17 Ağustos 2015, Pazartesi 10:07:36

THY Akademi uçağı pistten çıktı

THY'nin Aydın Çıldır'daki uçuş akademisinde eğitim alan bir öğrencinin kullandığı uçak iniş sonrası pistten çıktı.
  • Thy akademiye giremeyenlerin Cahill yorumlarindan bikttik. Sen universite okumamis , ielts toefl barajini asamayan insanlarin oldugu bir sector de yoluna. Devam et. Guzel kardesim. Bunlar. En fazla. Acik ogretim mezunu, dlr I gecemeyen , baska sirketlere. Evlerini ipotek etti rip type parasi ode yen AMA yine thyye giremeyen tipler. Bilek. Olayi yok Artik. A350 de hangi Bilek??? Beyin beyin beyin Gerek! Yok havalimani bagajciymis, yok kabin memuruymus para biriktirmis yasi Olmus 35 hala pilot olacam. Diye bosa Kurek cekenleri gidinde er ah , thk , ay jet mayjet gorun. Piyasa niteliksiz pilot aday I ile dolu. Para verince is gitmiyor, ucus okulunu Herkes bitirir. En embesile ver Sorulari. Ezberlesin. Sonrasi. Sonrasi dlr. dlr I gecen bu kardeslere cahilller laf etme sin. Siz outrun kredi borclarinizi nasil odeyeceginizi dusunun. Goz une ray ban , altina cessna verilince pilot olmuyor sun. Sonrasi sonrasi . Type dan haber ver bana. Dlr dan haber ver. Bu arkadasa gecmis Olsun
  • İniş kalkışta özçekim yapabilecek bir pilot bilmiyorum. İniş kalkışta fotoğraf var ise videodan anlık alıntıdır, bu ayrıntıyı kaçırmayalım. Bütün dünyada eğitim amaçlı kayıt yapılabiliyor ve çok yararlı oluyor. GoPro bu iş için çok kullanılıyor örneğin. Ayrıca telefonlar için de sabitleme aparatları çıkmış. Çekilen fotoğraflarda eller serbest ise videodan alıntıdır, uçuş boyunca dokunulmamışsa bunda uçuş emniyetini bozacak birşey göremiyorum.
  • Arkadaslar basindan itibaren tum yorumlari okudum; genelde sagduyulu ve bilincli sektoru bilen anlayan yorumlar var ki katiliyorum coguna. 15binden fazla ucus saati tecrubesi olan cok daha iyi pilotlarin cok daha teknolojik ucaklarda cok daha elverisli ve buyuk havalimanlarinda baslarina gelebilecek bir kaza... Cok gecmis olsun diyorum.
  • BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. THY BUNU BIL ; YANINDAYIZ IYI VE KÖTÜ GÜNLERİ.
  • Selfie denen şey başlı başına ruhsal bozukluk göstergesi iken hele hele uçuş sırasında bunu yapmaya çalışan adayları "pilotaja uygundur" diye seçen psikologlar da işlerinin ehliymiş!!! ama onlar bunlara bakmıyor değil mi? bakalım mülakat sırasında heyecanlanıyor mu? aaa heyecanlanıyor o zaman bundan pilot olmaz!!!
  • akademi öğrencileri her şeyi vidyoya çektikleri ve uçuş anında da bunlarla uğraştıkları için kaza vidyosu da vardır elbet. düşer belki airporthaber'e.
  • aydın akademi öğrencilerinin uçuş esnasında fotoğraf ve vidyo çekme hastalığının sonucudur bu kaza. böyle bir kazanın olması çok normal. geçmiş olsun.
  • Kaza yapan kişiyi savunacam derken kazayı meşru göstermeyin arkadaşlar. Kaza demek kaza demektir sebebi kime dokunuyorsa teknik pilotaj atc vs vs o suçludur. Birdaha yaşanmaması için ÖNLEM alınması gerekir.
  • Öncelikle geçmiş olsun, Adayların tümünün bu talihsiz olaydan dolayı morallerinin bozulmuş olduğunu tahmin ediyorum. Gençler akademide zaten zor ve disiplinli bir eğitim süreci yaşıyorlar. Lütfen daha kaza nedeni belli olmadan gereksiz yorumlarla onları daha fazla üzmeyin hepsi gelecekte sizlere de hizmet edecek seçilmiş kişiler. Değerlerimize sahip çıkalım.
  • Bebeklere bile yurumeyi ogrenirken ''duse kalka'' ogrenecek diyorsunuz.Nedir bu fesatligin sebebi? THY Akademi icin buyuk gecmis olsun

THY'nin Aydın Çıldır Havaalanı'ndaki uçuş akademisinde bir uçak pistten çıktı.

Bu sabah, pilotaj eğitimi alan bir öğrencinin yalnız uçuşu (PIC) sırasında yaşanan kazada şans eseri öğrenci yara almadan kurtuldu.

İniş sonrası duramayarak pisti terkeden uçağın ön iniş takımı kırıldı ve palleri hasar aldı.

