen parası olanın gitmeyip olmayanın gitmesi haksızlığı sanırım
zarar2 ~ 5 yıl önce
Askerliğimi Polatlı'da yaptım. Sağa dön, sola dön, 3-5 defa atış yaptım, yazıcıydım. Askerlik harp sanatını icra etmektir dediler ama harbe dair birşey öğrenmedik. Şu salakça selamı 3 ay çalıştırdılar ama kimsenin selamını beğenmediler. Harp çıksa selam milletimizi kurtaracak galiba. Tamamen boşa geçen bir çeşit hapisane hayatıydı, eziyet görenler vardı. Subayların birsürü pisliğine de şahit oldum. Yüzbaşı, binbaşı tiplemeleri ufak dağları ben yarattım edasıyla gezerdi, teğmen grubu cellat idi. Yüzbaşının gözüne girebilmek için bol bol asker ezerlerdi. Bütün gün alet edevat olmadan askere elle bahçıvanlık ve temizlik yaptırılır bol bol ceza verilirdi. Çöplükten tuvalete kadar her nokta nöbet sahası idi. Bunların hepsi fazla asker olmasından ve onca insanla ne yapacaklarını bilmedikten oluyordu. Eminim o subayların çoğu şimdi emeklidir ve internette vatan kurtarıyordur. Aynen burada selam durana şakşak çektikleri gibi
Zarar' a ~ 5 yıl önce
Senin askerliğinin angarya gibi olmasının 2 nedeni vardır. Birincisi gerçekten asker olabilecek dirayete sahip olmaman veya tehlikeli olman ikincisi ülkeye askerlik sonrası daha çok yararın olabileceğinden dolayı angarya işlerle askerliği yemendir. Fakat ülkenin subayları için söylemiş olduğun yakıştırmalardan dolayı ve ilk yorum kişilere yönelik yapılmışken senin askerliğe saldırmandan dolayı sanırım senin ilk gruba girmen olası ve angarya işler yapman ülkeye daha yararlı olmuştur. Asker selamı yerine zafer işareti yapsalardı sanırım senin daha çok hoşuna giderdi değil mi?
parası olmayan ~ 5 yıl önce
Bedelliyi 15bine kadar düşürdüler. Bir iphone olmuş 10bin tl. Bugün nerde baksan işi olmayanın iphoneu var. Parası olmayan askere gidiyor söylevi doğru değil. Kanaat etmeyendir o. Ayrıca 1 senede o parayı toplayamıyorum diyen sağlığı yerinde askerlik çağındaki adam kendine genç, deliknalı falan demesin dedirtmesin
Bedelli ~ 5 yıl önce
Kıbrıs pıtırcık üniversitesi minnoş mühendisliği çıkışlı, eski asker kaptan babasının yürocukları basıp uçuş okuluna yolladığı ama vazifeden yok okuldu/yok yüksek lisanstı diye kaçan kaç kişi var acaba bu fotoğrafta? Veya kaçı gelip bu yorumun altında tırı vırı yapacak? Sizleri çok seviyoruz, iyi ki varsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonuç ~ 5 yıl önce
dün akşam geri vites:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 5 yıl önce
Selamlara bakınca asker kökenli pilotlar hepsi belli oluyor.Bazısı da dreamliner kanadı gibi bükmüş elini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonunda ~ 5 yıl önce
Baş açık değilken el baş selamı verilmeyeceğini bilen birilerinin olduğunu görmek güzel. Sol taraftaki şapkasız elemanı görmezden gelebiliriz bunca güzel selam veren insanın içinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000