30 Kasım 2019, Cumartesi 09:52:01

THY de 'Efsane Cuma' çılgınlığına dahil oldu

Alışveriş çılgınlarının dört gözle beklediği efsane cuma indirimleri büyük ilgi görürken, Türk Hava Yolları da 30 noktada yüzde 25'e varan indirimler sağladı.
  • THY Yurt dışı uçuşlarına indirim yapacağına, askerlik görevini yapıp tezkere alan garip memleket evlatlarına indim uygulasın.Erzurm_İstanbul 450 tl mı olur , ayıp be.Yazıklar olsun THY yönetimine.
  • İstanbul-Bakü uçuşları neden bu kadar pahalı?
  • IST - SFO $654.00 . San Francisco- IST $978.00 . Yurt disindaki Turklere $324.00 kazik. Hepsini bize yukleyin, biz odeyelim hepsini. Istanbul cikisli ucuslar bedava olsun. San Francisco- Tel Aviv $ 719.00 dolar. Biz yurt disinda yasayan Turklere kazik atan THY ye hakkimi nasil helal edeyim.
  • Hep yurtdışı zaten. Oralarda zenginler uçuyor zaten. Zamanında milletten bağış topla şimdide kendi milletine değilde yabancılara indirim. Sizede helal olsun.
  • Yurtiçi uçuşlarda indirim yok ama elin gavur yerlerine indirin var ne garip demi kendi ülkene indirim yapmiyorsun yazık
  • Pahalı bulan başka hava yolunu tercih etsin.bedavaya mı taşıyacak.
  • Görseldeki business clasa gözum takildi..berbat bir tasarim..kim secer ,neden secer ,nasil secer de thy e alim yapar bunlari aklım almiyor....
  • Aman yurtiçi yapmayın sakın vatandaş yararlanmasın devam edin böyle
  • ülke ele geçirilmiş, sahte diploma, hileli seçim sonuçları, tezgah darbe, araştırılamıyor, vay mübarek cumaya kara cuma diyemezsin tatavasi yapılıyor
  • Sanırım haber de bir yanlışlık var. THY resmi sitesinde konuyla ilgili bir kampanya bulamadım. Daha sonrasında müşteri hizmetleri ile görüşmemden aldığım sonuç böyle bir kampanyanın olmadığıdır. Nasıl oluyor bu iş anlam veremedim?

Alışveriş çılgınlarının dört gözle beklediği efsane cuma indirimleri büyük ilgi görürken, Türk Hava Yolları da bir kampanya başlattı.

ABD, Avrupa, Asya, Afrika, Orta Doğu ve tatil adalarındaki 30 varış noktasına Kiev, Lviv, Odessa, Kherson, Zaporozhye ve Kharkov'dan ekonomi ve business class biletlerinde yüzde 25'e varan indirimler sağladı.

Promosyon, 1 Aralık 2019 tarihine kadar sürecek ve uçuşlar ise 1 Aralık 2019 - 31 Mart 2020 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

İndirime tabi varış yerlerinin listesi:

Miami
New York
Chicago
San Francisco
Washington
Cenevre
Prag
Barselona
Hanoi
Ho Şi Min Şehri
Hong Kong
Pekin
Guangzhou
Şanghay
Aşkabat
Singapur
Bombay
Delhi
Maldivler
Phuket
Bangkok
Dubai
Tel aviv
Beyrut
Lagos
Abuja
Cape town
Seyşeller
Mauritius

THY de 'Efsane Cuma' çılgınlığına dahil oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

