31 Ocak 2020, Cuma 10:35:13

THY durdurdu gözler Çinli şirketlerde

Türk Hava Yolları'nın Çin seferlerini durdurmasının ardından gözler Çinli şirketlerinin Türkiye'ye yaptığı seferlere çevrildi.
  • Ahcccc cekyaaaa achy
  • Esas Ortadoğu şirketleri Doha, Dubai aktarmalı Çinlileri ülkemize sokuyor. Hem de İstanbul harici diğer meydanlardan.
  • üç kulhuvallah bir elham okuyorlar mı uçağı şartlarken ?
  • Sichuan ülkenin içine...
  • Kabile devleti olmasaydık,bütün uçuşları durdururduk ama bizdeki bakkal yöneticileri 3 kuruşluk hesap yaparlar o riskin sonucu 300 kat pahalıya gelir.Bak çinli çocuğun teki hastaneye kaldırılmış istanbul da şimdi gör bak bundan sonra neler oluyor
  • Sovu ancak TR yapar. Mesele Schengen sahasına girmeleri değil mesele başkasının ağzına bakmadan halkını düşünerek kendi başına kararlar alabilmek. Çekya AB'nin azğına bakmadan vize vermeyi durdurabiliyorsa bağımsız bir ülkedir, şov yapmalarını gerektirecek hiçbir sebep yok. Belkide Avrupaya bir nota verdiler. Adamlar istese tüm Schengen sahasını kapatır zaten. Türkiye'ye E-vize ile giren çinlileri kim durduracak?
  • Son seferden sonra iç dış detaylı yıkamaya mı aldılar uçağı, bu fotodan ne anlayalım?
  • Gözler Çinli şirketlerdeymiş vah vah onların insafına kaldık... Dünya liderimiz masaya yumruğunu vurup Çinlilerin tüm girişlerini askıya aldırsa ya, bir Çek Cumhuriyeti kadar olamadık. Bir de Çekyaya şov yapıyor diyen koyunlar var, E ne oldu Çinde katledilen kardeşlerinizi unuttunuz bakıyorum. Niye ilk kararı hep başkasından bekliyor reiz.
  • Biyolojik savaş değilse ben bir şey bilmiyorum.Müsebbibi ticaretteki en büyük ortağı!

Türk Hava Yolları'nın Çin seferlerini durdurmasının ardından gözler Çinli şirketlerinin Türkiye'ye yaptığı seferlere çevrildi.

Çin'den İstanbul'a gelen China Southern, Korona virüsünün ilk ortaya çıktığı günlerde Wuhan'dan İstanbul'a yaptığı uçuşları durdurmuştu. Pekin uçuşlarına ise devam eden China Southern bu uçuşları Cumartesi ve Salı günü yaptıktan sonra sonlandırma kararı aldı.

Çin'den İstanbul'a gelen bir diğer havayolu olan Sichuan Airlines ise Çengdu'dan İstanbul'a seferlerini yapmaya devam ediyor. Sichuan'ın 15 Şubat'tan itibaren uçuşlarını durduracağı ve 27 Mart'a kadar İstanbul'a uçmayacağı öğrenildi.

©AirportHaber

THY durdurdu gözler Çinli şirketlerde

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Respublika des cezhka ~ 4 yıl önce
Ahcccc cekyaaaa achy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ortadoğu Şirketleri ~ 4 yıl önce
Esas Ortadoğu şirketleri Doha, Dubai aktarmalı Çinlileri ülkemize sokuyor. Hem de İstanbul harici diğer meydanlardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osmancık ~ 4 yıl önce
üç kulhuvallah bir elham okuyorlar mı uçağı şartlarken ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelme ey çinli ~ 4 yıl önce
Sichuan ülkenin içine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durdurulmalı ~ 4 yıl önce
Kabile devleti olmasaydık,bütün uçuşları durdururduk ama bizdeki bakkal yöneticileri 3 kuruşluk hesap yaparlar o riskin sonucu 300 kat pahalıya gelir.Bak çinli çocuğun teki hastaneye kaldırılmış istanbul da şimdi gör bak bundan sonra neler oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şov a cevap. ~ 4 yıl önce
Sovu ancak TR yapar. Mesele Schengen sahasına girmeleri değil mesele başkasının ağzına bakmadan halkını düşünerek kendi başına kararlar alabilmek. Çekya AB'nin azğına bakmadan vize vermeyi durdurabiliyorsa bağımsız bir ülkedir, şov yapmalarını gerektirecek hiçbir sebep yok. Belkide Avrupaya bir nota verdiler. Adamlar istese tüm Schengen sahasını kapatır zaten. Türkiye'ye E-vize ile giren çinlileri kim durduracak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıkama ~ 4 yıl önce
Son seferden sonra iç dış detaylı yıkamaya mı aldılar uçağı, bu fotodan ne anlayalım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İç dış 50 tl ~ 4 yıl önce
Evet. Uçak içine detaylı temizlik yapıyolar. Dışınıda yıkıyolar
Reizz ~ 4 yıl önce
Gözler Çinli şirketlerdeymiş vah vah onların insafına kaldık... Dünya liderimiz masaya yumruğunu vurup Çinlilerin tüm girişlerini askıya aldırsa ya, bir Çek Cumhuriyeti kadar olamadık. Bir de Çekyaya şov yapıyor diyen koyunlar var, E ne oldu Çinde katledilen kardeşlerinizi unuttunuz bakıyorum. Niye ilk kararı hep başkasından bekliyor reiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çekya ~ 4 yıl önce
evet şov yapıyor güzel arkadaşım. şengen vizesi herhangi bir avrupa ülkesinden alıp çekyaya yürüyerek bile gidebilirsin.
ağzına ~ 4 yıl önce
ağzına sağlık kardesım
Yoyo ~ 4 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
N B C ~ 4 yıl önce
Biyolojik savaş değilse ben bir şey bilmiyorum.Müsebbibi ticaretteki en büyük ortağı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öyle ~ 4 yıl önce
öyle yada böyle virüs virüstür öldürüyo

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000