14 Haziran 2021, Pazartesi 13:01:47

THY ABD uçuşlarında vites artırıyor

Türk Hava Yolları, ABD'nin 5 önemli şehrine düzenlenen seferlerde frekans artışına gidiyor.
  • Bi Philadelphia gelemedi bu sirket, sinir bozucu imza bile toplanti. Zaten musterilerini kaziklamada bir numaralar. Acik bilete 400 dolar para odettirdiler yaziklar olsun.
  • Bu vites bi calisanlara artmiyor, hele konu teknige gelince geri veites !!! Az maas daha cok is; salginin en berbat zamanlarindan yerdeki ucaklarin bakimlari, ucan ucaklarin bakimlari eksik personelle yapildi. Hat bakim % 25 eksik personelle calisirken genel mudurluk calisanlar evden calismanin psokolijik zorluklariyla! bogustular malesef. Ama zamma gelince eminim onlar daha fazla bagiracaktir, cunku teknigin bagirmaya bile vakti yok.
  • Ehh kim uçuyor buralara bize niye denk gelmiyor vizemiz de var milletin vizesi bitmiş hep her hafta amerika yapmam gerekir bu şartlarda :))
  • Abd Bkk Hanoi Saygon hong kong ucuslarini allahtan act vb aldida rahat ettik, bizim yoneticilerde kesin bir ariza var boyle zor ucuslari baska sirketlere vermisler
  • Thy Abd de bazı noktalara ucuşu olmadığı için yolcuları Unitet Soustwest gibi firmalarla aktarma gönderiyor. Emirates ile QATAR ın Abd li uçuş noktalarına uçuş düzenlemeli . Rekabet fazla .
  • uçuşlar artar tabi, ucuza adam çalıştırmanın yolunu da buldular nasilsa. gerçi biz bunların hepsini hak ediyoruz. fikir değiştirdim çok cömert insanlar bu yöneticiler :)
  • Seattle,Detroit yavaş yavaş elden kaçan pazarlar. Emirates'den sonra Qatar da seattle'a başladı THY çok geriden geliyor. Vegas özellikle MEA 3 lüsü girmeden kaçırılmaması gereken bir pazar. Gerçi hoş 3 frekans dolu dolu uçup yıllarca Newark'a başlamayan şirketten çok şey bekliyoruz. THY'nin para bastığı nyc pazarı için la guardia'da bile frekans kovalaması ya da yavaştan phl falan ile trafiği bir nebze yayabilirdi sonuçta herkes queens yolcusu değil illa ki biryerlere gidiyorlar.
  • Şirketin artırdığı başka hiçbişi yok...
  • Thy pandemi öncesinde new York haricinde günde iki uçuş yapmıyordu Amerikadaki diğer şehirlere. Demek ki bayağı talep var. Çin de açsa kapıları o zaman güzel şeyler olur. Haftada uc şehire toplamda 21 sefer yapılıyordu. Şu an sadece 1 sefer yapılıyor haftada.
  • Dallas a da Lufthansa sefer artiriyor

Türk Hava Yolları, ABD'nin 5 önemli şehrine düzenlenen seferlerde frekans artışına gidiyor. 

Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasında direkt uçuş gerçekleştiren tek şirket konumundaki Türk Hava Yolları, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami ve San Francisco seferlerinde frekans artıracak. 3 Haziran'dan itibaren Chicago 10, Los Angeles uçuşları da haftada 11 frekansa yükseltildi.

İstanbul-Boston arasında gerçekleştirilen seferler de bugünden (14 Haziran 2021) itibaren haftada 7 frekans olarak icra edilecek. 

Türk Hava Yolları ayrıca, 16 Haziran'dan itibaren İstanbul-Miami uçuşlarını, 17 Haziran'dan itibaren de San Fransisco uçuşlarını haftada 10 frekans olarak düzenleyecek.

©AirportHaber.com

THY ABD uçuşlarında vites artırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Y.O. ~ 2 yıl önce
Bi Philadelphia gelemedi bu sirket, sinir bozucu imza bile toplanti. Zaten musterilerini kaziklamada bir numaralar. Acik bilete 400 dolar para odettirdiler yaziklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B1/B2 ~ 3 yıl önce
Bu vites bi calisanlara artmiyor, hele konu teknige gelince geri veites !!! Az maas daha cok is; salginin en berbat zamanlarindan yerdeki ucaklarin bakimlari, ucan ucaklarin bakimlari eksik personelle yapildi. Hat bakim % 25 eksik personelle calisirken genel mudurluk calisanlar evden calismanin psokolijik zorluklariyla! bogustular malesef. Ama zamma gelince eminim onlar daha fazla bagiracaktir, cunku teknigin bagirmaya bile vakti yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ehh bizz ~ 3 yıl önce
Ehh kim uçuyor buralara bize niye denk gelmiyor vizemiz de var milletin vizesi bitmiş hep her hafta amerika yapmam gerekir bu şartlarda :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Act ~ 3 yıl önce
Abd Bkk Hanoi Saygon hong kong ucuslarini allahtan act vb aldida rahat ettik, bizim yoneticilerde kesin bir ariza var boyle zor ucuslari baska sirketlere vermisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........... ~ 3 yıl önce
Thy Abd de bazı noktalara ucuşu olmadığı için yolcuları Unitet Soustwest gibi firmalarla aktarma gönderiyor. Emirates ile QATAR ın Abd li uçuş noktalarına uçuş düzenlemeli . Rekabet fazla .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 kpt ~ 3 yıl önce
uçuşlar artar tabi, ucuza adam çalıştırmanın yolunu da buldular nasilsa. gerçi biz bunların hepsini hak ediyoruz. fikir değiştirdim çok cömert insanlar bu yöneticiler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 3 yıl önce
Seattle,Detroit yavaş yavaş elden kaçan pazarlar. Emirates'den sonra Qatar da seattle'a başladı THY çok geriden geliyor. Vegas özellikle MEA 3 lüsü girmeden kaçırılmaması gereken bir pazar. Gerçi hoş 3 frekans dolu dolu uçup yıllarca Newark'a başlamayan şirketten çok şey bekliyoruz. THY'nin para bastığı nyc pazarı için la guardia'da bile frekans kovalaması ya da yavaştan phl falan ile trafiği bir nebze yayabilirdi sonuçta herkes queens yolcusu değil illa ki biryerlere gidiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Şirketin artırdığı başka hiçbişi yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden ~ 3 yıl önce
Thy pandemi öncesinde new York haricinde günde iki uçuş yapmıyordu Amerikadaki diğer şehirlere. Demek ki bayağı talep var. Çin de açsa kapıları o zaman güzel şeyler olur. Haftada uc şehire toplamda 21 sefer yapılıyordu. Şu an sadece 1 sefer yapılıyor haftada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İndia ~ 3 yıl önce
Off bir de hindistanı ekle buna düşünemiyorum günde 3 sefer kurtarmaz
Mba usa ~ 3 yıl önce
Dallas a da Lufthansa sefer artiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000