Airporthaber.com ÖZEL

THY Akademi uçağı pistten çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (81)

Akademik ~ 9 yıl önce
Thy akademiye giremeyenlerin Cahill yorumlarindan bikttik. Sen universite okumamis , ielts toefl barajini asamayan insanlarin oldugu bir sector de yoluna. Devam et. Guzel kardesim. Bunlar. En fazla. Acik ogretim mezunu, dlr I gecemeyen , baska sirketlere. Evlerini ipotek etti rip type parasi ode yen AMA yine thyye giremeyen tipler. Bilek. Olayi yok Artik. A350 de hangi Bilek??? Beyin beyin beyin Gerek! Yok havalimani bagajciymis, yok kabin memuruymus para biriktirmis yasi Olmus 35 hala pilot olacam. Diye bosa Kurek cekenleri gidinde er ah , thk , ay jet mayjet gorun. Piyasa niteliksiz pilot aday I ile dolu. Para verince is gitmiyor, ucus okulunu Herkes bitirir. En embesile ver Sorulari. Ezberlesin. Sonrasi. Sonrasi dlr. dlr I gecen bu kardeslere cahilller laf etme sin. Siz outrun kredi borclarinizi nasil odeyeceginizi dusunun. Goz une ray ban , altina cessna verilince pilot olmuyor sun. Sonrasi sonrasi . Type dan haber ver bana. Dlr dan haber ver. Bu arkadasa gecmis Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fotoğraf ~ 9 yıl önce
İniş kalkışta özçekim yapabilecek bir pilot bilmiyorum. İniş kalkışta fotoğraf var ise videodan anlık alıntıdır, bu ayrıntıyı kaçırmayalım. Bütün dünyada eğitim amaçlı kayıt yapılabiliyor ve çok yararlı oluyor. GoPro bu iş için çok kullanılıyor örneğin. Ayrıca telefonlar için de sabitleme aparatları çıkmış. Çekilen fotoğraflarda eller serbest ise videodan alıntıdır, uçuş boyunca dokunulmamışsa bunda uçuş emniyetini bozacak birşey göremiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 9 yıl önce
Arkadaslar basindan itibaren tum yorumlari okudum; genelde sagduyulu ve bilincli sektoru bilen anlayan yorumlar var ki katiliyorum coguna. 15binden fazla ucus saati tecrubesi olan cok daha iyi pilotlarin cok daha teknolojik ucaklarda cok daha elverisli ve buyuk havalimanlarinda baslarina gelebilecek bir kaza... Cok gecmis olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fan from abroad ~ 9 yıl önce
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. THY BUNU BIL ; YANINDAYIZ IYI VE KÖTÜ GÜNLERİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
almanzede ~ 9 yıl önce
Selfie denen şey başlı başına ruhsal bozukluk göstergesi iken hele hele uçuş sırasında bunu yapmaya çalışan adayları "pilotaja uygundur" diye seçen psikologlar da işlerinin ehliymiş!!! ama onlar bunlara bakmıyor değil mi? bakalım mülakat sırasında heyecanlanıyor mu? aaa heyecanlanıyor o zaman bundan pilot olmaz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydın akademi ~ 9 yıl önce
akademi öğrencileri her şeyi vidyoya çektikleri ve uçuş anında da bunlarla uğraştıkları için kaza vidyosu da vardır elbet. düşer belki airporthaber'e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!?! ~ 9 yıl önce
sizi bu orjinal ve çok farklı bakış açınızdan dolayı tebrik ediyorum, muhteşem bir zeka ve yorum gücü, bravo alkışş
kabinmemuru ~ 9 yıl önce
aydın akademi öğrencilerinin uçuş esnasında fotoğraf ve vidyo çekme hastalığının sonucudur bu kaza. böyle bir kazanın olması çok normal. geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!?! ~ 9 yıl önce
Bu sözler resmen bir kişiyi fotoğraf ve video çekerken kaza yaptı diye suçlamaktır. Yazıktır günahtır, hiç bir net bilginiz olmadan saldırmayın. Her kaza olan uçuş okulunu hastalıklıdır diye yaftalıyacaksanız hiç bir uçağa binmeyin o zaman kabinmemuru arkadaşım.
!?! ~ 9 yıl önce
Bu sözler resmen bir kişiyi fotoğraf ve video çekerken kaza yaptı diye suçlamaktır. Yazıktır günahtır, hiç bir net bilginiz olmadan saldırmayın. Her kaza olan uçuş okulunu hastalıklıdır diye yaftalıyacaksanız hiç bir uçağa binmeyin o zaman kabinmemuru arkadaşım.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaza yapan kişiyi savunacam derken kazayı meşru göstermeyin arkadaşlar. Kaza demek kaza demektir sebebi kime dokunuyorsa teknik pilotaj atc vs vs o suçludur. Birdaha yaşanmaması için ÖNLEM alınması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!?! ~ 9 yıl önce
Kazayı meşru gösteren bir tek yazı gösterir misin? Yapılan hakaretler, terbiyesizlikler, ve diğer alaksızlıklardır savunulan, genç arkadaşımız değil. Konuyu saptırmayın, kazadan elbetteki herkes ders çıkaracaktır merak etmeyin.
Pilot Adayı Babası ~ 9 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun, Adayların tümünün bu talihsiz olaydan dolayı morallerinin bozulmuş olduğunu tahmin ediyorum. Gençler akademide zaten zor ve disiplinli bir eğitim süreci yaşıyorlar. Lütfen daha kaza nedeni belli olmadan gereksiz yorumlarla onları daha fazla üzmeyin hepsi gelecekte sizlere de hizmet edecek seçilmiş kişiler. Değerlerimize sahip çıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecmis Olsun ~ 9 yıl önce
Bebeklere bile yurumeyi ogrenirken ''duse kalka'' ogrenecek diyorsunuz.Nedir bu fesatligin sebebi? THY Akademi icin buyuk gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000