21 Kasım 2019, Perşembe 09:51:41

Thomas Cook'un pilotlarını Pegasus kaptı

İngiliz devi Thomas Cook’un iflasından sonra işsiz kalan pilotların bir kısmının yeni adresi Pegasus Havayolları oldu.
  • emirates’e kabul işlemlerimiz sonuçlanana kadar boş oturmayalım demiş inciluz
  • Kandırıldık. Pgs vs thy
  • Pegasus kesin ucuza kapatmıştır aksi takdirde değil ingiliz kimsenin ayağına gitmez. Onlar için en önemli şey ucuz işgücü fazla kar yapmaktır.
  • Hem thy hem pegasusun bu gibi sacma hareketlerinden dolayi epey bir pilot kacacak ulkeden.Su ingilizlere olan hastaligimizi bi turlu yenemedik.Iyi bi halt ettigimizi dusunuyoruz.Keske bunlara guven olsa.Yarin obur gun sizi ilk satacaklar bunlardir bunu bilin.Ama bunlar yuzunden kendi vatandasina standart uygularsan vay haline.
  • Verip, 7-8bin soru ezberleyip, uçağın nasıl uçtuğunu bilmeyenler, teoriden bi haber olanlar, uçağın burnunu tutamayanlar işe alınmayıp bu adamlar alınıyor diye yıkacaklar ortalığı yine. Win-win. Pegasus ihtiyacını giderir, adamlar saatini doldurur. Ticari işletme bu. Zaman gelir Pilot daha fazla maaş veren şirkete kaçar, zaman gelir şirket seni kapının önüne koyar. Nedir bu duygusallık? Adamların aldığı para gözünüze batıyorda, maç izlerken takımlarda Türk olmaması ve adamların milyonlar kazanması gözünüze batmıyor, bunları tartışıyorsunuz..
  • Turk genclerini havaciliga kazandirmak yerine hala yabanci pilot alimi yapiliyor universitelerdeki pilotaj kontenjanlari komik rakamlara sahip
  • Birçok Türk pilotu perişan eden, vergi kaçıran bir şirketin yabancı hayranlığına şaşırmıyorum. Umarım yabancılara en yüksek maaşları verirler, ellerine kar kalmaz. Yakında onlarında istifasını bir stajyer kız vasıtasıyla farklı belge diye imzalatıp kandırarak alırlar. Gelecek yabancıya açıyorum, ülkeden gidecek paraya acıyorum.
  • Iyi mi? Ingilizler doldu super buyuk basari
  • THY kaptanların maaşlarını hazır düşürmüşken, pegasus THY kaptanlarına kancayı takma çalışmalarına başlamış bence mantıklı.
  • Pegasus kendi pilotlarını yetiştirene kadar fırsattan yararlanmış gayet mantıklı ve zekice bir hamle bence eldeki ve gelecek olan uçakları daha verimli kullanmak için açığını geçici olarak doldurdular. Yetiştirdikleri pilotlar geldikçe de zaten gidenleri düşünmeyecekler.

İngiliz devi Thomas Cook’un iflasından sonra işsiz kalan pilotların bir kısmının yeni adresi Pegasus Havayolları oldu.

Pegasus Havayolları’nın 40 civarında İngiliz pilot ile temas halinde olduğu öğrenilirken, bunlardan bir kısmının işe giriş sürecinin tamamlandığı ve kalan kısmının ise görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Pegasus yetkililerinin bir süre önce İngiltere’ye giderek pilotlarla temasa geçtiği ve Türkiye’ye davet ettiği, şartları makul bulan pilotların da görüşme için İstanbul’a geldiği kaydedildi. Sadece Airbus 320 tipinde deneyimli kaptan pilotların tercih edildiği ve işe alım süreçleri tamamlanan pilotların Pegasus kadrosuna katılmaktan memnun oldukları belirtildi.

Pegasus Havayolları daha önce de iflas eden Alman Germania’dan 15 civarında pilotu bünyesine katmıştı.

©AirportHaber.com

Thomas Cook'un pilotlarını Pegasus kaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

geçici ~ 4 yıl önce
emirates’e kabul işlemlerimiz sonuçlanana kadar boş oturmayalım demiş inciluz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdolsun ~ 4 yıl önce
Kandırıldık. Pgs vs thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşeş ~ 4 yıl önce
Pegasus kesin ucuza kapatmıştır aksi takdirde değil ingiliz kimsenin ayağına gitmez. Onlar için en önemli şey ucuz işgücü fazla kar yapmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak etmeyin ~ 4 yıl önce
Hem thy hem pegasusun bu gibi sacma hareketlerinden dolayi epey bir pilot kacacak ulkeden.Su ingilizlere olan hastaligimizi bi turlu yenemedik.Iyi bi halt ettigimizi dusunuyoruz.Keske bunlara guven olsa.Yarin obur gun sizi ilk satacaklar bunlardir bunu bilin.Ama bunlar yuzunden kendi vatandasina standart uygularsan vay haline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parayı ~ 4 yıl önce
Verip, 7-8bin soru ezberleyip, uçağın nasıl uçtuğunu bilmeyenler, teoriden bi haber olanlar, uçağın burnunu tutamayanlar işe alınmayıp bu adamlar alınıyor diye yıkacaklar ortalığı yine. Win-win. Pegasus ihtiyacını giderir, adamlar saatini doldurur. Ticari işletme bu. Zaman gelir Pilot daha fazla maaş veren şirkete kaçar, zaman gelir şirket seni kapının önüne koyar. Nedir bu duygusallık? Adamların aldığı para gözünüze batıyorda, maç izlerken takımlarda Türk olmaması ve adamların milyonlar kazanması gözünüze batmıyor, bunları tartışıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya ~ 4 yıl önce
Saka misin sen bilader.Sen yurtdisinda bunlari calistiklarini falan mi zannediyorsun ? Madem bunlari baz aliyorsun hafife aldiklari macar polonyadan gelen adamlarin teorisi burda ki ayjet erah tayfasindan kat kat daha fazla ? Neden mi orada sorularin bir kismi degistigi icin insanlar calisiyor.
. ~ 4 yıl önce
Turk genclerini havaciliga kazandirmak yerine hala yabanci pilot alimi yapiliyor universitelerdeki pilotaj kontenjanlari komik rakamlara sahip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS yabancıya yüksek maaş ver ~ 4 yıl önce
Birçok Türk pilotu perişan eden, vergi kaçıran bir şirketin yabancı hayranlığına şaşırmıyorum. Umarım yabancılara en yüksek maaşları verirler, ellerine kar kalmaz. Yakında onlarında istifasını bir stajyer kız vasıtasıyla farklı belge diye imzalatıp kandırarak alırlar. Gelecek yabancıya açıyorum, ülkeden gidecek paraya acıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 4 yıl önce
Iyi mi? Ingilizler doldu super buyuk basari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 4 yıl önce
THY kaptanların maaşlarını hazır düşürmüşken, pegasus THY kaptanlarına kancayı takma çalışmalarına başlamış bence mantıklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 4 yıl önce
Pegasus kendi pilotlarını yetiştirene kadar fırsattan yararlanmış gayet mantıklı ve zekice bir hamle bence eldeki ve gelecek olan uçakları daha verimli kullanmak için açığını geçici olarak doldurdular. Yetiştirdikleri pilotlar geldikçe de zaten gidenleri düşünmeyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000