10 Mart 2022, Perşembe 09:35:40

THY bilet satış ofisinin önünde uzun kuyruk

AB, ABD ve İngiltere başta olmak üzere birçok ülke hava sahasını kapatırken, leasing şirketlerine uçak kiralama yasağı getirilen Rusya’da, halkın yurt dışına çıkabilmesinin en önemli kapılarından biri Türkiye ve Türk Hava Yolları oldu. Ruslar, THY bilet satış ofisinin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.
  • Het kriz kafasını çalıştırana bir fırsattır. Velhasıl kelam.
  • Bir kaç sene önce THY için mecbur kalınmadıkça uçulmayacak havayolu kategorisinde diyorlardı. Demek doğruymuş yaw
  • Hacı Rusyadan parayı bulduk bereket versin .

AB, ABD ve İngiltere başta olmak üzere birçok ülke hava sahasını kapatırken, leasing şirketlerine uçak kiralama yasağı getirilen Rusya’da, halkın yurt dışına çıkabilmesinin en önemli kapılarından biri Türkiye ve Türk Hava Yolları oldu.

Batılı devletlerin ağır yaptırımlar uyguladığı Rusya’da halkın yurt dışına seyahati iyice zorlaştı. Bu nedenle, Rusya’ya hava sahasını kapatmayan Türkiye ve uçuşları devam eden THY, Rus vatandaşları en önemli seçenek haline geldi.

TürkRus’ta yer alan habere göre, Rusya’dan hala tümüyle açık olan nadir uçuş ülkelerinden Türkiye’ye, ya da Türkiye üzerinden dünyanın farklı yerlerine uçmaya çalışan Rusya vatandaşları, THY’nin Valovaya Caddesi'ndeki ofisinin önünde büyük bir kuyruk oluşturdu.

Fotoğraflar sosyal medyada yaygın olarak paylaşılırken, kuyruğun bu kadar uzamasının nedeni genellikle “Rusların kredi kartları ile online bilet satın almasının zorlaşması” ile açıklandı.

Ancak sadece Visa ve Mastercard kullanılarak yapılan online alışverişin zorlaşması değil, kuyruğun uzama nedenleri arasında değişen şartlar nedeniyle biletlerini değiştirmek ya da iade etmek isteyenlerin çokluğu da gösterildi.

Ayrıca bugün İstanbul'daki kötü hava koşulları nedeniyle pek çok uçuşun iptali de, kimi Rus yolcuları bilet değiştirmek için THY ofisinin önünde kuyruğa girmeye mecbur etti.

THY bilet satış ofisinin önünde uzun kuyruk

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Şahin ŞEKER ~ 2 yıl önce
Het kriz kafasını çalıştırana bir fırsattır. Velhasıl kelam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mecbur ~ 2 yıl önce
Bir kaç sene önce THY için mecbur kalınmadıkça uçulmayacak havayolu kategorisinde diyorlardı. Demek doğruymuş yaw

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya tabii ~ 2 yıl önce
O yüzden Moskova’ya günde 7-8 uçuş var zaten
777fo ~ 2 yıl önce
Hadi yaw öyle miymiş?
Göksel ~ 2 yıl önce
Senin bu kompleksin nereden geliyor acaba
Bereket Versin ~ 2 yıl önce
Hacı Rusyadan parayı bulduk bereket versin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000