MUSTAFA GÜLDOĞDU ~ 4 yıl önce
THY Yurt dışı uçuşlarına indirim yapacağına, askerlik görevini yapıp tezkere alan garip memleket evlatlarına indim uygulasın.Erzurm_İstanbul 450 tl mı olur , ayıp be.Yazıklar olsun THY yönetimine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçeri Şeher ~ 4 yıl önce
İstanbul-Bakü uçuşları neden bu kadar pahalı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul- San Francisco ~ 4 yıl önce
IST - SFO $654.00 . San Francisco- IST $978.00 . Yurt disindaki Turklere $324.00 kazik. Hepsini bize yukleyin, biz odeyelim hepsini. Istanbul cikisli ucuslar bedava olsun. San Francisco- Tel Aviv $ 719.00 dolar. Biz yurt disinda yasayan Turklere kazik atan THY ye hakkimi nasil helal edeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vergi ~ 4 yıl önce
Onun THY ile ilgisi yok. Alan vergisi denir. Her ülke havaalanına farklı alır. O nedenle İstanbul San Francisco ucusuyla San Francisco İstanbul uçuşu farklı fiyat. Ayrıca uçağın doluluk oranlarına göre de fiyat değişiyor. Yurtdisindakilere kazık atmak bir kenera asıl dezavantajli olanlar Türkiye'de yaşayan bizler oluyoruz.
Barış ~ 4 yıl önce
Hem dolar kazan hem de ucuza uç :) Dolar kazananlar ses etmesin. Tabi ki size pahalı bize ucuz satacak. O SF biletini TL'ye döndüğünde benim bir aylık maaşımı geçiyor kardeşim. Sizin için 600 700 lira demek o. Siz pahalı alacaksınız ki biz parası yerde sürünen fakir Türklere Amerika'ya uçma şansı doğsun.
Yanılıyorsun! ~ 4 yıl önce
Uçağın yurtdışındaki vergileri,masraflari,orada kaldığı sürede ödenen rakamlar daha yüksek olduğu için fiyatlar fark ediyor.Yoksa söylediginle alakası yok.
buyur gel geri ~ 4 yıl önce
kardeş ordaki asgari ücret burdakinin kaç katı? 10 yıllık mühendis maaşından fazla alıyor pakistanlı sosisli satıcıları, buyur madem gel geri ucuza amerikaya uçarsın ne duruyorsun?
Hamza ~ 4 yıl önce
Hep yurtdışı zaten. Oralarda zenginler uçuyor zaten. Zamanında milletten bağış topla şimdide kendi milletine değilde yabancılara indirim. Sizede helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
Sakin ol abi. Bir ayda iki kere yurt içi kampanyası yaptılar. Durduk yere şirketi bi de ordan karalama şimdi yah
Yurtiçi uçuş yok ~ 4 yıl önce
Yurtiçi uçuşlarda indirim yok ama elin gavur yerlerine indirin var ne garip demi kendi ülkene indirim yapmiyorsun yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barbaros ~ 4 yıl önce
Pahalı bulan başka hava yolunu tercih etsin.bedavaya mı taşıyacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Görseldeki business clasa gözum takildi..berbat bir tasarim..kim secer ,neden secer ,nasil secer de thy e alim yapar bunlari aklım almiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurtiçi ~ 4 yıl önce
Aman yurtiçi yapmayın sakın vatandaş yararlanmasın devam edin böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARA CUMA ~ 4 yıl önce
ülke ele geçirilmiş, sahte diploma, hileli seçim sonuçları, tezgah darbe, araştırılamıyor, vay mübarek cumaya kara cuma diyemezsin tatavasi yapılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demir ezen ~ 4 yıl önce
Şaşı kurbağa deyince de siz çekirge gibi zipliyorsunuz
Mustafa ~ 4 yıl önce
Geçenlerde Sokakta yürürken ayağım boş bir tenekeye takıldı bu yorumda ki yazı gibi ses geldi.
Yolcu ~ 4 yıl önce
Sanırım haber de bir yanlışlık var. THY resmi sitesinde konuyla ilgili bir kampanya bulamadım. Daha sonrasında müşteri hizmetleri ile görüşmemden aldığım sonuç böyle bir kampanyanın olmadığıdır. Nasıl oluyor bu iş anlam veremedim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000